Az Ön személyes adatai

Szeretnénk tájékoztatni Önt a Shell vállalatcsoporton (a "Shell") belül egy vállalat vagy vállalatok által Önről gyűjtött személyes adatokról, az adatgyűjtés céljáról, és az ezzel kapcsolatban Önt megillető jogokról. Kérjük, válassza ki az Ön számára releváns Adatvédelmi Tájékoztató(ka)t.

Ezeket az Adatvédelmi Tájékoztatókat helyi/további tájékoztatók egészíthetik ki. Ezek a tájékoztatók helyi nyelveken is elérhetők (adott esetben) adott országhoz tartozó Shell weboldalon.

A Shell Kötelező erejű vállalati szabályozásokat fogadott el, amelyek adatvédelmi megfelelési keretrendszert biztosítanak, amely keretrendszert a holland adatvédelmi hatóság jóváhagyott, annak érdekében, hogy a Shell vállalatok jogszerűen továbbíthassák a személyes adatokat a Shell vállalatcsoport más vállalatainak az uniós adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően.

A személyes adatainak kezelésével kapcsolatos kérdéseivel, problémáival, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. Az elérhetőségeket az alábbi Adatvédelmi Tájékoztatókban találja.

Autósok, hűségprogram tagok, Shell alkalmazás felhasználói

Tájékoztatás a jelenlegi vagy volt lakossági ügyfelek, a Shell-hűségprogram tagok, a Shell-weboldalak látogatói és/vagy a Shell digitális alkalmazásainak felhasználói részére.

Álláshirdetésre jelentkező személy

Tájékoztatás azoknak, akik állásra jelentkeznek, illetve toborzórendezvényen vagy felmérésen vesznek részt a Shellnél.

Vállalati ügyfelek, beszállítók, partnerek vagy befektetők

Tájékoztatás a vállalati ügyfeleinkhez (B2B), beszállítóinkhoz, üzleti partnereinkhez, más érdekeltekhez és/vagy befektetőkhöz kapcsolódó magánszemélyek részére.

Jelenlegi vagy múltbeli Shell-alkalmazott, alvállalkozó vagy hozzátartozó

Tájékoztatás a jelenlegi és volt alkalmazottaknak, gyakornokoknak vagy magánszemély alvállalkozóknak, illetve a Shell-alkalmazottak hozzátartozóinak.