A minősített szakmai gyakorlat kitűnő módszert jelent arra, hogy belülről ismerje meg a Shellt, és elmélyedjen az ágazat rejtelmeiben. Segíthet annak eldöntésében is, hogy egy adott karrier megfelelő-e Önnek. Napról napra teljes körűen részt vehet az aktuális projektekben, amelyeket az Ön érdeklődési köreinek és képességeinek megfelelően választunk ki.

Csatlakozik majd egy projektcsapathoz, és a Shell alkalmazottai mellett végzi majd munkáját, akik egytől egyig szakemberek a saját területükön. Nézőpontjuk hozzájárul majd ahhoz, ahogyan megismeri az üzleti tevékenységünket, vállalatunk elvárásait és a jutalmakat.

Felettese és mentora közvetlenül támogatja majd Önt, szakmai gyakorlata során pedig rendszeres felmérésekben vesz részt, hogy biztosan a legtöbbet hozza ki a gyakorlaton tapasztaltakból, és visszajelzést kapjon az Ön által nyújtott teljesítményről.

Mit keresünk:

Önt elemzési, döntéshozatali és megvalósítható megoldások kialakítására való képessége alapján fogjuk értékelni, ahogy motiváltságát, lelkesedését, rugalmasságát és magabiztosságát is figyelembe vesszük majd.

A minősített szakmai gyakorlat során hivatalos időközi értékelésen vesz részt mentora és felettese közreműködésével. Ezután kerül majd sor a végső értékelésre, amelynek keretében egy online szimulációs gyakorlat és egy írásbeli feladat elkészítésére kérjük fel. Megkérjük emellett arra is, hogy tartson egy végső bemutatót a projektjéről.

Ha sikerrel teljesíti a minősített szakmai gyakorlatát, felajánlhatunk Önnek egy helyet a Shell végzősöknek szóló programjában.

Jelentkezési folyamat

További információk a Diákok és végzősök részben