Az Ön személyes adatai

Jelen tájékoztatás a Shell vállalatcsoport vállalata(i) (a továbbiakban: „Shell”) által Önről gyűjtött személyes adatokról, az adatgyűjtés céljáról és az ezekkel kapcsolatban Önt megillető jogokról szól. Válassza ki az alábbiak közül az Önt érintő Adatvédelmi Tájékoztató(ka)t.

Ezeket az Adatvédelmi Tájékoztatókat helyi/további tájékoztatók egészíthetik ki. Ezek a tájékoztatók(ahol ez szükséges) a helyi nyelveken is elérhetők az adott országhoz tartozó Shell-weboldalon.

A személyes adatainak kezelésével kapcsolatos kérdéseivel vagy aggályaival bátran forduljon hozzánk. Az elérhetőségeket a vonatkozó Adatvédelmi Tájékoztatókban, illetve a tartózkodási helye szerinti országhoz tartozó Shell-weboldalon találja.

 

Autósok, hűségprogram tagok, Shell alkalmazás felhasználói

Tájékoztatás a jelenlegi vagy volt lakossági ügyfelek, a Shell-hűségprogram tagok, a Shell-weboldalak látogatói és/vagy a Shell digitális alkalmazásainak felhasználói részére.

Álláshirdetésre jelentkező személy

Tájékoztatás azoknak, akik állásra jelentkeznek, illetve toborzórendezvényen vagy felmérésen vesznek részt a Shellnél.

Vállalati ügyfelek, beszállítók, partnerek vagy befektetők

Tájékoztatás a vállalati ügyfeleinkhez (B2B), beszállítóinkhoz, üzleti partnereinkhez, más érdekeltekhez és/vagy befektetőkhöz kapcsolódó magánszemélyek részére.

Jelenlegi vagy múltbeli Shell-alkalmazott, alvállalkozó vagy hozzátartozó

Tájékoztatás a jelenlegi és volt alkalmazottaknak, gyakornokoknak vagy magánszemély alvállalkozóknak, illetve a Shell-alkalmazottak hozzátartozóinak.