Az Egyesült Királyság, Hollandia, és Németország után a Shell Recharge Magyarországon is működésbe lép, először két forgalmas autópálya mellett, hogy az itt közlekedők kényelmesen újratölthessék elektromos járműveiket. 

Shell Recharge nyitások:

  • az M7-es autópályán, a Balaton felé tartó szakaszon, Székesfehérvárnál
  • az M3-as autópályán, a Debrecen felé tartó szakaszon, Gelejnél

A Shell Recharge Előnyei

petrol station

Töltési sebesség

A legtöbb jármű esetében az 50 KW Shell DC Recharge gyorstöltő 80%-os töltést biztosít, körülbelül 30 perc alatt, függően az elektromos autó típusától.1

blue car

Nagyszerű kompatibilitás

A 50 KW gyorstöltőinket úgy terveztük, hogy a legtöbb elektromos járművel kompatibilisek legyenek, Chademo, CCS és AC kapcsolatokat is biztosítva.

mobiliti

Kényelmes fizetés

A Shell Recharge szolgáltatást a Mobiliti (NKM Mobilitás Kft.) működteti. A fizetést intézheti a Mobiliti applikáción keresztül, Mobiliti eseti fizetéssel vagy más roaming feltöltőkártyákkal. További információért kérjük, látogasson el a Mobiliti weboldalára, és ismerje meg a Felhasználási feltételeket!

sandwich

Számtalan extra

Várakozás közben élvezze a Shell Café lenyűgöző kínálatát, a friss szendvicseket, a helyben készített hotdogot, a péksüteményeket és a minőségi kávét, egy kellemes környezetben.

1 Az eredmények különbözőek lehetnek, garanciát nem tudunk vállalni. A töltési sebességet számtalan tényező befolyásolhatja, többek között a kültéri hőmérséklet, az autó típusa, az akkumulátor állapota. További információkért és a kompatibilitást érintő kérdésékben, kérjük érdeklődjön autókereskedőjénél.