Tour De Cafe

Induljon Ön is a várva várt ​nyereményekért Shell Café termékekkel vagy Shell üzemanyag-tankolással!

Készen áll egy szenzációs nyereményfutamra? A Tour de Café nyereményjátékunk 2023. Január 30-án rajtol!

 • placeholder

  Vásároljon legalább 1500 Ft értékben Shell Café termékeket vagy tankoljon minimum 20L Shell üzemanyagot.

 • placeholder

  Kérje Promóciós Szelvényét fizetéskor a kasszánál, és nézze meg, hogy azonnali nyereményt vagy Promóciós kódot rejt-e a szelvénye!​

 • placeholder

  Azonnali nyeremény esetén kérje Shell Café termékét a kasszánál, vagy 10.000 Ft értékű Shell V-Power üzemanyag-utalványát használja fel a következő tankoláskor bármilyen Shell V-Power üzemanyagra. ClubSmart pontnyeremény esetén töltse fel a Bónuszpont-kódot az alul található Kódfeltöltés gombon vagy a Shell Appon keresztül!

 • placeholder

  Ha Promóciós Kódot talál, regisztráljon a ClubSmart Programba, vagy jelentkezzen be ClubSmart Fiókjába, és töltse fel a kódot az alul található Kódfeltöltés gombon vagy a Shell Appon keresztül, hogy részt vehessen az autónyeremény-sorsoláson! A sorsolás időpontja: 2023. május 17.

Töltse fel a Bónuszpont-kódot az extra ClubSmart pontokért, vagy Regisztráljon nyereményjátékunkba a fődíjért a Promóciós Kód feltöltésével!
A kódfeltöltéshez jelentkezzen be Clubsmart fiókjába és a Menü alatt válassza ki a Bónuszpont-kódot.
(Shell Appban való feltöltés esetén keresse a kódfeltöltést az ajánlatok menüpont alatt)

Fődíj

Prize 1

A tisztán elektromos Opel Mokka-e új szintre emeli a vezetést. Merész formatervével és egyéni stílusával kitűnik a tömegből, letisztult és tágas utasterével pedig biztosítja a nyugodt utazás örömét. Zéró károsanyag-kibocsátás egy zöldebb jövő érdekében.

Azonnali nyeremények

Prize 2

Shell V-Power üzemanyag-utalvány 10 000 Ft értékben, amit következő tankolásakor rögtön fel is használhat.

 

 

Prize 3

200 ClubSmart pont*, amit akár Shell V-Power üzemanyag-kedvezményre, Shell Café finomságokra vagy exkluzív ajándékokra is beválthat töltőállomásainkon vagy online.​

Prize 4

Shell Café ajándékok**: Shell Café pisztácia, Shell Café mogyoró, Shell Café kesudió, Shell Café mandula, Shell Café zabszelet, Shell Café vitaminvíz, Shell V-Power energiaital, Shell Café helyben főzött kávé vagy Shell Café Termopohár

A PROMÓCIÓ FELTÉTELEI
Promóciós Szelvények kiadásának időszaka:
2023. január 30. – 2023. május 7., vagy a készlet erejéig.
Azonnali nyeremények beváltásának időszaka:
2023. január 30. – 2023. június 30., a készlet erejéig.
Promóciós és Bónuszpont-kód feltöltési időszak:
2023. január 30. – 2023. május 14.
Kérjük, Promóciós Szelvényét és vásárlási bizonylatát őrizze meg a Promóció végéig, mivel a fődíj kizárólag ezek bemutatása esetén vehető át!
A Promóció a Shell Hungary zRt. és a Regionális Üzemeltetők közös promóciója. A Promócióban nem vehet részt, aki vásárlásáról Áfás számlát kér, illetve aki az üzemanyag ellenértékét üzemanyag kártyával egyenlíti ki. Tranzakciónként egy darab Promóciós Szelvény kerül kiadásra.A Promóciós Szelvény csak egyszer használható fel. A készlet töltőállomásonként eltérő lehet. A Shell V-Power üzemanyag-utalványból készpénz nem adható vissza, és üzemanyag kártyával történő fizetés és Áfás számlás vásárlás esetén nem használható fel.ClubSmart pontnyeremény esetén töltse fel a Bónuszpont-kódot a shell.hu/nyeremenyfutam oldalon vagy a Shell Appon keresztül. A Promóciós Kód feltöltéséhez regisztráljon a ClubSmart Programba vagy jelentkezzen be Clubsmart fiókjába és töltse fel a kódot a shell.hu/nyeremenyfutam oldalon vagy a Shell Appon keresztül, hogy részt vehessen az autónyeremény-sorsoláson. Egy személy maximum 15 Promóciós Kódot és 15 Bónuszpont-kódot tölthet fel, és amennyiben egymás után háromszor rossz kódot ad meg, a visszaélések elkerülése érdekében ClubSmart Fiókját átmenetileg zároljuk. Új Shell App felhasználók számára a Promóciós és Bónuszpont-kód feltöltése a belépéstől számított 24 órán belül érhető el. Egyéb kérdésekben a ClubSmart Program Működési Szabályzata az irányadó. A Promóciós Szelvény készpénzre nem váltható. Az Opel logó és az Opel márkanév az Opel Automobile GmbH bejegyzett védjegyei, használatuk engedélyhez kötött. Kombinált használat esetén, a WLTP mérési ciklus szerint az Opel Mokka-e modellek energiafogyasztása 15,8-16,2 kWh/100 km, CO2 kibocsátása: 0 g/km, hatótávja 338 km változattól és forgalmi viszonyoktól függően. Minden jog fenntartva. A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljeskörű, részletek a Promóciós Szabályzatban és a shell.hu/nyeremenyfutam weboldalon.

*A tájékoztatás nem teljes körű részletek: clubsmart.hu
**Shell Café Azonnali nyeremények: Shell Café pisztácia, Shell Café mogyoró, Shell Café kesudió, Shell Café mandula, Shell Café zabszelet, Shell Café vitaminvíz, Shell V-Power energiaital, Shell Café helyben főzött kávé (nem értendő ide a vendégtérben elhelyezett automatából vásárolt kávé), Shell Café Termopohár, amelyek a készlet erejéig érhetőek el.