shell focieb

Az önfeledt szurkolás támogatója a Shell!

Ne maradjon le a menő szurkolói kellékekről és a limitált kiadású finomságokról!* Látogasson el most a Shell töltőállomásra, és szerezze be őket kedvenc meccseire!

Próbálja ki szurkolói menü ajánlatainkat 10% kedvezménnyel!** 

2 db Jana Ice tea és egy doboz Pringles egy focistadion füvén

Szurkolói menük

Üdítőitalos ajánlat

Készüljön fel kedvenc meccseire frissítő üdítőitalos ajánlatunkkal! Vásároljon 2 db félliteres Jana Ice Teát és 1 db 165 g-os Pringles-t, és élvezze a 10% kedvezményt együttes vásárlásuk esetén.** Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy még élvezetesebbé tegye a meccsnézést!

2 db borsodi sör és 2 db mogyi szotyi  egy focistadion füvén

Szurkolói menük

Alkoholos ajánlat

Élvezze a meccset barátaival alkoholos ajánlatunkkal! Vásároljon 2 db félliteres Borsodi sört és 2 db 60 g-os Mogyi szotyit, és 10% kedvezményt kap együttes vásárlásuk esetén.** Tegye különlegessé a meccsnézést ezzel a nagyszerű kombinációval!

Szurkolói kellékek egy foci standion füvén

shell clubsmart

Szurkolói kellékek és snackek

Már csak a menő szurkolói kellékek hiányoznak kedvenc meccseihez? Na, akkor van egy jó hírünk: a Shell töltőállomásokon most mindent beszerezhet, ami kell: kalapot, labdát, sőt, arcfestő stiftet és lobogót is, nem is szólva a limitált kiadású finomságokról! Látogasson el most hozzánk, váltsa be ClubSmart pontjait ezekre a fantasztikus termékekre!* Készüljön fel stílusosan a következő meccsre az önfeledt szurkolás támogatójával, a Shellel!

*Az ajánlat 2024. június 4-től visszavonásig, de legkésőbb július 31-ig vagy a töltőállomási készlet erejéig érvényes a szurkolói termékekre és snackekre, valamint 2024. június 4-től visszavonásig, de legkésőbb június 30-ig vagy a készlet erejéig érvényes az ajánlatban szereplő italokra. Az egyes töltőállomások készlete eltérő lehet. A tájékoztatás nem teljes körű, tekintse meg az ajánlatban szereplő termékek pontértékét a clubsmart.hu oldalon. Az ajánlatban szereplő termékek árai töltőállomásonként eltérőek lehetnek, további információ a töltőállomásokon. A kép illusztráció.

**A 10% kedvezmény kizárólag 1 db 165g Pringles és 2 db Jana Ice Tea 0.5L vagy 2 db Borsodi dobozos sör 0.5L és 2 db Mogyi piritott napraforgó 60g egyidejű vásárlása esetén érvényes visszavonásig, de legkésőbb2024. július 31-ig vagy a töltőállomási készlet erejéig. Az ajánlat kedvezménye a Shell töltőállomáson feltüntetett, mindenkori kedvezményekkel nem csökkentett kiskereskedelmi árból kerül levonásra. Az 1 db 165 g Pringles és a 2 db Jana Ice Tea együttes vásárlása esetére vonatkozó 10% kedvezmény ajánlat a Tesco mini shopokkal rendelkező töltőállomásokon nem elérhető, melyek listáját itt érheti el.  A promócióban résztvevő termékek: JANA ICE TEA ERDEI GYÜMÖLCS 0.5L, JANA ICE TEA CITROM ZERO 0.5L, JANA JEGES TEA BARACK 0.5 L, PRINGLES SAJTOS CHIPS 165 G, PRINGLES HOT SPICY CHIPS 165 G, PRINGLES ORIGINAL CHIPS 165 G, PRINGLES PAPRIKA CHIPS 165 G, PRINGLES SOUR ONION CHIPS 165 G, BORSODI BIVALY DOBOZOS SÖR 0.5 L, BORSODI DOBOZOS SÖR 0.5 L, BORSODI MESTER DOBOZOS SÖR 0.5L,MOGYI NAPRAFORGÓ PIRÍTOTT SÓS 60 G, MOGYI NAPRAFORGÓ SÓTLAN 60 G. Az egyes töltőállomások készlete eltérő lehet. Az ajánlat más ClubSmart ajánlattal (pl. Kuponjaim részben található ajánlat, VIP ajánlat vagy Pontokért kedvezmény ajánlat) vagy töltőállomási kedvezménnyel összevonható, legfeljebb azonban a termék kiskereskedelmi árának 90%-áig. A képek illusztrációk.