üzletember Deli by Shell kávét iszik autójában.

Regisztráljon és frissüljön fel egy ajándék kávéval!

Gyűjtsön 250 Bónuszpontot!

Regisztráljon a ClubSmart Programba a Shell appon keresztül, és hűségprogramunk előnyei mindig kéznél lesznek! Ráadásul újonnan regisztrált tagjaink akár 250 Bónuszpontot is szerezhetnek az alábbi ajánlatunk szerint, mely elegendő lehet egy finom Deli by Shell kávéra, hotdogra, vagy ásványvízre is:

Ilyen egyszerűen élvezheti ajánlatunkat:

 • regisztráció illusztrációja

  2. Regisztráljon a ClubSmart programba az alkalmazásban*

  • a „Van Önnél plasztik ClubSmart kártya?” kérdésnél válassza a „Nincs, új digitális kártyát hozok létre” opciót, vagy
  • ha Ön már kapott plasztik ClubSmart Kártyát valamelyik töltőállomásunkon, de még nem regisztrált ClubSmart Tagunk, akkor a „Van Önnél plasztik ClubSmart kártya?” kérdésnél válassza az „Igen, hozzáadom a kártyát a fiókomhoz” opciót.

  Pár kattintással Ön máris ClubSmart Tag lesz, és létrejön Digitális Kártyája is, mellyel könnyen élvezheti a ClubSmart program előnyeit.

 • 250 pont illusztrációja

  3. 250 Bónuszpontot jóváírunk pontegyenlegén.**

 • finomságok illusztrációja

  4. Megszerzett pontjait a jóváírást követően beválthatja minőségi Deli by Shell kávéra***, hotdogra, ásványvízre, sós és édes péksüteményekre.
  Vagy akár kedvezményre is, következő tankolása, vagy vásárlása során.

A felsorolás nem teljes, kérjük tekintse meg további, 250 pontértékig kínált termékeinket!

Ha pedig Shell töltőállomásainkon jár, ne feledje el használni digitális ClubSmart kártyáját, hiszen minden vásárlással és tankolással gyűlnek a pontjai, melyeket ismét finomságokra, vagy kedvezményekre válthat. Nálunk megéri hűségesnek lenni!

*A Regisztráció a ClubSmart kártya használata előtt, vagy az első Shell töltőállomáson történt pontgyűjtéssel járó tranzakciótól számított 5 napon belül történjen.

**A ClubSmart Bónuszpontok jóváírása a visszaigazolt regisztrációt követően maximum 48 órán belül történik meg, pontjait csak ezután tudja beváltani. Regisztrációnak a ClubSmart Programba történő első sikeres regisztrációt kell tekinteni. A Regisztrációval kapcsolatban szerzett ClubSmart Bónuszpontokat a Tag nem adhatja át másik ClubSmart Tagnak. Az ajánlat visszavonásig érvényes.

***Kivétel a limitált kiadású Deli by Shell fagyis kávé, mely 399 pontért érhető el.

AJÁNLOTT TARTALOM

Ajánlatok és promóciók

Tekintse meg exkluzív promócióinkat és nagyszerű ajánlatainkat.

Legyen élmény az utazás a Deli by Shell finomságaival!

Hosszabb utazásra indul a családdal? Vagy egy sietős hétköznapi reggelen elmaradt a kávé, vagy a reggeli? Bármilyen helyzet is adódjon, a deli by Shell kínálatából ízletes és változatos falatokhoz juthat útközben. Így még egy megszokott utazás is lehet élményekben gazdag.