Hogyan vehet részt a Promócióban?

  • placeholder

    Kóstolja meg új, 15% kedvezménnyel kapható Tökéletes Páros menüinket*,

  • placeholder

    vagy tankoljon minimum 25 liter Shell üzemanyagot vagy Shell Autogast.

  • placeholder

    Kérje a Promóciós Kódot tartalmazó Promóciós Szelvényt fizetéskor a kasszánál.

Regisztráljon a ClubSmart Programba vagy lépjen be ClubSmart fiókjába a sorsoláson való részvételt biztosító Promóciós Kód feltöltéséhez. A kódot a Shell Appon vagy a clubsmart.hu oldalon keresztül töltheti fel.

Kódfeltöltés lépései

Promóciós Szelvényét és vásárlási bizonylatát őrizze meg, mivel a Fődíj és a Heti Nyeremények kizárólag ezek bemutatásával vehetők át!

Fődíj – 2 főre szóló Vista nyaralás az alábbi úti célok egyikére:

Placeholder

MADEIRA – 2 fős nyaralás, 7 nap/6 éj, all inclusive

Vadregényes hegygerincek, egzotikus tájak és ezerszínű természet: ha Ön nyeri meg Fődíjunkat, és Madeirát választja à la carte utazáskínálatunkból, 7 napon keresztül feledhetetlen kalandok és lélegzetelállító naplementék várják.

Fedezze fel!

Placeholder

TÖRÖK RIVIÉRA – 2 fős nyaralás, 7 nap/6 éj, ultra all inclusive

Teljes relaxáció, ragyogó napsütés és varázslatos strandok: ha Ön nyeri meg Fődíjunkat, és a Török Riviérát, más néven a türkiz partot választja à la carte utazáskínálatunkból, 7 napon keresztül tökéletes kikapcsolódás és tengernyi csoda várja.

Fedezze fel!

Placeholder

MEDITERRÁN HAJÓÚT – 2 fős nyaralás, 4-7 nap, teljes ellátás

Igéző partvonalak, azúrkék tenger és feledhetetlen pillanatok: ha Ön nyeri meg Fődíjunkat, és a Mediterrán hajóutat választja à la carte utazáskínálatunkból, 4-7 napon keresztül mesés kényelem és egy ringatózó új világ várja.

Fedezze fel!

A Fődíj nyertesének a kiválasztott utazását 2024. október 31-ig meg kell kezdenie.

Vista logo

Az utazást a Vista Utazási Irodák Kft. szervezi. 

A képek illusztrációk.

Heti Nyeremények:

placeholder

Hetente 1x100 000 Ft értékű, Shell V-Power üzemanyag-utalvány az élménydús utazásokhoz

placeholder

Hetente 3x100 000 Ft értékű, szabadon felhasználható Te Napod élményutalvány. Találja meg az Önhöz illőt, és válasszon ízlése szerint a Promócióban részt vevő ajánlatokból: “Láss csodát!”, „Egy feledhetetlen nap” vagy „Gourmet örömök”.

Fedezze fel!

Terítéken a Tökéletes Páros menük! Kóstolja meg bármelyiket 15% kedvezménnyel*!

Hogyan töltheti fel Promóciós Kódját?

A Promóciós Szelvényen található Promóciós Kódot ClubSmart regisztráció vagy bejelentkezés után töltheti fel. Így részt vehet a Fődíj (2 fős nyaralás a feltüntetett 3 úti cél egyikére – Madeira, Török Riviéra vagy Mediterrán hajóút), valamint a Heti Nyeremények (1x100 000 Ft értékű, Shell V-Power üzemanyag-utalvány és 3x100 000 Ft értékű, szabadon felhasználható Te Napod élményutalvány) sorsolásán.​

Promóciós Kódját a weboldalon vagy Shell Applikáción keresztül tudja feltölteni!

