Main prize

ÍGY VÁLTHATJA BE KAPARÓS SZELVÉNYÉT:

Kérjük, kaparja le a szürke felületet az Önnél levő Szelvényen, és nézze meg, milyen meglepetést rejt:

 1.  Azonnali Nyeremény: a Szelvény átadásával és a vásárlást igazoló nyugta bemutatásával kérje a Kaparós Szelvényen feltüntetett terméket a Shop eladótól. Az Azonnali Nyeremények beváltása 2020. június 14-ig, illetve a termékek töltőállomási készletének erejéig lehetséges bármely Töltőállomáson.

 2.  Promóciós Kód: töltse fel a Kaparós Szelvényen található Promóciós Kódot a lenti gombra kattintva, hogy megnyerhesse a fantasztikus Vista nyaralást! Fontos: a fantasztikus nyaralások felhasználását 2021. szeptember 30-ig meghosszabbítottuk, mivel játékban is a biztonság az első! A Promóciós Kódot legkésőbb 2020. május 31-e éjfélig lehet feltölteni. A Promóciós Kód feltöltésével lehet részt venni a fantasztikus nyaralások sorsolásain.

  A Promóciós Kód feltöltéséhez e-mail címet és telefonszámot kell megadni. A nyaralásokról további információkat lejjebb talál.

  A 2020. április 13. 00:00 és 2020. május 31. 23:59:59 közötti időszakban feltöltésre kerülő Promóciós Kódok között 1 db Fantasztikus Nyaralást sorsolunk ki.

  A nyaralás átvételéhez a vásárlást igazoló nyugtát és a Kaparós Szelvényt is be kell mutatni, így kérjük őrizze meg ezeket az átvételig!

 3. 150 ClubSmart pont: töltse fel a Kaparós Szelvényen található ClubSmart Kódot az alábbi gombra kattintva, adja meg a kért adatokat és az ajándék pontokat jóváírjuk. A Kódot a www.clubsmart.hu/nagykaland oldalon 2020. június 30-ig lehet feltölteni. A ClubSmart pontok a sikeres kódfeltöltést követő 72 órán belül kerülnek jóváírásra. 

  ClubSmart Kód feltöltése

 4. 20 000 Ft-os Vista Utazási Kupon: saját utazást tervez? Foglaljon a Vista-nál, és töltse fel a Kaparós Szelvényen található Kuponkódot a vista.hu oldalra vagy használja bármelyik VISTA Utazási Irodában! A 20 000 Ft-os Vista Utazási Kupont 2020. augusztus 31-ig foglaláskor lehet felhasználni, mely minimum 220 000 Ft-os út foglalása esetén a végösszegből kerül levonásra. További információ: www.vista.hu.

Kérdése van a promócióval és a nyeremények beváltásával kapcsolatban, kattintson a gombra és máris mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!

Legfontosabb tudnivalók a nyeremények beváltásáról!

FANTASZTIKUS NYARALÁSOK

Minden alkalommal más, repülővel történő, kétszemélyre szóló fantasztikus nyaralás kerül kisorsolásra.

 • Vista

  Vista

  A „fantasztikus nyaralás”-okat a VISTA Utazási Irodák Kft. (1061 Budapest, Andrássy út 1.) szervezi.

 • hammamet

  TUNÉZIA, HAMMAMET

  Ehhez a nyaraláshoz a Heti Kódfeltöltési Időszak:
  2020. március 2 – március 8.
  2 fő, all inclusive ellátás2, 8 nap / 7 éjszaka
  Utazás repülővel

 • alanya pool sideview image

  TÖRÖKORSZÁG, ALANYA

  Ehhez a nyaraláshoz a Heti Kódfeltöltési Időszak:
  2020. március 9 – március 15.

  2 fő, all inclusive ellátás2, 8 nap / 7 éjszaka
  Utazás repülővel

 • kreta

  GÖRÖGORSZÁG, KRÉTA

  Ehhez a nyaraláshoz a Heti Kódfeltöltési Időszak:
  2020. március 16 – március 22.

  2 fő, all inclusive ellátás2, 8 nap / 7 éjszaka
  Utazás repülővel

 • sousse pool image

  TUNÉZIA, SOUSSE

  Ehhez a nyaraláshoz a Heti Kódfeltöltési Időszak:
  2020. március 23 – március 29.

  2 fő, all inclusive ellátás2, 8 nap / 7 éjszaka
  Utazás repülővel

 • korfu pool image

  GÖRÖGORSZÁG, KORFU

  Ehhez a nyaraláshoz a Heti Kódfeltöltési Időszak:
  2020. március 30. – április 5.

