Család rollerezik, apa, anya és kislányuk a kertvárosban. Ferrari rollerek, Ferrari fejvédő sisak fekete színben

TANKOLJON ÉS LEPJE MEG CSALÁDJÁT FERRARI ROLLEREKKEL!

Indulhat a kupongyűjtés!

Készüljön, mert a Shellnél most 2 keréken indul a szórakozás! Bemutatjuk a Ferrari rollereket, melyek a család minden tagját leveszik majd a lábukról, és lendületet adnak a közös programoknak!

Tekintse meg kollekciónkat!

Ferrari felnőtt roller

Ferrari felnőtt roller

Összecsukható roller kalandvágyó felnőtteknek. Kormánymagassága állítható, erős fém váza pedig 100 kg maximális teherbírású. A csúszásmentes kormánymarkolat biztosabb kormányzást tesz lehetővé. Stílusos darab, amelyen a parkolást kihajtható kitámasztó támogatja. Kizárólag a Webshopban érhető el a készlet erejéig. A termékről további információt a Webshopban talál.

15 990 Ft + 4 kód

Irány a webshop
Ferrari freestyle roller

Ferrari freestyle roller

Haladóknak és vállalkozó kedvűeknek ajánljuk. A kormány markolata biztos fogást, a csúszásgátlóval ellátott fellépő pedig stabil álló pozíciót biztosít. A strapabíró fékek fokozott biztonságot jelentenek. Magas minőségű, erős fém váza trükkökhöz is alkalmassá teszi, és akár 100 kg-ot is elbír. Kizárólag a Webshopban érhető el a készlet erejéig. A termékről további információt a Webshopban talál.

14 990 Ft + 4 kód

Irány a webshop
Ferrari gyerek roller

Ferrari gyerek roller

Világító kerekekkel ellátott gyerek roller piros színben. Úgy tervezték, hogy a gyerekek kedvence legyen. 3 éves kor felett ajánlott, de állítható kormánymagassága idősebb gyerekeknek is élménnyé teszi a rollerezést. A kormány markolat stabil fogást ad, a kerekek tartós anyagból készültek. Kizárólag a Webshopban érhető el a készlet erejéig.

9990 Ft + 4 kód

Irány a webshop
Ferrari fejvédő sisak

Ferrari fejvédő sisak

Fő a biztonság! Ezért ez a Ferrari fejvédő sisak egyszerre kényelmes, stílusos, és biztonságos is. Tartós, EPS kemény habból készült, de mégis könnyű és jól szellőző sisak, amely fekete színben, S, M, és L méretekben kapható. A Webshopban és a Töltőállomásokon egyaránt elérhető, a készlet erejéig. A termékről további információt a Webshopban talál.

6 990 Ft vagy 6 990 ClubSmart pont

Irány a webshop

Hogyan szerezheti meg a Ferrari rollereket?

Kattintson a jelölt részekre, hogy többet tudjon meg róluk.
Tankoljon legalább 30l minőségi Shell üzemanyagot, gyűjtse a Kuponon található promóciós kódot, 4 promóciós kód összegyűjtésével megvásárolhatja a Ferrari rollerek egyikét a webshopban
Részlet 1

Tankoljon legalább 30 l minőségi Shell üzemanyagot!

Részlet 2

Fizetéskor kérjen a kasszánál Shell FuelSave és Shell Autogas üzemanyag tankolása esetén 1 db, Shell V-Power üzemanyag tankolása esetén pedig 2 db Kupont!

Részlet 3

Regisztráljon, és szkennelje be a kuponon, a vonalkód alatt található promóciós kódot a Webshopban!

Részlet 4

Gyűjtsön össze minimum 4 db promóciós kódot, válassza ki a kiszemelt Ferrari rollert, és vásárolja meg a Webshopban!

Kattintson a jelölt részekre, hogy többet tudjon meg róluk.

Promóciós feltételek:

Promóciós Időszak: 2021. június 07. – 2021. augusztus 15.
Kupon Beváltási Időszak: 2021. június 07. – 2021. augusztus 29.

A Kupon kiadására a Töltőállomásokon a Promóciós Időszak alatt kerül sor a Töltőállomások Üzemanyag készletének, valamint bizonyos esetekben a Kuponok készletének erejéig a Promóciós Szabályzat rendelkezéseinek megfelelően. A Kuponon található, a vonalkód alatt elhelyezett Promóciós Kódot a Grow Your Loyalty Kft. (1106 Budapest, Heves utca 51. 1.) által üzemeltetett, www.rollerpromo.hu oldalon található Webshopban lehet feltölteni és felhasználni a Kupon Beváltási Időszak alatt, a Ferrari Termékek készletének erejéig. A Ferrari Termékek megvásárlására, kiszállítására, a fizetésre, és egyéb kérdésekben a Webshopban meghirdetett feltételek érvényesek. A Webshopban a Promóciós Kód feltöltéséhez és felhasználásához, valamint vásárláshoz regisztrálni kell, amelyet megtehet facebook vagy google adataival vagy e-mail cím és jelszó adatoknak a Webshopban történő megadásával. A Promóciós Kód feltölthető annak beszkennelésével, vagy a 20 jegyű Promóciós Kód Kuponon feltüntetett formátumban, karakterhelyesen történő beírásával. A Webshopban legfeljebb naponta 16 Promóciós Kód felhasználása lehetséges, azzal, hogy azonos Vásárlótól a teljes Kupon Beváltási Időszak alatt maximum 40 Promóciós Kódot fogad a Webshop, az ezeket meghaladó Promóciós Kóddal a Vásárló a Webshopban vásárolni nem tud. Javasoljuk, hogy a Promóciós Kódokat folyamatosan töltse fel, és ne halassza a Promóció végére a Ferrari Rollerek és a Ferrari Sisakok megvásárlását. A Ferrari Termékek kiszállítása ingyenes és kizárólag magyarországi címre történik. A Ferrari Termékek megrendelése előtt kérjük tájékozódjon a Webshopban a további részletekről. A Töltőállomásokon a Ferrari Rollerek nem érhetőek el.

A Ferrari Sisakok a Webshopban és az egyes Töltőállomásokon is megvásárolhatóak Promóciós Kód nélkül, illetve ClubSmart pontok beváltásával is megszerezhetőek a Kupon Beváltási Időszak alatt, a készlet erejéig. A Webshopban a www.clubsmart.hu oldalon ClubSmart Pontokért beváltott kuponnal érhető el a Ferrari Sisak, amelyről további részletek a Webshop Általános Szerződési Feltételei tartalmaznak.

A Promóció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. A Ferrari Termékek a Kupon Beváltási Időszakon kívül nem elérhetőek. A Shell fenntartja a jogát a Promóció szüneteltetésére, visszavonására vagy bármikor történő megváltoztatására. A Kuponok átvételével Ön elfogadja a Promóció Szabályzatát, amelyet, illetve a Promóció további feltételeit megismerheti a www.shell.hu/rollerpromo weboldalon.

Szervező: Shell Hungary zRt. 1113 Budapest, Bocskai út 134-146.
A Ferrari logó és a Ferrari márkanév a Scuderia Ferrari bejegyzett védjegyei, használatuk engedélyhez kötött.
A képek illusztrációk.