Hello, világ! Hello, nyeremények! promóciónkban rengeteg vásárlónk arcára csalhattunk mosolyt értékes nyereményeinkkel:

A Nyertesek a nyertes Promóciós Kódot tartalmazó Promóciós Szelvény és a vásárlást igazoló nyugta másolata ellenében válnak jogosulttá a nyeremény átvételére. Nyertesek tájékoztatása, nyereményátadás feltételeinek vizsgálata folyamatban, ennek függvényében a nyertes Promóciós Kód változhat.

Kérjük továbbra is őrizzék meg a Promóciós Szelvényt és a vásárlást igazoló nyugta másolatát!

PROMÓCIÓS FELTÉTELEK:​

Promóciós Szelvények kiadásának időszaka: 2022. március 21. – 2022. június 5.

A Promóciós Szelvények kiadására a megjelölt időszak alatt kerül sor a Töltőállomásokon, a Töltőállomások Üzemanyagkészletének, a Shell Café termékkínálatának, valamint a Promóciós Szelvények készletének erejéig a Promóciós Szabályzat rendelkezéseinek megfelelően.

Kódfeltöltési időszak: 2022. március 21. – 2022. június 12.

Az ajánlat 2022. március 21-től 2022. június 12-ig érvényes.​

A Shell Café kávé vagy péksütemény Azonnali Nyeremény beváltása 2022. június 12-ig, illetve a termékek töltőállomási készletének erejéig lehetséges bármely Töltőállomáson a Promóciós Szelvény átadásával és a vásárlást igazoló nyugta bemutatásával.

159 ClubSmart pont Azonnali Nyeremény: a Játékos a Promóciós Szelvényen található nagybetűket, valamint számokat tartalmazó ClubSmart kódot – továbbiakban ClubSmart Kód – a shell.hu/hellovilag weboldalon keresztül 2022. június 12-ig tudja feltölteni. (ClubSmart Kód minta: ABCDEF1234). A Shell a ClubSmart pontokat a ClubSmart Kód feltöltését követő maximum 72 órán belül írja jóvá.

A Promóciós Kódot a www.shell.hu/hellovilag weboldalon lehet feltölteni a Kódfeltöltési időszak alatt. A Promóciós Kóddal lehet részt venni a heti-, havi-, és főnyeremények sorsolásain. A Promóciós Kód feltöltéséhez e-mail címet és telefonszámot kell megadni. A Nyerteseket a megadott e-mail címen vagy telefonszámon értesíti a Szervező. A nyeremény átvételéhez a vásárlást igazoló nyugtát és a Promóciós Szelvényt is be kell mutatni, így kérjük őrizze meg ezeket az átvételig!​

Tranzakciónként egy darab Promóciós Szelvény kerül kiadásra. A Promóciós Szelvényen található ClubSmart Kód vagy Promóciós Kód csak egyszer használható fel. Regisztrációt követően érvényesítse a Promóciós Szelvényen szereplő ClubSmart Kódot vagy Promóciós Kódot a shell.hu/hellovilag oldalon keresztül. A kódfeltöltési időszak során egy személy maximum 28 Promóciós Kódot, és 10 azonnali nyereményként nyert ClubSmart Kódot érvényesíthet. Amennyiben egy személy egymás után háromszor rossz kódot ad meg, a visszaélések elkerülése érdekében fiókját átmenetileg zároljuk. A Nyeremények részletes leírása a Promóciós Szabályzatban található.

Az ajánlat a vendégtérben elhelyezett automatából vásárolt kávéra nem vonatkozik. A képek illusztrációk.

A Promóciós Szelvény átvétele, illetve a Promóciós Kód feltöltése a Promóciós Szabályzat elfogadását jelenti a Játékos részéről. A Promócióban nem vehet részt, aki euroShell, Esso vagy DKV kártyával fizet, vagy aki vásárlásáról Áfás számlát kér. A személyes adatok kezelésére az Adatvédelmi Tájékoztató vonatkozik. A Shell fenntartja a jogát a Promóció szüneteltetésére, visszavonására, vagy bármikor történő megváltoztatására. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek a Promóciós Szabályzatban és az Adatvédelmi Tájékoztatóban. A Promóció a Shell Hungary zRt. (1113 Budapest, Bocskai út 134-146.) és a Töltőállomást üzemeltető Regionális Üzemeltetők közös promóciója.