Shell Café zabszeletek

Food

Shell Café zabszeletek

A finom és tápláló nassolnivaló a tudatosan táplálkozók egyik nagy kedvence, és most már út közben sem kell lemondania róla. A Shell Café zabszelet három különböző ízben kapható: banános zabszelet, étbevonóba mártva; kókuszos zabszelet, kandírozott cseresznyedarabokkal; meggyízű mandulás zabszelet, kandírozott cseresznyedarabokkal

Shell Café sós rágcsálnivalók

Food

Shell Café sós rágcsálnivalók

Mindenki megtalálja a kedvencét! Aranybarnára pörkölt, ropogós kesudió, karakteres ízvilágú földimogyoró. Enyhén sózott amerikai mandula, természetesen intenzív ízű pisztácia.

És az örök kedvenc, a sós pálcika: búzalisztből készült, roppanós tészta, sódarabkákkal.

Shell Café vitaminvizek

Food

Shell Café vitaminvizek

Ha megszomjazik utazás közben, szénsavmentes vitaminvizekkel egy kis extra támogatást adhat szervezetének. A citromos immunity vitaminvíz C és D vitamint, a vörösáfonyás vitality pedig B1, B6, B7 és B12 vitamint tartalmaz.

Shell clubsmart logo

Fizetéskor ne felejtse el használni ClubSmart kártyáját, és élvezze a kizárólag a Shell alkalmazásba bejelentkezett tagoknak szóló VIP ajánlatot*:

VIP ajánlat: 20% kedvezmény*

VIP ajánlat: 20% kedvezmény*

Kizárólag Shell Appban regisztrált felhasználóknak: vásárláskor használja ClubSmart kártyáját és 20% kedvezményt kap Shell Café snack termékekre!

Letöltöm a Shell Appot!

*Az ajánlat kedvezménye a Shell töltőállomáson feltüntetett, mindenkori kedvezményekkel nem csökkentett kiskereskedelmi árból kerül levonásra. Az ajánlat egyéb VIP ajánlat kedvezményével nem, de más ClubSmart ajánlattal (pl. Személyre szabott ajánlat vagy Pontokért kedvezmény ajánlat) vagy töltőállomási kedvezménnyel összevonható, legfeljebb azonban a termék kiskereskedelmi árának 90%-áig. Az ajánlat nem vehető igénybe Shell üzemanyagkártyával vagy Esso, DKV kártyával történő fizetés, illetve Áfás számla igénylése esetén. Az ajánlat több termékre és többször is igénybe vehető, az adott Shell töltőállomás készletének erejéig. A kínálat töltőállomásonként eltérő lehet. Az ajánlat kizárólag a Shell alkalmazásban regisztrált, vagy bejelentkezett ClubSmart tagok számára érhető el, és 2023. február 28-ig érvényes. Fizetéskor ne felejtse el átadni ClubSmart kártyáját vagy használja telefonján a Digitális Kártyáját az ajánlat érvényesítéséhez! A Shell fenntartja a jogot, hogy az ajánlat feltételeit bármikor módosítsa, felfüggessze, megszüntesse vagy visszavonja. Egyéb kérdésben a ClubSmart Program Működési Szabályzata az irányadó.