Hogyan vehet részt a Promócióban?

 • abc

  Tankoljon minimum 25 L Shell üzemanyagot

 • bs

  vagy vásároljon minimum 3000 Ft értékben a Shell Shopban!*

 • abc

  Kérje Promóciós Szelvényét fizetéskor a kasszánál!​ Töltse fel a Promóciós Szelvényen található Promóciós Kódot vagy Kódokat, és induljon a Nyereményekért!

Kérjük, Promóciós Szelvényét és vásárlási bizonylatát őrizze meg a Promóció végéig, mivel a Nyeremények kizárólag ezek bemutatásával vehetők át!

A Shell V-Power mindig nyerő választás! Miért?

 • Abc

  Akár 100%-ban megtisztítja a kulcsfontosságú motoralkatrészeket a teljesítménycsökkentő lerakódásoktól.**

 • two

  Dupla nyerési esélyt biztosít a Fődíjra és a Heti nyereményekre.

 • cycle

  Ráadásul Shell V-Power tankolással a 3T BMW elektromos kerékpárt is megnyerheti!

 • bmw

  Az egyetlen, a BMW által ajánlott prémium üzemanyag a BMW M modellekhez.

Fődíj:

BMW X2 tetőcsomagtartóval és biciklitartóval​
Egy igazi ikon, a vezetés szerelmeseinek.
Az új BMW X2 SUV a luxus, a teljesítmény és a sokoldalúság eszményi egyensúlyát testesíti meg. A markáns vonalakkal tervezett, atletikus kisugárzású modellt lenyűgöző belső terek jellemzik, melyek prémium minőségű felszereltséggel, innovatív technológiai megoldásokkal és kényelmes, ergonomikus kialakítással büszkélkednek.​

BMW tetőbox fekete/titán ezüst​
A modern fekete színű BMW tetőbox titán ezüst oldalvédelmeivel valamennyi BMW tetőcsomagtartó- rendszerhez illeszkedik.​
Köszönhetően annak, hogy mindkét oldalról nyitható, és hárompontos központi zárrendszerrel rendelkezik, sem a bepakolással, sem a lopás elleni védelemmel nem lesz gondja. A tetőbox űrtartalma 420 liter. Tető-kereszttartók is a szett része.​

BMW hátsó kerékpártartó Pro 2.0.​
A BMW hátsó kerékpártartó Pro 2.0. könnyű, mégis stabil és akár 60 kg terhelést is elbír. ​
Könnyen kezelhető, és két kerékpár/e-bike szállítására alkalmas.​
A lehajtható funkció bármikor lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a csomagtartóhoz.

Extra nyeremény

3T BMW elektromos kerékpár
Tankoljon minimum 25 liter Shell V-Power üzemanyagot, hogy indulhasson az Extra Nyeremény, az elektromos kerékpár sorsolásán is.​

NYERTES PROMÓCIÓS KÓDOK

1. hét 05.27 – 06.02.

Nyeremény Nyertes Kód
BMW M bőrönd oqwCLjf2QH
BMW M napszemüveg FyKAxbYTgN
BMW M sporttáska QguX4hGDhc
BMW M hátizsák Ygm9pQ2UTr
BMW M baseballsapka g6CKx5PcHe

2. hét 06.03 – 06.09.

Nyeremény Nyertes Kód
BMW M bőrönd S1BZuDUh8M
BMW M napszemüveg V3hgq4SiHW
BMW M sporttáska ji54EKLsiP
BMW M hátizsák UCQedZQEJa
BMW M baseballsapka 1QyVnXRTpb

3. hét 06.10 – 06.16.

Nyeremény Nyertes Kód
BMW M bőrönd tviKSUZ3qp
BMW M napszemüveg mr2idN4YFF
BMW M sporttáska WrQtdywjKk
BMW M hátizsák nrGDM5B5Wt
BMW M baseballsapka nxVJ7h9muu

4. hét 06.17 – 06.23.

Nyeremény Nyertes Kód
BMW M bőrönd GUzzE3JXH6
BMW M napszemüveg GND7qenFDJ
BMW M sporttáska eeJY5AVnxy
BMW M hátizsák Tist1BE4iX
BMW M baseballsapka zyjTzkvLiu

Hogyan töltheti fel Promóciós kódját?

