Két darab Ferrari rollert látunk a képen job oldalra rendezve sárga háttéren

Tankoljon, és hozza lendületbe családját az iskolakezdésre Ferrari rollerrel!

Tankoljon legalább 20 liter

  • shell v power racing

    vagy

  • shell v power diesel

    üzemanyagot

  • cycle icon

    és hajtson rá a rollerekre!

Egy darab Ferrari freestyle rollert látunk a képen középre rendezve sárga háttéren

Ferrari freestyle roller

ÁR: 5990* HUF

Kiváló minőségű, fémből készült roller vállalkozó kedvűeknek, trükkökhöz vagy akár mutatványokhoz. Akár 100 kg-ot is elbír, a tapadásmentes felületnek és a tartós féknek köszönhetően pedig a biztonságról sem kell lemondani.

Egy darab Ferrari gyermek rollert látunk a képen középre rendezve sárga háttéren

Ferrari gyermekroller

ÁR: 3990* HUF

Piros roller a 3 évesnél idősebb gyerekeknek, 3 világító kerékkel, hogy garantált legyen a szórakozás. A villogó fények a gyerekek számára izgalmasabbá teszik a gurulást.

Egy darab Ferrari fejvédő sisakot látunk a képen középre rendezve sárga háttéren

Ferrari fejvédő sisak

ÁR: 1990* HUF

Tartós, EPS keményhabból készült, állítható méretű, jól szellőző sisak, mely egyszerre nyújt komfortot és biztonságot. Háromféle méretben S, M, L, és divatos fekete színben kapható.

Keresse a Ferrari rollereket és a Ferrari fejvédő sisakot a Töltőállomásokon a készlet erejéig!

Az ajánlat feltételei:

* Az ajánlat minimum 20l Shell V-Power Racing, vagy Shell V-Power Diesel üzemanyag tankolása esetén vehető igénybe. Egy tankolás esetén egy darab roller, vagy egy darab sisak vásárlására van lehetőség. A Promóciót nem veheti igénybe, aki vásárlása ellenértékét euroShell, Esso vagy DKV üzemanyagkártyával fizeti, illetve aki vásárlásáról áfás számlát kér. A Promóció a Ferrari Rollerek és Ferrari fejvédő sisakok készletének erejéig, vagy visszavonásig tart.

A Shell Hungary zRt. fenntartja a jogot a Promóció bármikor történő megváltoztatására. Az ajánlat a Shell V-Power Diesel és Shell V-Power Racing üzemanyag-készlet erejéig érvényes, a készlet Töltőállomásonként eltérő lehet.
További részletek: https://www.shell.hu/autosok/uzemanyagok/v-power.html

A Ferrari fejvédő sisak három méretben kapható: S, M és L, a készlet Töltőállomásonként eltérő lehet. A Ferrari logó és a Ferrari márkanév a Scuderia Ferrari bejegyzett védjegyei, használatuk engedélyhez kötött.
A képek illusztrációk.