HOGYAN NYERHET AKÁR 1 MILLIÓ CLUBSMART PONTOT*?

Már megkaparintott egy Kaparós Szelvényt? Ön is regisztrált ClubSmart tagunk?

Akkor a teendő egyszerű:
1. Kaparja le az alsó szürke réteget a Szelvényen.
2. Az ott található 8 jegyű kódot a gombra kattintva töltse fel:

Promóciós Kód feltöltése

Heti Nyeremények:

  • 1 x 1 millió ClubSmart pont
  • 10 x 10 000 ClubSmart pont
  • 1 db Philips légtisztító készülék

Ne feledje!

Minél több Promóciós Kódot tölt fel, annál nagyobb esélye van nyerésre az adott héten.
A Promóció ideje alatt 15 alkalommal kerül sor Heti Nyeremények sorsolására, így ha első alkalommal nem nyer, egy újabb Kaparós Szelvény új esélyt jelent a következő Heti Sorsoláson.

HOGYAN LESZ AZ ÖNÉ A MILLIÓNYI MEGLEPETÉS EGYIKE?

Nézze meg milyen meglepetést rejt a Kaparós Szelvény felső szürke felülete.

Üzemanyag-kedvezmény

10 FT/L ÜZEMANYAG-KEDVEZMÉNY

minimum 20 l bármilyen Shell üzemanyag tankolása esetén. A Kaparós Szelvény és a vásárlást igazoló nyugta bemutatásával előre jelezze a Shop eladónak a kedvezmény érvényesítését a következő tankolás fizetésekor, max. 80 literig.

Egy tranzakcióban egy Shell Üzemanyag-kedvezmény váltható be 2021. február 14-ig, bármelyik Töltőállomáson. Az Üzemanyag-kedvezmény az adott Töltőállomás Üzemanyag készletének erejéig váltható be. Az Üzemanyag-kedvezmény a mindenkor érvényes töltőállomási kiskereskedelmi árból kerül levonásra. Az Üzemanyag-kedvezmény minimum 20 liter maximum 80 liter üzemanyag vásárlásáig érvényes és egész literre vonatkozik. Az Üzemanyag-kedvezmény nem használható fel Shell, euroShell, Esso, DKV kártyával történő vásárlás esetén, illetve amennyiben a Játékos tankolásáról áfás számlát kér. Az Üzemanyag-kedvezmény csak magyar fizetőeszközzel ill. bankkártyával történő fizetés esetén, és csak a tankolás kiegyenlítésekor vehető igénybe, készpénzre át nem váltható. A Játékosnak a fizetés megkezdése előtt kell jeleznie, ha igénybe kívánja venni az Üzemanyag-kedvezményt. Sérült vagy hamis Kaparós Szelvényeket nem áll módunkban elfogadni.

 

AZONNALI MEGLEPETÉSEK

A Kaparós Szelvény és a vásárlást igazoló nyugta bemutatásával 2021. február 14-ig kérje az Azonnali Meglepetést a Shop eladótól. Az Azonnali Meglepetések az egyes Töltőállomások készletének erejéig érhetőek el. Ha az adott Töltőállomáson az Azonnali Meglepetés éppen nem elérhető, a Kaparós Szelvény 2021. február 14-ig bármely Töltőállomáson beváltható.

PARTNERI KEDVEZMÉNYEK

Partneri kedvezmények

40% Philips kedvezmény

A PHILIPS kedvezmény a www.philipspromo.hu weboldalon, az ECD Solutions Kft. által megadott fogyasztói árból érvényesíthető 2021. február 14-ig, az ott meghatározott feltételek szerint. A www.philipspromo.hu weboldalon a Kaparós Szelvény felső szürke fedőrétegének lekaparása után a fedőréteg alatt található 12 jegyű nagybetűket és számokat tartalmazó egyedi Kedvezménykódot kell a www.philipspromo.hu weboldalon beírni.