Shell assistant cleaning front screen of the car

Gyorstisztítás

Ha rohanásban van, de az autójára ráférne egy gyors tisztítás, szórófejes tisztítószerekkel, szivacsokkal és ablakmosókkal egy szempillantás alatt ragyogóan tisztává varázsolhatja gépjárművét. Törlőkendőkkel is szolgálhatunk az autója belsejéhez és külsejéhez – valamint az Ön számára is!

assistant cleaning windscreen of a car

Most már tisztán látok – eltűntek a bogarak

Kifogyott a szélvédőmosó? Ragadjon meg egy utántöltőt az ajtó mellől, és mossa le a bogarakat, piszkot és minden mást, ami a szélvédőre tapadt.

man getting directions

Alapvető dolgok autósok számára

Ablakmosó-folyadék, tisztítókendő, motorolaj? Otthon felejtették a térképet? A gyerekeknek kell valami apró meglepetés, hogy bírják a hosszú utazást? Vagy a nyári grillezéshez van égető szüksége valamire? Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.

Shell töltőállomás-kereső

TOVÁBBI RÉSZLETEK A shopban

Legyen élmény az utazás a Deli by Shell finomságaival!

Hosszabb utazásra indul a családdal? Vagy egy sietős hétköznapi reggelen elmaradt a kávé, vagy a reggeli? Bármilyen helyzet is adódjon, a deli by Shell kínálatából ízletes és változatos falatokhoz juthat útközben. Így még egy megszokott utazás is lehet élményekben gazdag.

Tegye az utazást élménnyé!

Üzleti út vagy családi kirándulás? Egyedül vagy társasággal? Bárhova és bárhogyan is utazik, a minőségi pihenő legyen az utazás része. Mert felfrissülni élvezet.