Nagypapa és unoka örömteli nyári pillanata

Regisztráljon és frissüljön fel egy ajándék kávéval!*

Gyűjtön 250 Bónuszpontot, mely elegendő lehet egy hűs jégkrémre, egy bársonyos barista kávéra vagy egy forró Shell Café hotdogra!

Regisztráljon a ClubSmart Programba a Shell appon keresztül, és hűségprogramunk előnyei mindig kéznél lesznek! Ráadásul újonnan regisztrált tagjaink akár 250 Bónuszpontot is szerezhetnek az alábbi ajánlatunk szerint, mely elegendő lehet egy hűs jégkrémre, egy selymes kávéra vagy egy forró hotdogra!

Ilyen egyszerűen élvezheti ajánlatunkat:

 • regisztráció illusztrációja

  2. Regisztráljon a ClubSmart programba az alkalmazásban*

  • a „Van Önnél plasztik ClubSmart kártya?” kérdésnél válassza a „Nincs, új digitális kártyát hozok létre” opciót, vagy
  • ha Ön már kapott plasztik ClubSmart Kártyát valamelyik töltőállomásunkon, de még nem regisztrált ClubSmart Tagunk, akkor a „Van Önnél plasztik ClubSmart kártya?” kérdésnél válassza az „Igen, hozzáadom a kártyát a fiókomhoz” opciót.

  Pár kattintással Ön máris ClubSmart Tag lesz, és létrejön Digitális Kártyája is, mellyel könnyen élvezheti a ClubSmart program előnyeit.

 • 250 pont illusztrációja

  3. 250 Bónuszpontot jóváírunk pontegyenlegén.**

 • finomságok illusztrációja

  4. Megszerzett pontjait a jóváírást követően beválthatja egy hűs jégkrémre a megjelölt termékekből, egy selymes kávéra***, hotdogra, ásványvízre, vagy akár sós és édes péksüteményekre is.
  Vagy akár kedvezményre is, következő tankolása, vagy vásárlása során.

A felsorolás nem teljes, kérjük tekintse meg további, 250 pontértékig kínált termékeinket!

Ha pedig Shell töltőállomásainkon jár, ne feledje el használni digitális ClubSmart kártyáját, hiszen minden vásárlással és tankolással gyűlnek a pontjai, melyeket ismét finomságokra, vagy kedvezményekre válthat. Nálunk megéri hűségesnek lenni!

*A Regisztráció a ClubSmart kártya használata előtt, vagy az első Shell töltőállomáson történt pontgyűjtéssel járó tranzakciótól számított 5 napon belül történjen.

**A ClubSmart Bónuszpontok jóváírása a visszaigazolt regisztrációt követően maximum 48 órán belül történik meg, pontjait csak ezután tudja beváltani. Regisztrációnak a ClubSmart Programba történő első sikeres regisztrációt kell tekinteni. A Regisztrációval kapcsolatban szerzett ClubSmart Bónuszpontokat a Tag nem adhatja át másik ClubSmart Tagnak. Az ajánlat visszavonásig érvényes.

***Kivétel a limitált kiadású Shell Café fagyis kávé, mely 399 pontért érhető el.

AJÁNLOTT TARTALOM

Ajánlatok és promóciók

Tekintse meg exkluzív promócióinkat és nagyszerű ajánlatainkat.

Shell shop akció

Tekintse meg aktuális ajánlatunkat!