Széles termékválaszték

Intézze el a bevásárlást gyorsan és egyszerűen a Shell-Tesco Minishopokban! Hosszú nyitvatartással, széles választékkal és szerethető árakkal várjuk országszerte már 23 töltőállomáson! Hogy Ön előbb hazaérjen azokhoz, akik igazán fontosak. 

Ráadásul most nemcsak minőségi hozzávalókat vihet haza, hanem egy 500 Ft-os kedvezménykupont is!

*Kuponkiadás: 2021. november 28. és 2021. december 12. között, a Shell-Tesco Minishopokban történő, legalább 2500 Ft értékű vásárlás esetén. A vásárló nem jogosult a kuponra üzemanyag, autópályamatrica, e-útdíj és online telefonegyenleg-feltöltés vásárlása esetén. Minden, 2500 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén csak 1 kupon adható ki.

Kuponbeváltás: 2021. december 13. és 2022. január 10. között, minden Shell-Tesco Minishopban, minimum 2500 Ft-os vásárlás esetén.

A kedvezmény a vásárlás végösszegéből kerül levonásra. Egy tranzakcióban egy kupon váltható be, több kupon egy tranzakcióban nem használható fel. A kedvezmény nem érvényesíthető üzemanyag, leértékelt termékek, autópályamatrica, e-útdíj és online telefonegyenleg-feltöltés vásárlása esetén, és nem vonatkozik azon vásárlóra, aki vásárlása ellenértékét euroShell, Esso vagy DKV kártyával fizeti, illetve aki vásárlásáról áfás számlát kér. Az ajánlat egyéb ajánlatainkkal össze nem vonható. A kedvezmény csak a vásárlás kiegyenlítésekor vehető igénybe, készpénzre át nem váltható. A vásárlónak a fizetése megkezdése előtt kell jeleznie, ha igénybe kívánja venni a kedvezményt. A kupon sokszorosítása tilos, sérült és/vagy hamis kuponokat nem áll módunkban elfogadni. A promócióban valamennyi, magyarországi Shell-Tesco Minishop részt vesz. Az ajánlat nem érvényes a Tesco áruházakban, Tesco Express üzletekben történő vásárlás esetén. 

Promóció a Shell Hungary zRt. és a Regionális Üzemeltetők közös promóciója. A kupon kibocsátója a Shell Hungary zRt. (székhely: 1113 Budapest, Bocskai út 134–146.)

Sorra nyílnak a Shell-Tesco Minishopok!

Már éppen hazaindult, amikor jött az üzenet, hogy hiányzik pár hozzávaló a vacsorához? Térjen be a Shell-Tesco Minishopba, ahol könnyen beszerezhet mindent! Intézze el a tankolást és a bevásárlást is egy kanyarral!

Shell shop akció

Tekintse meg aktuális ajánlatunkat!

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.