A Shell ClubSmart Program rengeteg ajándékot, élményt és kedvezményt kínál Önnek, a tankolások és vásárlások során gyűjtött pontokért.

Pontjaival teljes lesz az élmény

A Shell ClubSmart Program rengeteg ajándékot, élményt és kedvezményt kínál Önnek, a tankolások és vásárlások során gyűjtött pontokért. Kezdje meg az utazást még ma!

Miért jó ClubSmart tagnak lenni?

 • Discount on purchase for points

  Pontokból kedvezmény

  10 pont = 10 forint kedvezmény tankolása, vagy a Shell Shopban történő vásárlásának végösszegének legfeljebb a feléig.*

  Tankoljon kedvezménnyel!

 • Dupla pontok digitális kártyával

  Dupla pontok digitális kártyával

  Hozza létre digitális kártyáját a Shell alkalmazásban, és használja minden tankoláskor és vásárláskor!!
  Töltse le a Shell alkalmazást!

  További információ

 • Wonderful rewards

  Lenyűgöző ajándékok

  Válogasson kedvére a szezonálisan frissülő ajándékkínálatunkból!

  Válassza ki ajándékát!

 • Personalized offers

  Személyre szabott ajánlatok

  Gyűjtse a pontokat még gyorsabban! Ne maradjon le az aktuális hírekről, a személyre szabott ajánlatokról vagy a rengeteg Bónuszpontról! Iratkozzon fel az ajánlatokra a Shell alkalmazáson keresztül vagy az online fiókjában.

 • Collect points with our partners

  Pontgyűjtés partnereinknél

  Foglaljon szállást a Booking.com oldalon, vagy béreljen autót a Rentalcars.com segítségével, és gyűjtsön ClubSmart pontokat!

  Ismerje meg a pontgyűjtés részleteit

Gyűjtsön dupla ClubSmart pontokat digitális kártyájával

Gyűjtsön dupla ClubSmart pontokat digitális kártyájával

Mit szólna hozzá, ha mostantól a szokásos tankolásai, vásárlásai után a Shellnél dupla pontokat kapna? Ugye jól hangzik? 
Mindössze annyit kell tennie, hogy tankolásnál, vásárlásnál a plasztik helyett használlja a praktikusabb digitális ClubSmart kártyáját, melyet létrehozhat a Shell alkalmazásban.

Az ajánlat 2020. október 05. - december 10. között érvényes, vásárlás, vagy tankolás során történő digitális ClubSmart kártya használat esetén, bármely Shell töltőállomáson. Az ajánlatban a tankolási és/vagy vásárlási tranzakcióért általánosan járó Alap ClubSmart Pontokon felül azzal megegyező számban ugyanannyi pontok – mint Bónuszpontok - a tankolás, illetve vásárlás után 72 óra elteltével kerülnek jóváírásra.

digital card in your Shell app

A Shell alkalmazással digitális kártyája és a Shell ClubSmart Program szolgáltatásai mindig kéznél lesznek!

Töltse le a Shell alkalmazást és lépjen be, vagy hozzon létre új ClubSmart fiókot, és azonnal élvezheti a digitális kártya előnyeit, és még Bónuszpontokat is gyűjthet!

Letöltés a Google Play-ről

Letöltés az App Store-ból

* Minden elköltött 20 Ft után. Az ajánlat nem vehető igénybe autópályamatrica, e-útdíj és online telefon egyenlegfeltöltés vásárlásakor, illetve euroShell, Esso vagy DKV kártyával történő fizetésre, valamint azon vásárlók számára, akik a vásárlásról Áfás számlát kérnek. Részletek és Szabályzat: clubsmart.hu