Shell Autómosókkal tisztán jól jár!

Perfect Wash és Perfect Shine prémium mosásainkkal nemcsak autóját, de pénztárcáját is kényeztetheti: most minden harmadik prémium mosást 30% kedvezménnyel** kaphat az Önhöz legközelebb eső Shell Autómosóban.

Gépi Shell Autómosóval rendelkező töltőállomások listája 

A Shell Autómosót az Ön autója is szeretni fogja!

Csillogó autó

Aktív hab tisztítja, csillogóvá teszi és védi a karosszériát

Softecs kefe

Softecs kefe hatékonyan tiszít és nem karcol

Tiszta, csillogó autó az esti forgalomban

Aktív hab tisztítja, csillogóvá teszi és védi a karosszériát

Hogyan veheti igénybe a kedvezményt?

Vásároljon Perfect Shine vagy Perfect Wash gépi Shell Autómosó szolgáltatást az ajánlat ideje alatt, és minden mosás után egy Promóciós matricát kap. Gyűjtsön össze 3 Promóciós matricát, ragassza be őket a Promóciós szelvénybe. A Promóciós szelvény átadásával a 3. prémium mosást 30% kedvezménnyel** veheti igénybe,

*Az ajánlat a Perfect Wash és Perfect Shine mosóprogramokra érvényes, 2022. október 1-től 2022. december 31-ig, a gépi Shell Autómosóval rendelkező Shell töltőállomásokon, a Shell Autómosó nyitvatartási idejében.
Tranzakciónként egy darab Promóciós matrica kerül kiadásra. Az ajánlat nem vehető igénybe ClubSmart pontbeváltás esetén. A promóció a Shell Hungary zRt. és a Regionális Üzemeltetők közös promóciója.  A tájékoztatás nem teljes körű, az ajánlat feltételei és a Promócióban részt vevő Shell töltőállomások listája a shell.hu weboldalon. A kép illusztráció.

** Bármelyik prémium automata mosási program mindenkori bruttó kiskereskedelmi árából.

HTML5 Experiment: Show Content Block image on mobile