A képen egy poharat tartó kezet látunk, a pohár egy Shell Café logóval elátott eldobható kávézásra alkalmas papírpohár. A kép job oldalán elnyúló kávéföldeket látunk.

Hello, Világ! Hello, Nyeremények!

Élvezze a nyerő feltöltődést a Shell Caféban, és legyen Öné azonnali nyereményeink egyike, vagy induljon a heti-, havi-, és főnyereményekért!

Hogyan nyerhet akár Costa Rica-i utazást?

first_icon

Vásároljon helyben főzött Shell Café barista kávét! 

second_icon

Kérje a Promóciós Szelvényét a kasszánál, és nézze meg, hogy a Shell Caféban átvehető azonnali nyereményt, vagy pedig kódot rejt-e a Promóciós Szelvénye!

third_icon

Ha kódot talál, regisztráljon, és töltse fel​ a Promóciós Kódját az alábbi oldalon, hogy induljon a heti-, havi- vagy​ főnyereményeinkért, vagy a Clubsmart Kóddal szerezze meg a ClubSmart pontjait!

A kép három részre van osztva, három darab eszközt látunk. A bal oldalon egy Shell Café papírpohár, középen egy Shell Café promóciós szelvény, és jobbra pedig egy mobiltelefon képernyőt látunk.

HOGYAN SZEREZHETI MEG NYEREMÉNYÉT?​

Ha megkapta a Promóciós Szelvényét, nézze meg, hogy a Shell Caféban átvehető azonnali nyereményt, vagy pedig kódot rejt-e a Promóciós Szelvénye!​

​1. Azonnali Nyeremény: Shell Café kávé vagy péksütemény

A Promóciós Szelvény átadásával és a vásárlást igazoló nyugta bemutatásával kérje a kedvenc Shell Café kávéját vagy a napi ajánlatunkban szereplő pékárut a kasszánál! A nyeremény beváltása 2022. június 12-ig, illetve a termékek töltőállomási készletének erejéig lehetséges bármely Shell töltőállomáson.​

2. Azonnali Nyeremény: 159 ClubSmart pont

Töltse fel a ClubSmart Kódot az alábbi gombra kattintva, és az ajándék pontjait maximum 72 órán belül jóváírjuk ClubSmart egyenlegén!

ClubSmart Kód érvényesítése

3. Promóciós Kód​

Töltse fel a Promóciós Kódot az alábbi gombra kattintva, hogy részt vehessen a sorsoláson a heti-, havi- vagy főnyereményeinkért! Promóciós Kódot legkésőbb 2022. június 12-ig lehet feltölteni. A Promóciós Kód feltöltéséhez e-mail címet és telefonszámot kell megadni. A nyereményekről további információkat lejjebb talál.​
A nyeremények átvételéhez a vásárlást igazoló nyugtát és a Promóciós Szelvényt is be kell mutatni, így kérjük őrizze meg ezeket az átvételig!

Promóciós Kód feltöltése

Főnyeremények:

 • Főnyeremény képe: 1 db Costa Rica-i utazás 2 fő részére

  1 db Costa Rica-i utazás 2 fő részére​

  Mit szólna egy fantasztikus utazáshoz Costa Ricába, az arabica kávé paradicsomába? Engedje, hogy végigkalauzoljuk ezen a varázslatos vidéken, ahol élvezheti a tenger sós hullámait, felfedezheti az egzotikus állatokat rejtő dzsungelt, és persze helyben kóstolhatja meg a világ legfinomabb, első osztályú kávékülönlegességeit!

 • Főnyeremény képe: 1 db iSTYLE ajándékcsomag

  1 db iSTYLE ajándékcsomag​

  Tűnjön ki a tömegből az utánozhatatlan Apple termékekkel! Az iSTYLE összeválogatta Önnek a legnépszerűbb Apple készülékeket, hogy bármerre is jár, átélhesse a csúcstechnológia nyújtotta életérzést.

Havi nyeremények:

 • Havi nyeremény képe: 3 db automata Krups kávégép

  3 db automata Krups kávégép​

  Élvezze a bársonyos kávékülönlegességeket otthona kényelmében is! Professzionális minőség egyetlen gombnyomásra.

 • Azonnali nyeremény képe: 700 x 159 ClubSmart pont

  3 x 100 000 ClubSmart pont​

  Ön mire költene 100 000 ClubSmart pontot? Akár üzemanyag-kedvezményre, Shell Café finomságokra, vagy exkluzív ajándékokra váltaná be, szeretettel várjuk töltőállomásainkon!​

Heti nyeremények:

 • Heti nyeremény képe: 10 db Pour over kávékészítő szett

  10 db Pour over kávékészítő szett​

  A kávékészítés még sosem volt egyszerűbb! A pour over módszerrel a leforrázott kávészemekből egy szempillantás alatt kész a gőzölgő, aromadús kávéja.​

 • Heti nyeremény képe: 10 db Krups elektromos tejhabosító

  10 db Krups elektromos tejhabosító​

  Egy praktikus, elektromos tejhabosítóval bárhol, bármikor elkészítheti kedvenc cappuccinóját vagy habos láttéját pillanatok alatt.

