Ebben a részben

ClubSmart pontok a leggyorsabbaknak!

Tegye próbára az Önben szunnyadó versenypilótát, és zsebeljen be akár 1000 ClubSmart pontot! Töltse le az ingyenes Shell Racing alkalmazást, és indulhat a futam, akár minden nap! Kérjük tekintse meg a további részleteket.

Vigye haza a versenyek izgalmát!

Mostantól otthonában is átélheti az autóversenyzés szenvedélyét! Térjen be hozzánk, és szerezze meg a Shell Motorsport Kollekció modellautóit! A Promóció csak ClubSmart kártyával érhető el! Kérjük tekintse meg a további részleteket!

Shell V-Power* akció

Kecskeméti, miskolci és szombathelyi töltőállomásainkon keddenként Shell FuelSave üzemanyagaink árán próbálhatják ki prémium üzemanyagunkat!

Újabb sikeres összefogás a koraszülött mentés területén!

Együtt sikerült! Köszönjük, hogy üzemanyag-vásárlásával és ClubSmart pontjaival Ön is hozzájárult, hogy a mi adományunkkal együtt a Peter Cerny Alapítvány egy új koraszülött mentőautót és felszerelést vásárolhatott!

Ami érdekelheti még

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.

Shell alkalmazás

Regisztrálja ClubSmart kártyáját egyszerűen az alkalmazáson keresztül, így digitális kártyája mindig kéznél lesz mobilján! Szerezzen kedvezményeket és még több pontot az új Shell alkalmazáson keresztül!