Helix motorolaj vásárlásakor 250 ClubSmart pont

Van egy szuper, duplán kényeztető ajánlatunk: lepje meg autóját premium Shell Helix motorolajjal, mi pedig meglepjük Önt 250 ClubSmart ponttal.

 

Az ajánlat kizárólag a Shell Appban regisztrált vagy az alkalmazásba bejelentkezett ClubSmart tagok számára érhető el, az új regisztrációt, illetve a bejelentkezést követő legfeljebb 24 órát követően.

 

Az ajánlat visszavonásig érvényes.

 

Az ajánlat visszavonásig érvényes, Helix motorolaj vásárlása esetén az adott töltőállomási készlet erejéig. 1 darab Helix motorolaj vásárlása esetén 250 Bónuszpontot írunk jóvá ClubSmart fiókjában. A ClubSmart Bónuszpontokat a Tag nem adhatja át másik ClubSmart Tagnak. Fizetéskor az ajánlat igénybevételéhez használja akár plasztik vagy digitális ClubSmart kártyáját minden alkalommal, amikor a Shell Shopban Hélix terméket vásárol, annak érdekében, hogy a ClubSmart pontokat az Ön ClubSmart pontegyenlegén jóváírhassuk. Az ajánlat a kijelölt töltőállomásokon érhető el a készlet erejéig. A készlet töltőállomásonként eltérő lehet. A Shell fenntartja a jogot, hogy az ajánlat feltételeit bármikor módosítsa. Egyéb kérdésben a ClubSmart Program Működési Szabályzata az irányadó. A kép illusztráció.