Jól esne egy finom kávé, és még a bevásárlólistán is maradt pár tétel? Térjen be hozzánk, hisz a minőségi feltöltődés mellett most egy kedves meglepetésben is része lehet: egy finom csésze ajándék deli by Shell espressóval, vagy cappuccinóval szeretnénk megköszönni Vásárlóinknak, hogy minket választanak.

Mit kell tennie?

  • Vásároljon legalább 1500 Ft értékben Shell shop terméket*,
  • fizetéskor használja ClubSmart kártyáját,
  • vegye át az ajándék kávé kupont a kasszánál.

Az ajándék kávé kupont akár azonnal beválthatja egy 1 db deli by Shell espressóra vagy cappuccinóra. De erre lehetősége van egy későbbi alkalommal is, 2020. július 12-ig.

Az ajánlat 2020. június 4-től 2020. július 5-ig, illetve a töltőállomási készlet erejéig érvényes.

*Az ajánlat nem érvényes autópályamatrica, e-útdíj és online telefon egyenlegfeltöltés vásárlás esetén. Az ajánlat nem vonatkozik azon vásárlóra, aki vásárlása ellenértékét euroShell, Esso vagy DKV kártyával fizeti, illetve aki vásárlásáról Áfás számlát kér.

Még nincs ClubSmart kártyája?

Egyszerűan töltse le a Shell alkalmazást, regisztráljon és már használhatja is digitális ClubSmart kártyáját pontgyűjtésre és személyre szabott ajánlatok igénybevételére! 

Az alkalmazásban elérhető töltőállomás-kereső segítségével pedig kiválaszthatja az Önhöz legközelebbi Shell töltőállomást, így minél hamarabb betérhet egy ajándék kávéra.

Számos kedvező lehetősége van 1500 Ft értékben vásárolni shop termékeket, kérjük tekintse meg a részleteket:

Ami érdekelheti még

Kapcsolat

Ügyfélszolgálati csapataink és irodáink elérhetősége Magyarországon.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság lényege a Shellnél az, hogy felelős módon biztosítsunk energiát a világ növekvő igényeinek kielégítésére.

Energia és Innováció

Így tárunk fel további, a jelenleginél tisztább energiahordozókat az előttünk álló évtizedekre az emberi zsenialitás, az innováció és a technológia segítségével.