Ebben a részben

Újdonság! Még több élmény kevesebbért!

Izgalmas utazásra hívjuk ClubSmart tagjainkat! Hogy hova? A meglepetések, kedvezmények világába, ahol nem csak örömteli pillanatok várnak Önökre, de gondtalan vezetés, különleges partnerajánlatok, és minden eddiginél praktikusabb pontbeváltás. Tartson velünk és útközben az is kiderül, hogy hogyan kerül ClubSmart kártyája a mobiljába! Kattintson a részletekért!

Töltőállomásaink megújulnak

Bizonyára Önnek is megvan a kedvenc töltőállomása. Azon igyekszünk, hogy Ön minden látogatásakor kényelmesen érezze magát, és a kiváló minőségű Shell üzemanyagok mellett a lehető legjobb szolgáltatásban is részesüljön. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük, csinosítjuk állomásainkat, idén több töltőállomást is kívül-belül megújítunk.

Új kalandok várják minden kanyarban

Induljon útnak a legújabb nyári kollekciónkkal! Váltsa be ClubSmart pontjait töltőállomásainkon Ferrari ajándékokra és szerezzen élményeket családjának! Tekintse meg a részleteket!

Az álomautó gazdára talált!

„Egyetlen tankolással teljesülhet álma” Promóciónk lezárult. A fődíj nyertese boldogan vette át a vadonatúj BMW X2 autót! Gratulálunk!

Ami érdekelheti még

Shell alkalmazás

Töltse le a Shell alkalmazást Iphone és Android telefonra, és élvezze előnyeit minden utazásnál!