Egy kivételes lehetőség, amellyel megadhatja autójának a megérdemelt törődést. A kijelölt Shell töltőállomásokon keddenként Shell FuelSave üzemanyagaink árán tankolhatnak Shell V-Power 95 és Shell V-Power Diesel üzemanyagot. Az ajánlat 2019. október 22-től visszavonásig érvényes, keddi napokon, minden kecskeméti, miskolci és szombathelyi Shell töltőállomáson. Az alábbi táblázat megmutatja, hogy a Shell V-Power 95 és Shell V-Power Diesel típusú üzemanyagok melyik töltőállomásokon vásárolhatóak meg, a készlet függvényében.

Shell, euroShell, Esso vagy DKV üzemanyagkártyával történő vásárlás esetén a kedvezményt kizárólag azon vásárlóink vehetik igénybe, akik a kártya beállításai szerint jogosultak Shell V-Power 95, illetve Shell V-Power Diesel vásárlására és a szerződésük kútár alapú üzemanyag elszámolást tartalmaz. A listaáras vásárlókat a kútár kedvezmény nem illeti meg.

Töltőállomás Shell V-Power 95 Shell V-Power Diesel
Kecskemét, Kiskunfélegyházi út 50. elérhető elérhető
Kecskemét, Bethlen krt. 57-61. elérhető elérhető
Kecskemét, Izsáki út 4. elérhető elérhető
Kecskemét, Talfája utca 1. elérhető nem elérhető
Miskolc, József Attila út 76. elérhető elérhető
Miskolc, Vologda út elérhető elérhető
Miskolc, Szentpéteri kapu elérhető elérhető
Miskolc, Felsőzsolcai körforgalom elérhető elérhető
Szombathely, Kőszegi út elérhető elérhető
Szombathely, Oladi ltp. elérhető elérhető
Szombathely, Kiskar utca 6. elérhető elérhető
Szombathely, Zanati út 70. elérhető nem elérhető

* Az ajánlatunk kizárólag a Shell V-Power 95 és Shell V-Power Diesel üzemanyagokra érvényes, Shell V-Power Racing üzemanyag vásárlása esetén nem. Az ajánlat az adott töltőállomás üzemanyagkészletének erejéig, vagy visszavonásig tart.

Shell V-Power

Tudjon meg többet a Shell V-Power üzemanyagokról DYNAFLEX technológiával.

A Játékban is a biztonság az első

Játsszon velünk, mert most 13 fantasztikus nyaralás és tengernyi meglepetés várja! Tankoljon legalább 25 liter Shell üzemanyagot, vagy vásároljon legalább 1500 Ft értékben Shell Shop terméket1, és közelebb juthat álmai nyaralásához! A kép illusztráció. Tekintse meg az ajánlat feltételeit!