Hogyan vehet részt a Promócióban?

 • Tankoljon legalább 25 liter Shell V-Power üzemanyagot!

 • Kérje a Promóciós Szelvényét a kasszánál!

 • Töltse fel Promóciós Szelvény sorszámát weboldalunkon, és adja meg a szükséges adatokat, így automatikusan részt vesz a Promócióban.

Kérjük, hogy a Promóciós Szelvényt, a vásárlást igazoló nyugtával együtt őrizze meg a Nyeremény átvételéig!

A Shell és a Ferrari együttműködése az egyik legikonikusabb a motorsport-történelemben. A csapat első sikere, vagyis az 1951-es Brit Nagydíj óta a Shell összesen 12 egyéni és 10 konstruktőri világbajnoki címhez segítette a Scuderia Ferrarit. A mai napig minden egyes autó Shell V-Power üzemanyaggal és Shell Helix Ultra motorolajjal feltöltve hagyja el a Ferrari gyárat. Most itt az esély, hogy Ön is közelebbről megismerje ezt az egyedülálló együttműködést, és minden érzékével megtapasztalja annak varázsát.

HAJTSON RÁ A NAGYSZERŰ FERRARI NYEREMÉNYEKRE!

6 db kétszemélyes élményutazás a Ferrari világába

Érezze, hallgassa, rajongjon érte! Most itt a lehetőség, hogy Ön is betekintést nyerjen a kulisszák mögé, és megismerje a legendás Ferrari márka titkait. A promóció során 6 fantasztikus, 2 személyre szóló élményutazást sorsolunk ki a Ferrari szülővárosába, Maranellóba.

A 3 napos exkluzív maranellói élményutazás részletes programja:

 • Ferrari élmény a Fiorano Versenypályán

  Ferrari élmény a Fiorano Versenypályán

 • Ferrari gyárlátogatás

  Ferrari gyárlátogatás

 • Vezetett túra és egy exkluzív gálavacsora a Ferrari Múzeumban

  Vezetett túra és egy exkluzív gálavacsora a Ferrari Múzeumban

 • Ebéd Maranello egyik nagy múltú éttermében

  Ebéd Maranello egyik nagy múltú éttermében

 • Vacsora Maranello egyik leghíresebb éttermében

  Vacsora Maranello egyik leghíresebb éttermében

 • Továbbá az élmény része egy különleges Shell ajándékcsomag

  Továbbá az élmény része egy különleges Shell ajándékcsomag

Nyeremények kiosztása

A Ferrari ajándékok Nyertesei hetente, a Maranellói Ferrari élményutazás Nyertesei kéthetente kerülnek kihirdetésre, további részletek a Promóciós Szabályzatban.

Ferrari Élményutazások költségei:

A Ferrari Élményutazáshoz kapcsolódó költségeket a Szervező viseli. Kivéve a felmerülő személyes költségeket, az útlevél és minden egyéb engedély elkészítésének költségét, az utazás meghosszabbításának költségét és az utazás kijelölt találkozóhelyére történő oda- és visszautazás költségét. A nyeremény készpénzre át nem váltható.

A Sorsolás további részleteit a Promóciós Szabályzat tartalmazza.

Promóció feltételei:

A Promóció Időszaka 2019. szeptember 16-tól 2019. december 1-ig, a Töltőállomások Üzemanyag készletének erejéig vagy visszavonásig tart.

A Promócióban összesen 6 db 2 személyes Ferrari Élményt és 300 db Ferrari ajándékot sorsolunk ki.

A Promócióban részt vehet minden 18. életévét betöltött, cselekvőképes, magyarországi kézbesítési címmel rendelkező természetes személy (Játékos), aki a Promóciós Időszakban bármely magyarországi Shell Töltőállomáson legalább 25 liter Shell V-Power üzemanyagot vásárol. A Promócióban nem vehet részt az a vásárló, aki euroShell, Esso vagy DKV kártyával fizet, vagy aki vásárlásáról Áfás számlát kér. Kérje el a Töltőállomás kasszájánál 25 liter Shell V-Power tankolása esetén az Önnek járó egy darab Promóciós Szelvényt.

A Promóciós Szelvényen található a Promóciós Sorszám, amelynek a www.shell.hu/ferrarielmeny weboldalon történő feltöltésével vehet részt a Játékos a Promócióban. A Promóciós Sorszám feltöltéséhez meg kell adnia e-mail címét és telefonszámát. Egy Promóciós Sorszám csak egyszer tölthető fel a weboldalra. A Promócióban egy Játékos maximum 40 Promóciós Sorszámot tölthet fel.

Hetente kerülnek a Nyeremények kiosztásra, a Nyeremények és a Sorsolás részleteit keresse a www.shell.hu/ferrarielmeny weboldalon.

A Promóciós Szelvény átvétele, illetve a Promóciós Sorszám feltöltése a Promóciós Szabályzat elfogadását jelenti a Játékos részéről. A Promóciós Szelvényt a Nyeremény átvételéig a vásárlást igazoló nyugtával együtt meg kell őrizni, mert ezeknek bemutatása a Nyeremény átvételének feltétele. A Nyerteseket a megadott e-mail címen vagy telefonszámon értesíti a Szervező Nyereményükről és annak átvételi feltételeiről. A személyes adatok kezelésére a Promóció Adatvédelmi Szabályzata vonatkozik. A Shell fenntartja a jogát a Promóció szüneteltetésére, visszavonására, vagy bármikor történő megváltoztatására, valamint a Ferrari Élmény utazás időpontjának egyoldalú módosítására. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek a Promóciós Szabályzatban és az Adatvédelmi Szabályzatban érhetőek el. A Promóciós szabályzat elérhető továbbá a Promócióban résztvevő Töltőállomásokon. A Szervező: Shell Hungary zRt., 1113 Budapest, Bocskai út. 134-146.

*A képek illusztrációk.

Shell V-Power

Tudjon meg többet a Shell V-Power üzemanyagokról DYNAFLEX technológiával.

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.