Ugye szeret versenyezni? Csatlakozzon a virtuális Shell Racing Clubhoz, és mérje össze gyorsaságát csapattársaival. Mi pedig minden nap ClubSmart pontokkal jutalmazzuk az 50 leggyorsabb játékost.

Mit kell tennie?

  1. Töltse le az ingyenes Shell Racing alkalmazást.
  2. Versenyezzen egy tesztkört, majd válasszon egy új eseményt!
  3. Keresse a napi Shell Racing Club eseményt, a részvételhez adja meg ClubSmart kártya számát.
  4. Máris indulhat a verseny! Minél rövidebb idő alatt ér célba, annál nagyobb esélye van a nyerésre.
  5. Versenyezzen akár mindennap! A gyakorlás és egy kis taktika még profibbá teszi!

Napi nyeremények:

1. helyezett: 1000 ClubSmart pont
2-10. helyezett: 200 Clubsmart pont
11-20. helyezett: 100 Clubsmart pont
21-50. helyezett: 50 Clubsmart pont

A Játék időtartama: 2020. július 27. – 2020. október 4.

Még nincs ClubSmart kártyája? Töltse le a Shell alkalmazást, regisztrálljon és digitális ClubSmart kártyája máris rendelkezésére áll!

A tájékoztatás nem teljeskörű, kérjük tekintse meg az ajánlat feltételeit.

A Nissan márkanév és a Nissan logó a Nissan Motor Co. Ltd bejegyzett védjegyei, használatuk engedélyezett. A Bluetooth®️ márkanév és logo a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei, a BrandBase B.V. általi használata engedélyezett. Minden további védjegy és márkanév az illetékes tulajdonos bejegyzett védjegye. A védjegy használatot a Penske Racing South, Inc. engedélyezte. Minden védjegy az illetékes tulajdonos engedélyével került felhasználásra. A kisautók a Shell V-Power Racing Team hivatalosan bejegyzett termékei. A Ford Motor Company védjegyek és a formatervezési- minta a Brandbase B.V. számára engedélyezett. A BMW logó és a BMW márkanév a BMW AG bejegyzett védjegyei, használatuk engedélyezett. Minden Hyundai védjegy tulajdonosa, illetve engedélyezője a Hyundai Motorsport GmbH.
Minden jog fenntartva.

Promóciós Szabályzat

Ami érdekelheti még

Kapcsolat

Ügyfélszolgálati csapataink és irodáink elérhetősége Magyarországon.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság lényege a Shellnél az, hogy felelős módon biztosítsunk energiát a világ növekvő igényeinek kielégítésére.

Energia és Innováció

Így tárunk fel további, a jelenleginél tisztább energiahordozókat az előttünk álló évtizedekre az emberi zsenialitás, az innováció és a technológia segítségével.