A Shellnél az energiaipar élvonalában dolgozunk, vállalva az ágazat jobb jövőjének felépítéséhez kapcsolódó kihívásokat. Csatlakozzon a Shell végzősöknek szóló úttörő programjához, és legyen egy fontos folyamat részese, miközben teljes jogú Shell-szakemberré válik.

Már a kezdetektől bekerül abba az átfogó felvételi programba, amely módszeresen megismerteti Önnel a szervezet valamennyi területét. Ösztönző, gyakorlati munkaköröket kap, és lehetősége lesz, hogy megismerje a vállalati értékeinket.

Miközben a jól felépített képzés révén bővíti tudását, valamint egyre több tapasztalatot szerez élenjáró projektjeinkben, támogatásáról egy kitűnő mentorálási program gondoskodik majd. A Shell végzősöknek szóló programja során építő jellegű ellenőrzések gondoskodnak arról, hogy a munka mennyisége ne terhelje túl Önt.

Akár a Műszaki, akár a Kereskedelmi vagy a Vállalati funkciók területén csatlakozik a Shell végzősöknek szóló programjához, páratlan szervezett képzésben részesül majd, amely a program teljesítése után azonnal gyors fejlődési lehetőséget biztosít karrierjének. Úgy alakítottuk ki a programot, hogy azokat a kimagasló tapasztalatokat és azt a képzést nyújtsa az Önhöz hasonló figyelemre méltó jelölteknek, amelyre szükségük van ahhoz, hogy vállalatunk leendő vezetőivé válhassanak.

Az Önre váró inspiráló kihívásoknak köszönhetően hozzájárulhat majd az energiaipar fejlődéséhez, miközben a Shell végzősöknek szóló programjában tevékenykedik.

Ízelítőt kaphat mindabból, amit a Shell végzősöknek szóló programja ajánl Önnek, ha közvetlenül az ezeket maguk is megtapasztaló végzőseinktől és szakembereinktől hallgatja meg ösztönző történeteiket.

Jelentkezési folyamat

További információk a Diákok és végzősök részben