Shell Recharge elektromos autó töltő

Gyors és egyszerű elektromos autó töltés az ország számos pontján!

Ismerje meg a Shell Recharge töltőpontok előnyeit!

Shell Recharge töltő közelről, a háttérben egy elektromos autóval

Kiterjedt Shell Recharge hazai töltőhálózat​

Keresse folyamatosan bővülő Shell Recharge töltőpontjainkat országszerte a Shell töltőállomásokon, valamint a Tesco hipermarketek parkolóiban.

Shell Recharge töltő

Gyors és egyszerű fizetés

Fizessen bankkártyával érintésmentesen, vagy használja a QR-kódos megoldásunkat. Szerződött partnereink fizethetnek Shell Hibrid üzemanyagkártyával. A fizetés lehetséges továbbá roaming szolgáltatói kártyával vagy applikációval. (Részletekért érdeklődjön roaming szolgáltatójánál.)

Shell Recharge töltő

Minden igényre kiterjedő töltési sebesség​

Fedezze fel a gyors töltési sebességű töltőpontjainkat 11kW-tól 150kW-ig.

Elektromos autó töltődik egy Shell Recharge DC töltővel

Átlátható árazás

Az eseti töltés díja a Shell Hungary zRt. által üzemeltetett töltőpontokon bankkártyás és QR-kódos fizetési mód esetén:

  • AC (váltóáramú) eseti töltés díja bruttó: 239 forint/kWh
  • DC (egyenáramú) eseti töltés díja bruttó: 289 forint/kWh

A töltés díja a Shell Hibrid üzemanyagkártya használatánál az euroShell kártyahasználati megállapodás szerint érvényes. Roaming partner szolgáltatói kártya díjszabásáról érdeklődjön a szolgáltatónál. Az eseti töltés elindulása előtt 14 999 HUF kerül zárolásra bankkártyáján. A töltés befejezése után a zárolás feloldódik, és a töltés tényleges díja kerül levonásra, vagy a zárolt összeg és a tényleges töltés díjának a különbözete szabadul fel. Az összeg zárolása és terhelése során a vásárló bankkártya-szolgáltatója többféleképpen járhat el.

  • phone logo

    Ügyfélszolgálat: +36- 1/480-1114*

  • Paper logo

    Általános szerződési feltételek

*Hétköznap reggel 9 óra és este 6 óra között magyar nyelvű ügyfélszolgálat, este 6 óra után és hétvégén angol nyelvű ügyfélszolgálat érhető el.​

Shell recharge töltőnél valaki Shell üzemanyagkártyával fizet

Elektromobilitás a Shell kártyával vállalkozása számára

Szerződött üzemanyagkártyás ügyfeleink számára hozzáférést biztosítunk a magyar partnerhálózathoz, és több, mint 300 000 európai töltőhöz. A Shell Hibrid üzemanyagkártyával Magyarországon a Shell Recharge márkajelzéssel ellátott töltőpontokon kívül az MVM Mobiliti, az Ionity, a Tea Mobilitás, a Chargecloud, a Virta (Aldi) és a ChargePoint Austria (többek között Lidl) töltőit is használhatja a Shell Recharge App segítségével. Ez jelenleg több, mint 2000 töltőt jelent.*

Shell Hibrid kártyájával nemcsak az elektromos járművek töltéséért és a hagyományos üzemanyagok tankolásáért fizethet, hanem akár autómosásért, autópályadíjért vagy a Shell töltőállomásain elérhető, további termékekért is**.

A számlázási időszak során végrehajtott összes tranzakció és az igénybe vett szolgáltatások díja egyetlen számlára kerül. Elektronikus számláit összegyűjtve, a Shell Fleet Hubról töltheti le.

*Az elfogadó hálózatok és a töltők száma változhat.

**Kártyabeállítástól függően.

Az alábbi elektromos töltőket a Mobiliti (NKM Mobilitás Kft.) működteti. A fizetést intézheti a Mobiliti applikáción keresztül, Mobiliti eseti fizetéssel vagy más roaming feltöltőkártyákkal. További információért kérjük, látogasson el a Mobiliti weboldalára, és ismerje meg a Felhasználási feltételeket!

 

Cím
M-7 Autópálya jobb oldal 59 Kmsz.​
3444 Gelej, külterület 011/11 hrsz. A oldal ép.​
1112 Budapest, Péterhegyi út 54.​
1144 Budapest, Füredi út 63/b.​
1037 Budapest, Bécsi út 248-250.​
2200 Vecsés, 4. sz. Főút 072/8 hrsz.​
3440 Mezőkeresztes, M3 Külterület​
1012 Budapest, Alkotás utca 20-24.​
8230 Balatonfüred, Fürdő u. 34.​
2330 Dunaharaszti, Némedi út 69.​
2316 Tököl, Hermina u. 1-3​