A négy alapvető Energia a fejlődéshez oszlop 3d-grafikonját tartalmazó kép gyémánt mintázattal

Powering Progress

Powering Progress: Meghatározza üzleti tevékenységeink nettó zéró kibocsátásra való átállításának stratégiáját, amelyet úgy alakítottunk ki, hogy értéket teremtsen részvényeseink, ügyfeleink és a társadalom számára. A Powering Progress elnevezésű stratégiánk négy fő célja támogatja azt az alapvető szándékunkat, hogy egyre több és tisztább energiát biztosítsunk a fejlődés előmozdításához. Stratégiánk alapját az alapvető értékeink és a biztonságra való törekvésünk képezik.

A Részvénytulajdonosi értékteremtés oszlop 3d-grafikonja

Értékteremtés részvényeseink számára

Powering Progress stratégiánkkal értéket teremtünk részvényeseink számára. Ez biztosítja számunkra azt a pénzügyi stabilitást, ami a vállalatunk átalakításához szükséges a tisztább energiaforrásokra történő átállás érdekében.

A Nettó zéró kibocsátás elérése oszlop 3d-grafikonja

A nettó zéró kibocsátás elérése

Powering Progress stratégiánk az ügyfelekkel való és több ágazatra kiterjedő együttműködésre összpontosít a nettó zéró kibocsátásra való átállás felgyorsítása érdekében. A nettó zéró kibocsátás azt az állapotot jelenti, amikor a társadalom nem növeli tovább az atmoszférában jelenlévő üvegház-hatású gázok mennyiségét.

Az Energia az élethez oszlop 3d-grafikonja

Energia az élethez

Powering Progress stratégiánk azt is jelenti, hogy termékeinkkel, tevékenységünkkel és a befogadó társadalom támogatásával energiát biztosítunk az élethez és a mindennapokhoz.

A természet tisztelete oszlop 3d-grafikonja

A természet tisztelete

Powering Progress stratégiánk magában foglalja a környezet védelmét, a hulladék mennyiségének csökkentését és a biodiverzitás megőrzéséhez való hozzájárulást is.

A négy alapvető Energia a fejlődéshez oszlop 3d-grafikonját tartalmazó kép

Alapvető értékeink és a biztonság a középpontban

Powering Progress stratégiánk alapját az alapvető értékeink és a biztonság fontossága való képezik, amelybe beletartozik az etikus és átlátható üzleti tevékenység iránti elkötelezettségünk is.