Coffee Mug

Kóstolja meg kávékülönlegességeinket!

Élvezze a Shell Café frissen főzött bársonyos barista kávéit, Válasszon speciális Dél-Amerika íze vagy Afrika íze kávékeveréünkből.

Pouring coffee into the mug

Mindig érdemes betérni!

Üzleti megbeszélés? Találkozó a barátokkal? Bevásárlás utáni pihenés? A budaörsi Shell Caféban modern, kényelmes környezetben várjuk, bármilyen alkalomról is legyen szó.

SHELL CAFÉ - CSÉSZÉNYI TÖRTÉNETEK

A magyar irodalom és a kávéház kapcsolata évszázados hagyománnyal bír. Ezt a hagyományt és a magyar kávéházak hangulatát szeretnénk Csészényi Történetek című, különleges irodalmi estünkkel megőrizni. A rendezvénysorozatnak egy egyedülálló helyszín, a Shell első önálló magyarországi kávézója, a budaörsi Shell Café ad otthont.

Az eseménnyel célunk, hogy bársonyos kávékülönlegességek és ínycsiklandó finomságok mellett lehetőséget biztosítsunk minden irodalomrajongó számára, hogy személyesen is találkozhasson kedvenc hazai szerzőjével.

Ami érdekelheti még

Kóstolja meg barista kávénkat!

Odaadás és szakértelem minden csepp kávéban. Shell Café. Mindig érdemes betérni!

Kávé tudástár

Hasznos információk és érdekességek a kávé világából. Tudjon meg többet a kávéról, a kávézásról és a kávé mögött rejlő izgalmas kultúráról.

A kávé útja

A nemzetközi Esőerdő Szövetség tanúsítványával rendelkezünk, ami azt jelenti, hogy minőségi kávéink teljes útja transzparensen nyomon követhető. Tudjon meg többet!