BOLDOG NŐNAPOT KÍVÁNUNK!

Hölgyek! Egy kis ajándékkal készültünk Önöknek: látogasson el március 8-án töltőállomásainkra, és indítsa a nőnapot ajándék 250 ClubSmart ponttal,valamint egy kis jól megérdemelt énidővel!

HOGYAN KAPHAT 250 CLUBSMART PONTOT?

Tankoljon vagy vásároljon* a Shell töltőállomások kínálatából legalább 200 Ft értékben 2024. március 8., 00:00 és 24:00 között, és ha Ön hölgy vásárlónk, akkor megajándékozzuk 250 Clubsmart Bónuszponttal!

MIRE VÁLTHATOM BE PONTJAIMAT?​

Elsősorban egy kis zenehallgatós, olvasós vagy épp sztorizós énidőre egy bársonyos barista kávé társaságában, hiszen 250 ClubSmart ponttal akár egy helyben főzött Shell Café espressót vagy cappuccinót is vásárolhat. De természetesen kedvére válogathat ClubSmart pontokért elérhető többi termékünk közül is.

Kattintson az alábbi gombra, és fedezze fel ClubSmart pontért elérhető termékeinket:​
Termékek

ELADOMÁNYOZNÁ AJÁNDÉKPONTJAIT? ​

ELADOMÁNYOZNÁ AJÁNDÉKPONTJAIT?

TÁMOGASSA VELÜK AZ SOS GYERMEKFALVAK MUNKÁJÁT!​

Bárki lehet ClubSmart jótevő! Ha pontjait szeretné mosolyra váltani, töltőállomásainkon átadományozhatja ​nőnapi ajándék ClubSmart pontjait az SOS ​Gyermekfalvak Alapitvány számára március 31-ig! Ugorjon be Shell töltőállomásaink egyikébe, keresse az adományozásra kihelyezett dobozt, és dobja be a pénztárnál kapott, még nem érvényesített Promóciós Szelvényét.

HOGYAN ÉRVÉNYESÍTHETEM​ BÓNUSZPONTJAIMAT?

HOGYAN ÉRVÉNYESÍTHETEM​ BÓNUSZPONTJAIMAT?

Kattintson az alábbi gombra, és fedezze fel a Bónuszpontok érvényesítésének lépéseit:

Bónuszpont-kódját Shell Appban, a ClubSmart fiókjában vagy a clubsmart.hu oldalon tudja feltölteni.

Bónuszpont-kód feltöltése a weboldalon keresztül​

Internetes böngésző segítségével nyissa meg a clubsmart.hu weboldalt, a jobb felső sarokban kattintson a bejelentkezés vagy a regisztráció gombra, és a Menü alatt válassza ki a Bónuszpont-kód feltöltést.​

Bónuszpont-kód feltöltése az applikáción keresztül

Telefonja segítségével a Shell App letöltését követően töltheti fel kódját az Ajánlatok menüpont alatt.​

  1. Jelentkezzen be online ClubSmart fiókjába.​
  2. Írja be az egyedi Bónuszpont-kódot, és automatikusan 250 Bónuszpontot írunk jóvá ClubSmart Egyenlegén.
  3. Váltsa be 250 ClubSmart pontját, amely elegendő akár egy helyben főzött Shell Café espresso vagy cappuccino vásárlására, vagy válogasson a többi ClubSmart pontért elérhető termékünk közül! Az ajánlat nem vonatkozik a vendégtérben elhelyezett autómatából vásárolt kávéra.

​AMENNYIBEN ÖN MÉG NEM CLUBSMART TAG,​ REGISZTRÁLJON CLUBSMART PROGRAMUNKBA!​

Regisztráljon a Shell Appban vagy a clubsmart.hu oldalon, és adja meg marketing hozzájárulását, hiszen új tagként most 250 Bónuszpontot is gyűjthet***! Az új regisztrálóknak járó 250 ClubSmart pont, valamint a nőnapi ajánlatban elérhető 250 ClubSmart pont összeadódik.

Várjuk szeretettel töltőállomásainkon!

*Az ajánlat 2024. március 8-án a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes, Hölgy vásárlóink részére, legalább 200 Ft értékű vásárlás esetén. A kódfeltöltés 2024. április 30. 24:00 óráig, a ClubSmart pontok adományozása 2024. március 31-ig lehetséges a Shell töltőállomásokon kihelyezett adománydobozba. Az ajánlat során egy ClubSmart fiókba egy Bónuszpont-kód tölthető fel. Amennyiben egy személy egymás után háromszor rossz kódot ad meg, a visszaélések elkerülése érdekében ClubSmart Fiókját átmenetileg zároljuk. Egyéb kérdésben a ClubSmart Program Működési Szabályzata az irányadó.

**A 250 ClubSmart pont elegendő egy csésze helyben főzött Shell Café cappuccinóra, vagy espressóra helyben fogyasztás esetén. A laktózmentes tej, növényi tej, méz, tejszínhab, illetve szirupok költségei külön fizetendőek. Az ajánlat nem vonatkozik a vendégtérben elhelyezett automatából vásárolt kávékra.

***Az ajánlat feltétele a sikeres regisztráció és a marketing hozzájárulás megadása a regisztrációs felületen. Regisztrációnak a ClubSmart Programba történő első sikeres regisztrációt kell tekinteni. A regisztrációval kapcsolatban szerzett ClubSmart Bónuszpontokat a Tag nem adhatja át másik ClubSmart Tagnak. Az ajánlat visszavonásig érvényes. A Shell fenntartja a jogot, hogy az ajánlat feltételeit bármikor módosítsa. Egyéb kérdésben a ClubSmart Program Működési Szabályzata az irányadó. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek a clubsmart.hu oldalon.

AJÁNLOTT TARTALOM

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.

Ajánlatok és promóciók

Tekintse meg exkluzív promócióinkat és nagyszerű ajánlatainkat.

Shell shop akció

Tekintse meg aktuális ajánlatunkat!