Ebben a részben

Hajtson rá a milliónyi meglepetésre

Azonnali ajándékok és csábító kedvezmények várják kedvenc töltőállomásán! *Regisztrált ClubSmart tagjaink pedig Heti Sorsoláson indulhatnak akár 1 millió pontért! A tájékoztatás nem teljes körű, a kép illusztráció. Tekintse meg az ajánlat feltételeit.

A ClubSmarttal most duplázhat

A szokásos tankolásai, vásárlásai során a plasztik helyett használja digitális kártyáját, hiszen így dupla pontokat gyűjthet. Az ajánlat 2020. december 10-ig érvényes, kérjük tekintse meg az ajánlat feltételeit!

Shell V-Power* akció

Kecskeméti, miskolci és szombathelyi töltőállomásainkon keddenként Shell FuelSave üzemanyagaink árán próbálhatják ki prémium üzemanyagunkat!

Újabb sikeres összefogás a koraszülött mentés területén!

Együtt sikerült! Köszönjük, hogy üzemanyag-vásárlásával és ClubSmart pontjaival Ön is hozzájárult, hogy a mi adományunkkal együtt a Peter Cerny Alapítvány egy új koraszülött mentőautót és felszerelést vásárolhatott!

Ami érdekelheti még

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.

Shell alkalmazás

Regisztrálja ClubSmart kártyáját egyszerűen az alkalmazáson keresztül, így digitális kártyája mindig kéznél lesz mobilján! Szerezzen kedvezményeket és még több pontot az új Shell alkalmazáson keresztül!