HTML5 Experiment: Show Content Block image on mobile

Mobileszközről távirányítható Ferrari modellek

SF1000 Tuscan Gp Ferrari 1000

SF1000 TUSCAN GP Ferrari 1000

A Scuderia Ferrari 1000. nagydíja kiemelten fontos mérföldkő volt, ezért is kellett méltó módon megünnepelni. Tisztelgésül a Ferrari olyan, egyedi retró bordó színben versenyzett saját, mugellói pályáján, a 2020 as Gran Premio della Toscana Ferrari 1000 versenyen, amely hű reprodukciója annak az árnyalatnak, amelyben a valaha tervezett első Ferrari, a Ferrari 125 ös pompázott.

488 Challenge Evo A Ferrari 488

488 CHALLENGE Evo

Challenge Evo modellt a Ferrari Challenge versenyre fejlesztették ki. A csak Ferrarikat felvonultató bajnokság azoknak szól, akik a legmagasabb szintű sprintversenyeken is szívesen kipróbálják magukat. A Ferrari Challenge négy bajnokságra oszlik: Európában, Észak-Amerikában, az Egyesült Királyságban és az ázsiai csendes-óceáni régióban kerül megrendezésre.

488 GTE AF CORSE #51 2019

488 GTE AF CORSE #51 2019

A Ferrari 488 GTE egy új generációs autó a Ferrari saját Competizioni GT részlegétől, amely kimagasló megbízhatóságával folytatja a hosszú távú versenyekre tervezett Ferrarik hagyományait. Ez az AF Corse #51 es Ferrari 2019 ben megnyerte az LM GTE osztályt a Le Mans -i 24 órás versenyen, a világ legrangosabb endurance versenyén.

FXX-K EVO

FXX K EVO

Ez a limitált kiadású Ferrari megtestesíti a tökéletes harmóniát a formatervezés, a teljesítmény és az aerodinamika között. Igazi mestermű, amely a legmodernebb vezetési élményt nyújtja, köszönhetően a Ferrari szakemberei által folyamatosan fejlesztett csúcstechnológiának.

Bluetooth-távirányítós Ferrari modellautó a képen, és egy kéz, kezében mobiltelefon, ami irányítja az autót. SF1000 Tuscan Gp Ferrari 1000

Bluetooth-távirányítós modellkollekció

Kapcsoljon versenyfokozatba!

Így szerezheti meg a Ferrari modellautókat!

Tankoljon legalább 30 litert, vagy vásároljon helyben főzött Shell kávét* vagy szélvédőmosó folyadékot*, és kérjen a kasszánál:

 • Shell V Power

  Shell V Power esetén 2 matricát

 • Shell Fuel Save one stickers

  Shell FuelSave vagy Shell Autogas esetén 1 matricát

 • Shell cofee stickers

  Shell kávé* esetén 1 matricát

 • Shell washer stickers

  Szélvédőmosó folyadék**(2l vagy 4l) esetén 1 matricát

4 matrica összegyűjtése után adja át a matricagyűjtőt bármely Shell Töltőállomás kasszájánál, és a 4 Bluetooth-távirányítós Ferrari modellautó egyike már 2490 Ft-ért az Öné lehet!

*A vendégtérben elhelyezett automatából vásárolt kávé esetén matrica nem kerül kiadásra.
**Az 5 literes kiszerelésű szélvédőmosó folyadék vásárlása esetén matrica nem kerül kiadásra.

Egy bokszutca szett látható a képen, amiben Ferrari modellautók parkolnak éppen.

TEGYE TELJESSÉ A VERSENYÉLMÉNYT A BOKSZUTCÁVAL 5290 CLUBSMART PONTÉRT!

Ön már ClubSmart tag? Akkor van egy izgalmas extra ajánlatunk is!

Hogy még élethűbbé varázsolhassa a versenyfutamokat szerezze meg ClubSmart pontjaiért a kiegészítő BOKSZUTCA szettet is, és élje meg a családi futamok minden pillanatát!

Szerezze meg 5290 ClubSmart pontért bármelyik Shell töltőállomáson az állomási készlet erejéig!

Bluetooth-távirányítású Ferrari modellautók csak a Shellnél!