  2 fő, all inclusive ellátás2, 8 nap / 7 éjszaka
  Utazás repülővel

 • djerba hotel image

  TUNÉZIA, DJERBA

  Ehhez a nyaraláshoz a Heti Kódfeltöltési Időszak:
  2020. április 6 – április 12.

  2 fő, all inclusive ellátás2, 8 nap / 7 éjszaka
  Utazás repülővel

 • Sharm el sheikh pool

  EGYIPTOM, SHARM EL SHEIKH

  Ehhez a nyaraláshoz a Heti Kódfeltöltési Időszak:
  (ebben az esetben 7 hétig tart)
  2020. április 13. - május 31.
  2 fő, all inclusive ellátás2, 8 nap / 7 éjszaka
  Utazás repülővel

Tekintse meg a nyaralásokat

Fontos: a fantasztikus nyaralások felhasználását 2021. szeptember 30-ig meghosszabbítottuk, mivel játékban is a biztonság az első!

A fantasztikus nyaralások mellett tengernyi meglepetés vár Önre, melyek örömmel töltik fel még a megszokott utazást is.

1 A Promóció nem vonatkozik autópályamatrica, e-útdíj és online telefon egyenlegfeltöltés vásárlására.
2 Az all inclusive ellátás: napi háromszori főétkezés, megjelölt helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása, esetenként időkorlátozással. Az ellátás bizonyos részletekben szállodánként eltérhet.

PROMÓCIÓS FELTÉTELEK:

Promóciós Időszak: 2020. március 2. – 2020. május 31. A Kaparós Szelvény kiadására a Töltőállomásokon 2020. március 2. és 2020. április 12. között kerül sor a Töltőállomások Üzemanyag és a Shell Shop termékkínálat, valamint a Kaparós Szelvények készletének erejéig a Promóciós Szabályzat rendelkezéseinek megfelelően. A Szelvény szürke fedőrétegének lekaparásával derül ki, hogy milyen meglepetésre jogosult a Játékos.
Az Azonnali Nyeremény beváltása 2020. június 14-ig, illetve a termékek töltőállomási készletének erejéig lehetséges bármely Töltőállomáson a Kaparós Szelvény átadásával és a vásárlást igazoló nyugta bemutatásával.
150 ClubSmart pont: a Játékos a Kaparós Szelvényen található, kis- és nagybetűket, valamint számokat tartalmazó ClubSmart kódot – továbbiakban ClubSmart Kód vagy Kód – a www.clubsmart.hu/nagykaland weboldalon 2020. június 30-ig tudja feltölteni 17 számjegyű ClubSmart kártyaszámának és születési dátumának megadásával. (ClubSmart Kód minta: fth75GpT) A Shell a ClubSmart pontokat a ClubSmart Kód feltöltését követő maximum 72 órán belül írja jóvá. 
A 20 000 Ft-os Vista Utazási Kupont 2020. augusztus 31-ig a vista.hu oldalon vagy bármelyik Vista Utazási Irodában foglaláskor lehet felhasználni, mely minimum 220 000 Ft-os út foglalása esetén a végösszegből kerül levonásra. További információ: www.vista.hu.
A Promóciós Kódot a www.shell.hu/nagykaland Weboldalon lehet feltölteni a Promóciós Időszak alatt. A Promóciós Kóddal lehet részt venni a fantasztikus nyaralások sorsolásain. A Promóciós Kód feltöltéséhez e-mail címet és telefonszámot kell megadni. A Nyerteseket a megadott e-mail címen vagy telefonszámon értesíti a Szervező. A nyaralás átvételéhez a vásárlást igazoló nyugtát és a Kaparós Szelvényt is be kell mutatni, így kérjük őrizze meg ezeket az átvételig!

A Kaparós Szelvény átvétele, illetve a Promóciós Kód feltöltése a Promóciós Szabályzat elfogadását jelenti a Játékos részéről. A Promócióban nem vehet részt, aki euroShell, Esso vagy DKV kártyával fizet, vagy aki vásárlásáról Áfás számlát kér. A személyes adatok kezelésére az Adatvédelmi Tájékoztató vonatkozik. A Shell fenntartja a jogát a Promóció szüneteltetésére, visszavonására, vagy bármikor történő megváltoztatására. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek a Promóciós Szabályzatban és az Adatvédelmi Tájékoztatóban. A Promóció a Shell Hungary zRt. (1113 Budapest, Bocskai út 134-146.) és a Töltőállomást üzemeltető Regionális Üzemeltetők közös promóciója.
A Weboldalon több Promóciós Kód is feltölthető azzal, hogy azonos Játékostól a Promóciós Időszak alatt maximum 40 Promóciós Kódot fogad a Szervező.