A Shellnél – a biztonságos közlekedés elkötelezett támogatójaként – hiszünk abban, hogy a közlekedés szabályainak tanulását nem lehet elég hamar elkezdeni. Akár gyalog mennek iskolába, akár biciklivel járnak, akár egy nap majd saját autót vezetnek, a közlekedési szabályok megértése olyan készség, amelyet minden gyermeknek már fiatal korától kezdve el kellene sajátítania.

Kvízünk lehetőséget biztosít a szülőnek, hogy a gyerekeket bevonva, játékosan taníthassák meg a főbb szabályokat, melyek a nyári időszakban különösen fontosak.

Ez még nem minden! A kvízt helyesen kitöltők között havonta 5 darab belépőt sorsolunk ki a Kresztergom Parkba, ahol a kicsik gyakorlatban is elmélyíthetik a tudásukat.

Szeptemberig havonta új kvízzel, új témával jelentkezünk, így nemcsak újabb és újabb szabályokat tanulhatnak meg, de minden hónap új nyerési esélyt is jelent.

A kvíz összeállításában szakmai partnerünk az Esztergomi Rendőrkapitányság Városi Balesetmegelőzési Bizottsága.

Első kvízünk témája a kerékpáros közlekedés.

Készen áll?

Adjuk át a kicsiknek a szükséges tudást, hogy biztonságosan közlekedhessenek az őket körülvevő világban, akkor is, ha éppen nem fogjuk a kezüket!

Promóció időtartama: 2024. június 6. – 2022. június 23.

A Promócióban a kvízt helyesen kitöltő, és regisztráló Játékosok között Szervező kisorsol 5 db családi belépőt a Kresztergom Parkba.

A sorsolás 2024. június 28.-án történik közjegyző jelenlétében.

AMI ÉRDEKELHETI MÉG

Kapcsolat

Ügyfélszolgálati csapataink és irodáink elérhetősége Magyarországon.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság lényege a Shellnél az, hogy felelős módon biztosítsunk energiát a világ növekvő igényeinek kielégítésére.

Energia és Innováció

Így tárunk fel további, a jelenleginél tisztább energiahordozókat az előttünk álló évtizedekre az emberi zsenialitás, az innováció és a technológia segítségével.