Weboldalon keresztül

Internetes böngésző segítségével nyissa meg a clubsmart.hu weboldalt. A jobb felső sarokban kattintson a bejelentkezésre vagy a regisztrációra, és a Menü alatt válassza ki a Bónuszpont-kód feltöltést. Tájékoztatjuk, hogy böngészőben kódot feltölteni kizárólag a számítógépén keresztül tud, telefonja böngészőjéből nem. Telefonos feltöltéshez használja a Shell Appot.

Shell Applikáción keresztül​

Telefonja segítségével a Shell App letöltését követően, az Ajánlatok menüpont alatt töltheti fel kódját.​

Kattintson az alábbi gombra, és tekintse meg a kódfeltöltés lépéseit!

Kódfeltöltés lépései

A PROMÓCIÓ FELTÉTELEI:

Promóciós Szelvény kiadásának időszaka:

2024. március 4. – május 26.

Promóciós Kódfeltöltési időszak a Heti Nyereményekre:

2024. március 4. – május 26.

Promóciós Kódfeltöltési időszak a Fődíjra:

2024. március 4. – június 2.

A Promóciós Szelvény készpénzre nem váltható. Egy személy összesen legfeljebb 30 Promóciós Kódot tölthet fel a Promóciós Kódfeltöltési Időszak alatt, és amennyiben egymás után háromszor rossz Promóciós Kódot ad meg, ClubSmart Fiókját a visszaélések elkerülése érdekében átmenetileg zároljuk. A Fődíj és a Heti Nyeremények részletes leírása a Promóciós Szabályzatban található. A Promóció a Shell Hungary zRt. és a Regionális Üzemeltetők közös promóciója. A Vásárló tranzakciónként egy Promóciós Szelvényre jogosult legalább 25 liter üzemanyag tankolása esetén és egy Promóciós Szelvényre jogosult Tökéletes Páros menü vásárlása esetén akkor is, ha több üzemanyagot tankol vagy több Tökéletes Páros menüt vásárol. Két Promóciós Szelvényre jogosult az a Vásárló, aki egy tranzakcióban vásárol legalább 25 liter üzemanyagot és legalább egy Tökéletes Páros menüt.

*A 15% kedvezmény kizárólag a Tökéletes Páros menüben szereplő termékek egyidejű vásárlása esetén érvényes 2024. május 26-ig vagy a készlet erejéig, és a két termék árából kerül levonásra. A Tökéletes Páros menük elérhetősége töltőállomásonként változó. Az ajánlat a vendégtérben elhelyezett automatából vásárolt kávéra nem vonatkozik. Az ajánlat más ClubSmart ajánlattal (pl. Kuponjaim részben található ajánlat, VIP ajánlat vagy Pontokért kedvezmény ajánlat) vagy töltőállomási kedvezménnyel összevonható, legfeljebb azonban a termék kiskereskedelmi árának 90%-áig. A Tökéletes Páros menük teljes listáját megtalálja a shell.hu weboldalon. A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű, a Promóció részletei a Promóciós Szabályzatban, a szórólapon és a shell.hu weboldalon találhatók. Egyéb kérdésekben a ClubSmart Program Működési Szabályzata az irányadó.

**Kávéajánlataink a helyben főzött Shell Café kávék teljes kínálatára érvényesek, az üdítőt tartalmazó menükhöz pedig 1 db 0,25; 0,33; 0,5; 0,75 vagy 1,5 literes kiszerelésű, bármilyen üdítő vagy ásványvíz választható. Menüajánlataink alkoholtartalmú italokkal nem kombinálhatók.

Shell Jalapenos hotdog

Óriásit alkottunk!

Új XXL hot dog chedaros-jalapenos virslivel*

*A megjelölt Shell töltőállomásokon.

AMI ÉRDEKELHETI MÉG

Kapcsolat

Ügyfélszolgálati csapataink és irodáink elérhetősége Magyarországon.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság lényege a Shellnél az, hogy felelős módon biztosítsunk energiát a világ növekvő igényeinek kielégítésére.

Energia és Innováció

Így tárunk fel további, a jelenleginél tisztább energiahordozókat az előttünk álló évtizedekre az emberi zsenialitás, az innováció és a technológia segítségével.