Ebben a részben

Hajtson rá a sósvizes meghajtású* BMW M modellautókra

A Shell bemutatja a BMW M osztály innovatív modellautóit, melyek elektromos motorját sós víz hajtja*. Szerezze meg a négydarabos kollekció minden darabját, hogy az egész család és barátai is élvezhessék ezt a kihagyhatatlan élményt. Tudjon meg minden részletet most!

Támogassa Ön is a koraszülött mentést tankolásával!

A Peter Cerny Alapítvány támogatójaként a Shell ismét segítő akciót indít. Tankolásával most Ön is hozzájárulhat egy új Tecotherm Neo készülék vásárlásához! Ismerje meg akciónk részleteit!

Élje át az exkluzív Ferrari élményeket Olaszországban!

Fokozza az érzést! Tankoljon Shell V-Power üzemanyagot, és játsszon a fantasztikus maranellói Ferrari élményért, vagy legyen Öné a 300 Ferrari ajándék egyike. Ismerje meg az ajánlat feltételeit!

Töltőállomásaink megújulnak

2019-ben is folytatjuk töltőállomásaink felújítását, hogy Önt még kellemesebb környezetben láthassuk vendégül.

Az álomautó gazdára talált!

„Egyetlen tankolással teljesülhet álma” Promóciónk lezárult. A fődíj nyertese boldogan vette át a vadonatúj BMW X2 autót! Gratulálunk!

Újabb sikeres összefogás a koraszülött mentés területén!

Együtt sikerült! Köszönjük, hogy üzemanyag-vásárlásával és ClubSmart pontjaival Ön is hozzájárult, hogy a mi adományunkkal együtt a Peter Cerny Alapítvány egy új koraszülött mentőautót és felszerelést vásárolhatott!

Ami érdekelheti még

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.

Shell alkalmazás

Regisztrálja ClubSmart kártyáját egyszerűen az alkalmazáson keresztül, így digitális kártyája mindig kéznél lesz mobilján! Szerezzen kedvezményeket és még több pontot az új Shell alkalmazáson keresztül!