Ebben a részben

NYERJEN Scuderia Ferrari focilabdát!

Válaszoljon helyesen a Shell Magyarország Facebook oldalán feltett kérdésre 2023. Október 31. 23:59 percig és legyen Öné a 3 db Ferrrari focilabda egyike! Tekintse meg a részletes játékszabályzatot!

Nyerjen 1 évre elegendő Shell V-Power üzemanyagot!¹

Tekintse meg a promóció feltételeit!

Nyerjen 999 ClubSmart pontot!

Válaszoljon helyesen a Shell Magyarország Facebook oldalán feltett kérdésre 2023. szeptember 24. 23:59 percig és legyen Öné a 999 ClubSmart pont. Tekintse meg a részletes játékszabályzatot!

Nyerjen belépőt a KRESZTERGOM Parkba!

Válaszoljon helyesen a Shell Magyarország Facebook oldalán feltett KRESZTERGOM Parkkal kapcsolatos kérdésre 2023.10.2. 23:59 percig és nyerje meg a 3 db KRESZTERGOM Park családi belépő egyikét! Tekintse meg részletes játékszabályzatunkat.

Nyerjen Shell Café ajándékcsomagot!

Válaszoljon helyesen a Shell Magyarország Facebook oldalán feltett kérdésre 2023. október 15. 23:59 percig, és legyen Öné a Shell Café termékcsomag. Tekintse meg a részletes játékszabályzatot!

Regisztráljon és frissüljön fel egy ajándék kávéval!*

Gyűjtsön 250 Bónuszpontot. Ismerje meg az ajánlat feltételeit!

Ami érdekelheti még

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.

Shell alkalmazás

Regisztrálja ClubSmart kártyáját egyszerűen az alkalmazáson keresztül, így digitális kártyája mindig kéznél lesz mobilján! Szerezzen kedvezményeket és még több pontot a Shell alkalmazáson keresztül!