MIRE VÁLTHATOM BE PONTJAIMAT?​

Elsősorban egy csészényi énidőre egy bársonyos barista kávé társaságában, hiszen 159 ClubSmart ponttal akár egy helyben főzött Shell Café espressót vagy capuccinót is vásárolhat. De természetesen kedvére válogathat ClubSmart pontért elérhető többi termékünk közül is.
Kattintson az alábbi gombra, és fedezze fel ClubSmart pontért elérhető termékeinket.

Girl listening to music

VÁLTSA PONTJAIT MOSOLYRA!​​

Bárki lehet ClubSmart jótevő! Ha pontjait szeretné mosolyra váltani, töltőállomásainkon eladományozhatja ​nőnapi ajándék ClubSmart pontjait a ​Gézengúz Alapitvány számára! Térjen be Shell töltőállomásaink egyikébe, keresse az adományozásra kihelyezett dobozt, és dobja be a kapott, még nem érvényesített Promóciós Szelvényét.

Girl thinking

HOGYAN ÉRVÉNYESÍTHETEM​ BÓNUSZPONTJAIMAT?

Kattintson az alábbi gombra, és fedezze a Bónuszpontok érvényesítésének lépéseit:

  1. Töltse fel Bónuszpont-kódját a weboldalon keresztül​
    Internetes böngésző segítségével nyissa meg a clubsmart.hu weboldalt, a jobb felső sarokban kattintson a bejelentkezésre vagy a regisztrációra, és a Menü alatt válassza ki a Bónuszpont-kód feltöltést.
    Töltse fel Bónuszpont-kódját Applikáción keresztül​
    Telefonja segítségével a Shell App letöltését követően töltheti fel kódját az Ajánlatok menüpont alatt.​
  2. Írja be az egyedi Bónuszpont-kódot, és automatikusan 159 Bónuszpontot írunk jóvá ClubSmart Egyenlegén.
  3. Váltsa be 159 ClubSmart pontját, amely elegendő akár egy helyben főzött Shell Café espressóra vagy cappucinóra, vagy válogasson ClubSmart pontért elérhető többi termékünk közül. Az ajánlat a vendégtérben elhelyezett automatából vásárolt kávéra nem vonatkozik!

AMENNYIBEN ÖN MÉG NEM CLUBSMART TAG,​ REGISZTRÁLJON CLUBSMART PROGRAMUNKBA!​

Regisztráljon a Shell Appban vagy a clubsmart.hu oldalon és adja meg marketing hozzájárulását, hisz új tagként most

250 Bónuszpontot is gyűjthet**!

*A Bónuszpont-kódot feltölteni 2023. április 30. 24:00 óráig lehet. Az ajánlat során egy ClubSmart fiókba egy Bónuszpont-kód tölthető fel. Amennyiben egy személy egymás után háromszor rossz kódot ad meg, a visszaélések elkerülése érdekében ClubSmart Fiókját átmenetileg zároljuk. Egyéb kérdésben a ClubSmart Program Működési Szabályzata az irányadó. 

**Az ajánlat feltétele a sikeres regisztráció és a marketing hozzájárulás megadása a regisztrációs felületen. Regisztrációnak a ClubSmart Programba történő első sikeres regisztrációt kell tekinteni. A regisztrációval kapcsolatban szerzett ClubSmart Bónuszpontokat a Tag nem adhatja át másik ClubSmart Tagnak. Az ajánlat visszavonásig érvényes. A Shell fenntartja a jogot, hogy az ajánlat feltételeit bármikor módosítsa. Egyéb kérdésben a ClubSmart Program Működési Szabályzata az irányadó. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek a clubsmart.hu oldalon.