A Promóciós Szelvényen található Promóciós Kódot vagy Kódokat ClubSmart regisztráció vagy bejelentkezés után töltheti fel. A kódfeltöltéssel Ön is automatikusan részt vesz a BMW X2 és a Heti Nyeremények sorsolásán. Ha pedig Shell V-Power üzemanyagot tankol, akár a 3T BMW elektromos kerékpárt is megnyerheti!

Promóciós Kódját vagy Kódjait a weboldalon vagy a Shell Applikáción keresztül tudja feltölteni!

Weboldalon keresztül
Internetes böngésző segítségével nyissa meg a clubsmart.hu weboldalt. A jobb felső sarokban kattintson a bejelentkezésre vagy a regisztrációra, és a Menü alatt válassza ki a Bónuszpont-kód feltöltést. Tájékoztatjuk, hogy böngészőben Promóciós Kódokat feltölteni kizárólag a számítógépén keresztül tud, telefonja böngészőjéből nem. Telefonos feltöltéshez használja a Shell Appot.

Shell Applikáción keresztül
Telefonja segítségével a Shell App letöltését követően, az Ajánlatok menüpont alatt töltheti fel Promóciós Kódjait.

Kattintson az alábbi gombra, és tekintse meg a kódfeltöltés lépéseit!

Kódfeltöltés lépései

Kódfeltöltéssel kapcsolatos észrevétele van? Írjon nekünk a smart@shell.hu  e-mail címre.

*A PROMÓCIÓ FELTÉTELEI
Promóciós Szelvények Kiadásának időszaka: 2024. május 27. –2024. augusztus 18., vagy a készlet erejéig.
Promóciós Kódfeltöltési időszak a Heti Nyereményekre: 2024. május 27. – 2024. augusztus 18. ​
Promóciós Kódfeltöltési időszak a Fődíjra és az Extra Nyereményre: 2024. május 27. – 2024. augusztus 25.​
A Promóció a Shell Hungary zRt. és a Regionális Üzemeltetők közös promóciója és 2024. augusztus 18-ig vagy visszavonásig érvényes. A Promócióban nem vehet részt, aki vásárlásáról áfás számlát kér, illetve aki az üzemanyag ellenértékét üzemanyagkártyával egyenlíti ki. Tranzakciónként egy Promóciós Szelvény kerül kiadásra minimum 25 liter üzemanyag tankolása esetén és egy Promóciós Szelvény kerül kiadásra minimum 3000 Ft értékben történő Shell Shop termékvásárlás esetén akkor is, ha több üzemanyagot tankol vagy a 3000 forint többszöröséért vásárol Shell Shop terméket a Vásárló. Két Promóciós Szelvényre jogosult az a Vásárló, aki egy tranzakcióban vásárol minimum 25 liter üzemanyagot és minimum 3000 Ft értékben Shell Shop termékeket. A Promóció nem vonatkozik autópályamatrica, online egyenlegfeltöltés, valamint automatából történő vásárlásra. A készlet töltőállomásonként eltérő lehet. A Promóciós Kód feltöltéséhez regisztráljon a ClubSmart Programba, vagy jelentkezzen be ClubSmart fiókjába, és töltse fel a kódot a clubsmart.hu oldalon vagy a Shell Appon keresztül, hogy részt vehessen a nyeremények sorsolásán.Egy személy maximum 30 Promóciós Kódot tölthet fel, és amennyiben egymás után háromszor rossz kódot ad meg, a visszaélések elkerülése érdekében ClubSmart Fiókját átmenetileg zároljuk. Új ClubSmart felhasználók számára a Promóciós Kód feltöltése a belépéstől számított 24 órán belül érhető el. A BMW logó és a BMW márkanév a Bayerische Motoren Werke AG bejegyzett védjegyei, használatuk engedélyhez kötött. Minden jog fenntartva. A képek illusztrációk.

**Eltávolítja az üzemanyagrendszer kulcsfontosságú alkatrészeinek, például a szívószelepek és/vagy az üzemanyag-befecskendezők teljesítménycsökkentő lerakódásait, és védelmet nyújt azok újraképződése ellen. Az optimális hatás a Shell V-Power folyamatos használatával érhető el, az első teljes tank elhasználásától kezdve. A tisztítást és a motorteljesítmény megújulását az iparági szabványoknak megfelelő és a Shell saját tesztjei bizonyítják. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa, kora és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus. A kép illusztráció, nem ábrázolja a motor kulcsfontosságú alkatrészeit.

Résztvevő töltőállomások

Promóciós Szabályzat