Bujdosó Andrea, a Shell Hungary igazgatósági elnöke átadja a fődíjat.
Bujdosó Andrea, a Shell Hungary igazgatósági elnöke átadja a fődíjat.

A  2018. március 5. és május 6. között futó promóciónk során  455 703 érvényes kódot töltöttek fel a játékosok, és összesen 360 nyeremény talált gazdára. A játék fődíja egy Galvanic arany metál színű BMW X2-es volt, amelyet a Shell adott át.  A Könyves Kálmán körúti Shell Regionális Üzemeltető jóvoltából teli tankkal indulhatott útnak a boldog nyertes.

A nyertestől megtudtuk, hogy gyakran 50 kilométert is autózik Székesfehérvárra azért, hogy a Shellnél tankolhasson. A promóció alatt összesen tíz kóddal játszott, és az utolsók egyike hozta meg neki a szerencsét. A BMW X2-est Bujdosó Andrea, a Shell Hungary igazgatósági elnöke adta át a szerencsés nyertesnek.

„A Shellnél szeretjük megjutalmazni a vásárlóinkat, nemcsak a különleges promóciók keretében, de a ClubSmart programon keresztül is folyamatos kedvezményekkel háláljuk meg vásárlóink hűségét. Ezzel a játékkal is az volt a célunk, hogy örömet szerezzünk egyik visszatérő vásárlónknak, aki mostantól egy BMW-vel szelheti a kilométereket, nap mint nap megtapasztalva a vezetés igazi élményét” – mondta el Bujdosó Andrea az átadón.

Az átadás után a nyertes megismerkedett az új autóval, amit a családban ő fog a legtöbbet használni. „Eddig még sosem talált meg a szerencse hasonló játékokban, ezért el sem mertem hinni, hogy mi nyertük meg az autót. Habár egyszer, amikor a tankolás után megkaptuk a szelvényt, a férjem viccesen megjegyezte, hogy a miénk lesz az autó” – tette hozzá a nyertes az átadón.

Minden játékosunknak köszönjük a részvételt!

További részletek a Járművezetők részben

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.

Tippek és tanácsok autóvezetőknek

Viselje jobban gondját autójának, tanulja meg, hogyan közlekedhet üzemanyag-takarékosabban és biztonságosabban.

Ami Érdekelheti Még

Kapcsolat

Ügyfélszolgálati csapataink és irodáink elérhetősége Magyarországon.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság lényege a Shellnél az, hogy felelős módon biztosítsunk energiát a világ növekvő igényeinek kielégítésére.

Energia és Innováció

Így tárunk fel további, a jelenleginél tisztább energiahordozókat az előttünk álló évtizedekre az emberi zsenialitás, az innováció és a technológia segítségével.