 • Heti nyeremény képe: 20 db Shell Café termopohár

  20 db Shell Café termopohár​

  A Shell Café stílusos termopoharaival menet közben sem kell lemondania a friss kávé ínycsiklandozó élményéről!

Azonnali nyeremények:

 • Azonnali nyeremény képe: 7700 db ajándék Shell Café kávé vagy péksütemény

  7700 db ajándék Shell Café kávé vagy péksütemény

  Legyen a vendégünk egy helyben főzött Shell Café barista kávéra, vagy egy Ön által választott Shell Café péksüteményre a napi ajánlatunkból bármely töltőállomásunkon!

 • prize-9

  7700 x 159 ClubSmart pont​

  Élvezze ajándék ClubSmart pontjait, amelyek elegendők akár egy bársonyos Shell Café cappuccinóra vagy espressóra!​

Hogyan növelheti nyerési esélyeit?

Vásároljon helyben főzött Shell Café barista kávét bármely Shell töltőállomáson 2022. június 5-ig, és kérjen újabb Promóciós Szelvényt a kasszánál!

PROMÓCIÓS FELTÉTELEK:​

Promóciós Szelvények kiadásának időszaka: 2022. március 21. – 2022. június 5.

A Promóciós Szelvények kiadására a megjelölt időszak alatt kerül sor a Töltőállomásokon, a Töltőállomások Üzemanyagkészletének, a Shell Café termékkínálatának, valamint a Promóciós Szelvények készletének erejéig a Promóciós Szabályzat rendelkezéseinek megfelelően.

Kódfeltöltési időszak: 2022. március 21. – 2022. június 12.

Az ajánlat 2022. március 21-től 2022. június 12-ig érvényes.​

A Shell Café kávé vagy péksütemény Azonnali Nyeremény beváltása 2022. június 12-ig, illetve a termékek töltőállomási készletének erejéig lehetséges bármely Töltőállomáson a Promóciós Szelvény átadásával és a vásárlást igazoló nyugta bemutatásával.

159 ClubSmart pont Azonnali Nyeremény: a Játékos a Promóciós Szelvényen található nagybetűket, valamint számokat tartalmazó ClubSmart kódot – továbbiakban ClubSmart Kód – a shell.hu/hellovilag weboldalon keresztül 2022. június 12-ig tudja feltölteni. (ClubSmart Kód minta: ABCDEF1234). A Shell a ClubSmart pontokat a ClubSmart Kód feltöltését követő maximum 72 órán belül írja jóvá.

A Promóciós Kódot a www.shell.hu/hellovilag weboldalon lehet feltölteni a Kódfeltöltési időszak alatt. A Promóciós Kóddal lehet részt venni a heti-, havi-, és főnyeremények sorsolásain. A Promóciós Kód feltöltéséhez e-mail címet és telefonszámot kell megadni. A Nyerteseket a megadott e-mail címen vagy telefonszámon értesíti a Szervező. A nyeremény átvételéhez a vásárlást igazoló nyugtát és a Promóciós Szelvényt is be kell mutatni, így kérjük őrizze meg ezeket az átvételig!​

Tranzakciónként egy darab Promóciós Szelvény kerül kiadásra. A Promóciós Szelvényen található ClubSmart Kód vagy Promóciós Kód csak egyszer használható fel. Regisztrációt követően érvényesítse a Promóciós Szelvényen szereplő ClubSmart Kódot vagy Promóciós Kódot a shell.hu/hellovilag oldalon keresztül. A kódfeltöltési időszak során egy személy maximum 28 Promóciós Kódot, és 10 azonnali nyereményként nyert ClubSmart Kódot érvényesíthet. Amennyiben egy személy egymás után háromszor rossz kódot ad meg, a visszaélések elkerülése érdekében fiókját átmenetileg zároljuk. A Nyeremények részletes leírása a Promóciós Szabályzatban található.

Az ajánlat a vendégtérben elhelyezett automatából vásárolt kávéra nem vonatkozik. A képek illusztrációk.

A Promóciós Szelvény átvétele, illetve a Promóciós Kód feltöltése a Promóciós Szabályzat elfogadását jelenti a Játékos részéről. A Promócióban nem vehet részt, aki euroShell, Esso vagy DKV kártyával fizet, vagy aki vásárlásáról Áfás számlát kér. A személyes adatok kezelésére az Adatvédelmi Tájékoztató vonatkozik. A Shell fenntartja a jogát a Promóció szüneteltetésére, visszavonására, vagy bármikor történő megváltoztatására. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek a Promóciós Szabályzatban és az Adatvédelmi Tájékoztatóban. A Promóció a Shell Hungary zRt. (1113 Budapest, Bocskai út 134-146.) és a Töltőállomást üzemeltető Regionális Üzemeltetők közös promóciója.