Hogyan vehet részt a promócióban?

  • Egy töltőállomást ábrázoló ikon látható

    Tankoljon legalább 20 L Shell üzemanyagot!*

  • Egy telefon ikon látható, kódfeltöltést érzékeltet

    Kérje a Promóciós szelvényét a kasszánál.

  • Egy kupont ábrázoló kód látható

    Töltse fel a Promóciós Szelvényen található kódot ClubSmart fiókján keresztül és induljon a nyereményekért.

Kérjük, Promóciós szelvényét és vásárlási bizonylatát őrizze meg a Promóció végéig,
a nyeremények kizárólag ezek bemutatásával vehetőek át!

A Promóciós szelvényében egy Promóciós kódot talál, melynek feltöltésével Öné lehet izgalmas nyereményeink egyike. Ezenkívül Promóciós szelvénye még üzemanyagkedvezmény-kupont is rejthet, amit a következő tankoláskor használhat fel.

Tankoljon Shell V-Power üzemanyagot, hogy két darab Promóciós kódot tartalmazó szelvényt kapjon, így dupla eséllyel indulhat a heti nyereményekért és a fődíjért is!

Fedezze fel izgalmas nyereményeinket!

Olasz város képe, Emilia Romagna tartományból. A képen tipikus olasz épületek találkoznak a vadregényes tájjal

Fődíj: olaszországi utazás maranellói gyárlátogatással

3 éj, 4 nap

Szeretné idén nyáron testközelből átélni az olasz életérzést? Akkor játsszon a Shellel, és nyerjen fantasztikus nyereményeket egy igazán olasz márka, a Scuderia Ferrari közreműködésével, és vigye el akár a fődíjat is, egy Ferrari gyárlátogatással egybekötött, háromnapos olaszországi utat! Mi lehetne ennél olaszosabb élmény a nyáron?

Ferrari versenysisak képe látható, egy 2023-as versenysisak.

Extra nyeremény

Scuderia Ferrari F1 pilóták által dedikált versenysisak.

Tankoljon minimum 20 l Shell V-Power üzemanyagot, és töltse fel kódját, hogy indulhasson az extra nyeremény, a versenysisak sorsolásán.

Hogyan töltheti fel Promóciós kódját?

Egy telefon ikon látható, kódfeltöltést érzékeltet

Kódfeltöltés

Töltse fel a szelvényen található Promóciós Kódot vagy Kódokat ClubSmart regisztráció, vagy bejelentkezés után. Így részt vehet a heti nyeremények vagy a fődíj, egy olaszországi utazás sorsolásán. Sőt, ha ​Shell V-Power üzemanyagot tankolt, Öné lehet az extra nyeremény, a Scuderia Ferrari pilóták által dedikált mini versenysisakok egyike is.

Promóciós kódját a www.clubsmart.shell.hu weboldalon vagy Shell Applikáción keresztül tudja feltölteni!

Weboldalon keresztül​​

Internetes böngésző segítségével nyissa meg a www.clubsmart.shell.hu weboldalt. A jobb felső sarokban kattintson a bejelentkezésre vagy a regisztrációra, és a Menü alatt válassza ki a Bónuszpont-kód feltöltést. Tájékoztatjuk, hogy böngészőben kódot feltölteni kizárólag a számítógépén keresztül tud, telefonja böngészőjéből nem. Telefonos feltöltéshez használja a Shell Appot.​

Shell Applikáción keresztül​​​

Telefonja segítségével a Shell App letöltését követően, az Ajánlatok menüpont alatt töltheti fel kódját.​

Kattintson az alábbi gombra és tekintse meg a kódfeltöltés lépéseit!

Kódfeltöltés lépései

Promócióval, kódfeltöltéssel kapcsolatos észrevételeivel írjon emailt a shell@nyarielmeny.hu email címre.​
Az emaileket munkanapon dolgozzuk fel, és 48 órán belül válaszolunk a felmerülő kérdésekre

Hogyan válthatja be üzemanyagkedvezmény-kuponját?

Egy kupont ábrázoló kód látható

"Amennyiben szelvényében üzemanyagkedvezmény-kupont is talál, használja fel következő tankolásakor. Érvényesítéshez fizetés előtt mutassa be a kupont a kasszánál.​​

A kedvezmény mértéke:​​
-15 Ft/liter Shell V-Power üzemanyagok tankolása esetén​
vagy​​
-10 Ft/liter Shell FuelSave üzemanyagok tankolása esetén"

Shell V-Power üzemanyag tankolása esetén Promóciós szelvénye két darab kódot tartalmaz, így dupla eséllyel indulhat a heti nyereményekért és a fődíjért is!

Mit tartalmaz Promóciós Szelvénye?​

Kattintson az alábbi gombra és nézze meg, hol találja szelvényében a Promóciós kódot és az egyes esetekben az üzemanyagkedvezmény-kupont.

Promóciós Szelvény tartalma

Promóciós Szelvények kiadásának időszaka: 2023.05.08. – 2023.07.02., vagy a készlet erejéig, a készlet töltőállomásonként eltérő lehet.

Üzemanyagkedvezmény-kupon beváltásának időszaka: 2023.05.08. – 2023.08.06., vagy a töltőállomási készlet erejéig.

Promóciós kód feltöltési időszak: 2023.05.08. – 2023.07.02.

*Az ajánlat nem vonatkozik AutoGas üzemanyagra.

Kérjük, Promóciós szelvényét és vásárlási bizonylatát őrizze meg a Promóció végéig, mivel a fődíj és az egyéb nyeremények kizárólag ezek bemutatásával vehetőek át! A Promócióban nem vehet részt, aki vásárlásáról Áfás számlát kér, illetve aki az üzemanyag ellenértékét üzemanyagkártyával egyenlíti ki. Tranzakciónként egy darab Promóciós szelvény adható ki. A Promóciós szelvény készpénzre nem váltható. A nyeremények sorsolásán való részvételért a Promóciós kódot a clubsmart.hu oldalon vagy a Shell Appon keresztül töltheti fel. Egy személy maximum 20 Promóciós kódot tölthet fel, és amennyiben egymás után háromszor rossz kódot ad meg, ClubSmart Fiókját a visszaélések elkerülése érdekében átmenetileg zároljuk. A nyeremény Shell V-Power üzemanyag-utalványból készpénz nem adható vissza, és üzemanyagkártyával történő fizetés és Áfás számlás vásárlás esetén nem használható fel. Egyéb kérdésekben a ClubSmart Program Működési Szabályzata és a Promóciós Szabályzat az irányadó. A Promóció a Shell Hungary zRt. promóciója. A Ferrari logó és a Ferrari márkanév a Scuderia Ferrari bejegyzett védjegyei, ​használatuk engedélyhez kötött. A képek illusztrációk.

Promóciós Szabályzat

TEKINTSE MEG A NYERTES KÓDOKAT

TEKINTSE MEG A NYERTES KÓDOKAT

Nyissa le a listát!

Nyertes Promóciós kódok