Title: Vigyázz, kész, távirányít!

Hossz: {0:30} perc

Leírás:

A filmben 4 Ferrari modellautó szerepel, melyek mindegyike egyedülálló Bluetooth®-távirányítós technikával versenyez a versenypályán. Mind a 4 modell a Ferrari történetének ikonikus autója, és ezek a modellautók ebben csak a Shell töltőállomásokon érhetők el.

Dinamikus háttér Shell zene elindul.

0-3 mp

Versenypályával nyitunk, a 4 modellautó elhalad a kamera előtt.

Felirat: Egyedülálló versenyautó kollekció

4-6 mp

A 4 modell képét és nevét látjuk egy-egy keretben. Ezüst fénysávok jelennek meg a képen, véletlenszerű mozgással. Ezek a fénysávok többször megjelennek a video során.

Felirat: 4 versenyautó modell

7-18 mp

Indul a verseny, közeli felvételeken, dinamikus vágásokban látjuk az autókat, ahogy egymás ellen versenyezve száguldanak. Közben, vágóképként megosztott képernyő jelenik meg, ahol láthatjuk, hogy a Ferrari Bluetooth®-távirányítós modellautókat a Shell Racing alkalmazáson keresztül irányítják és navigálják.

Felirat:

Bluetooth®-távirányítós modellautók

Vigyázz,

19-20 mp

A 4 autómodell képei jelennek meg ismét, egy-egy képkockában , de ezúttal nagyon dinamikus mozgással.

Felirat: kész,

21-23 mp

A videóban a verseny legizgalmasabb részéhez értünk: osztott képernyőkön és dupla expozíciós képeken egy fiatal férfi versenyez a barátaival: látjuk a modellautókat verseny közben, és azt is, hogy a mobileszközük segítségével hogyan irányítják a Ferrari modellautókat.

24-25 mp

A kockás Forma-1 zászló leinti a versenyt.

25-26 mp

Végekép a 4 modellautóval és a mobilalkalmazással.

Felirat:

Szerezd meg a teljes gyűjteményt.

Csak a Shellnél.

27-30 mp

A Shell logo és a Go Well szlogen megjelenik a fehér képernyő közepén, a Ferrari logó pedig a jobb felső sarokban.

Zene: Shell dallam

Egy mobiltelefon a képen, éppen a Shell Racing Legends app indul el a képernyőn, Go feliratot látunk.

VEGYE KEZÉBE AZ IRÁNYÍTÁST, ÉS KELTSE ÉLETRE KEDVENC FERRARI MODELLJEIT!

 1. Olvassa be a csomagoláson található QR kódot!
 2. Töltse le az ingyenes Shell Racing Legends alkalmazást az APP STORE-ban vagy a GOOGLE PLAY-en!
 3. Kapcsolja be az autót, mobileszközén aktiválja a Bluetooth-t, majd csatlakoztassa a modellautót, és már indulhat is a futam!

A PROMÓCIÓ FELTÉTELEI

Matricakiadási időszak: 2021. november 22. - 2022. február 13.
Matricabeváltási időszak: 2021. november 22. - 2022. február 27.

A Promóció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Legfeljebb naponta 28 matrica beváltása lehetséges. Javasoljuk, hogy a matricákat folyamatosan váltsa be, és ne halassza a Promóció végére a modellautók megvásárlását. A külön matricagyűjtőbe beragasztott matricák nem vonhatóak össze. A Bluetooth távirányítós Ferrari modellautók a Matricabeváltási időszak alatt az egyes Töltőállomások készletének erejéig érhetőek el, a Töltőállomások készlete eltérő lehet. A modellautók a Promóción kívül nem vásárolhatóak meg. A Shell fenntartja a jogát a Promóció szüneteltetésére, visszavonására vagy bármikor történő megváltoztatására. A matricák átvételével Ön elfogadja a Promóció Szabályzatát. A Promóció a Shell Hungary zRt. és a Töltőállomást üzemeltető Regionális Üzemeltetők közös promóciója. A Ferrari logó és a Ferrari márkanév a Scuderia Ferrari bejegyzett védjegyei, használatuk engedélyhez kötött. Minden jog fenntartva. A képek illusztrációk.