A visszaéléseket felügyelő csapataink 2011-ben 4 millió amerikai dollárt takarítottak meg vásárlóink számára a visszaélések megelőzéséért folytatott proaktív tevékenységükkel – folyamatosan keressük a gyanús tevékenységeket. 

A Shell Card Online rendszerben pontosan beállíthatja, hogyan és hol legyenek használhatók a kártyái, így megelőzhetők az esetleges visszaélések. 

Minden egyes kártyatranzakció nyomon követhető, így egyértelmű és átlátható képet kap arról, hogy pontosan mi történik. 

A Shell új Real Time Detection (RTD) rendszere éves szinten akár 160 millió tranzakció szűrését is elvégzi, és gyanús tevékenység észlelése esetén azonnal riasztást küld Önnek, még mielőtt további károk érnék a vállalkozását. 

Egyedi PIN kód   

Minden Shell üzemanyagkártya egyedi PIN-kóddal rendelkezik, ami tovább növeli a biztonság szintjét. A kártyákra dombornyomással felvihető a jármű rendszáma vagy a járművezető neve is, így a járművezetői jobban fognak vigyázni a saját kártyáikra.   

Valódi kontroll a kártyák felett   

Minden kártyánál egyedileg beállítható, hogy belföldi vagy nemzetközi viszonylatban lehessen-e használni azt. 

Válassza ki az adott kártyával vásárolható termékeket. Megadhat konkrét üzemanyagokat, kenőanyagokat, illetve engedélyezheti az autómosási, az útdíj- és egyéb költségek kifizetését. 

Bármikor kezdeményezheti új kártya rendelését vagy meglévő kártya letiltását, így minden eddiginél egyszerűbbé vált az elveszett vagy ellopott kártyák használatának megelőzése.

A visszaéléseket felügyelő csapatok 

A kártyával elkövetett visszaélések felügyeletére létrehozott külön csapataink éberen figyelik a szabálytalan tevékenységeket, és azonnal kapcsolatba lépnek Önnel, ha potenciális problémát észlelnek. 

Bővebben a Shell üzemanyagkártyáról

Üzemanyag-kezelés

Célunk, hogy olyan tippeket, online eszközöket és rugalmas megoldásokat biztosítsunk Önnek, amelyek segítségével gördülékenyebben üzemeltetheti a flottáját.

Érezhető megtakarítások

Ha elkezd Shell üzemanyagkártyát használni, hamar fel fog tűnni a különbség. Segítünk a költségek kezelésében és az adminisztráció csökkentésében.