Shell Café zabszeletek

Food

Shell Café zabszeletek

A finom és tápláló nassolnivaló a tudatosan táplálkozók egyik nagy kedvence, és most már út közben sem kell lemondania róla. A Shell Café zabszelet három különböző ízben kapható: banános zabszelet, étbevonóba mártva; kókuszos zabszelet, kandírozott cseresznyedarabokkal; meggyízű mandulás zabszelet, kandírozott cseresznyedarabokkal

Shell Café sós rágcsálnivalók

Food

Shell Café sós rágcsálnivalók

Mindenki megtalálja a kedvencét! Aranybarnára pörkölt, ropogós kesudió, karakteres ízvilágú földimogyoró. Enyhén sózott amerikai mandula, természetesen intenzív ízű pisztácia.

És az örök kedvenc, a sós pálcika: búzalisztből készült, roppanós tészta, sódarabkákkal.

Shell Café vitaminvizek

Food

Shell Café vitaminvizek

Ha megszomjazik utazás közben, szénsavmentes vitaminvizekkel egy kis extra támogatást adhat szervezetének. A citromos immunity vitaminvíz C és D vitamint, a vörösáfonyás vitality pedig B1, B6, B7 és B12 vitamint tartalmaz.

Shell Café vitaminvizek

Food

Vigye haza a kávéélményt!

Megérkezett a Shell Café barista kávék szemes és kapszulás változata is, így végre otthonában is élvezheti a prémium és karakteres Shell Café ízvilágot! Készítse el kedvenc kávéját otthon, ízlés szerint és teljes kényelemben. 90% arabica, 10% robusta kávékeverék. Mindkért termék dark és Blond változatban is elérhető. A szemes kávét 250 grammos kiszerelésben, a kapszulásat pedig 10 x 5g kiszerelésben kínáljuk.