coffee offers and promotions with Shell

Regisztráljon és frissüljön fel egy ajándék kávéval!*

Gyűjtsön 250 Bónuszpontot, mely elegendő lehet egy bársonyos Shell Café barista kávéra!

Regisztráljon a ClubSmart Programba a Shell Appon keresztül, és hűségprogramunk előnyei mindig kéznél lesznek! Ráadásul újonnan regisztrált tagjaink akár 250 Bónuszpontot is szerezhetnek, mely elegendő lehet egy csésze Shell Café cappuccinóra vagy espressóra!

Ilyen egyszerűen élvezheti ajánlatunkat:

 • regisztráció illusztrációja

  2. Regisztráljon a ClubSmart programba a Shell alkalmazásban és adja meg marketing hozzájárulását*

  • a „Van Önnél plasztik ClubSmart kártya?” kérdésnél válassza a „Nincs, új digitális kártyát hozok létre” opciót, vagy
  • ha Ön már kapott plasztik ClubSmart Kártyát valamelyik töltőállomásunkon, de még nem regisztrált ClubSmart Tagunk, akkor a „Van Önnél plasztik ClubSmart kártya?” kérdésnél válassza az „Igen, hozzáadom a kártyát a fiókomhoz” opciót.

  Pár kattintással Ön máris ClubSmart Tag lesz, és létrejön Digitális Kártyája is, mellyel könnyen élvezheti a ClubSmart program előnyeit.

 • 250 pont illusztrációja

  3. 250 Bónuszpontot jóváírunk pontegyenlegén.*

 • finomságok illusztrációja

  4. Megszerzett pontjait a jóváírást követően beválthatja egy selymes kávéra**, ásványvízre, vagy sós és édes péksüteményekre is a Shell Café kínálatából.
  Sőt, pontjait kedvezményre is válthatja következő tankolása, vagy vásárlása során.

A felsorolás nem teljes, kérjük tekintse meg további, 250 pontértékig kínált termékeinket!

Ha pedig Shell töltőállomásainkon jár, ne feledje el használni digitális ClubSmart kártyáját, hiszen minden vásárlással és tankolással gyűlnek a pontjai, melyeket ismét finomságokra, vagy kedvezményekre válthat. Nálunk megéri hűségesnek lenni!

*Az ajánlat feltétele a sikeres regisztráció és a marketing hozzájárulás megadása a regisztrációs felületen. A ClubSmart Bónuszpontok jóváírása a visszaigazolt regisztrációt követően maximum 24 órán belül történik meg, pontjait ezután máris be tudja váltani. Regisztrációnak a ClubSmart Programba történő első sikeres regisztrációt kell tekinteni. A regisztrációval kapcsolatban szerzett ClubSmart Bónuszpontokat a Tag nem adhatja át másik ClubSmart Tagnak. Az ajánlat visszavonásig érvényes. A Shell fenntartja a jogot, hogy az ajánlat feltételeit bármikor módosítsa. Egyéb kérdésben a ClubSmart Program Működési Szabályzata az irányadó.

**Kivétel a Shell Café latté, a melange, a forró csokoládé, valamint a limitált kiadású Shell Café fagyis kávé. Az ajánlat a kávéautomatából vásárolt kávékra nem érvényes.

AJÁNLOTT TARTALOM

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.

Ajánlatok és promóciók

Tekintse meg exkluzív promócióinkat és nagyszerű ajánlatainkat.

Shell shop akció

Tekintse meg aktuális ajánlatunkat!