Ebben a részben

Shell V-Power Racing

A Shell V-Power Racing egy magasabb oktánszámú üzemanyag, amely a motor potenciális teljesítményének elérésében segítheti Önt1, bármerre is vigye útja.

Shell V-Power Diesel

A Shell V-Power Diesel a leghatékonyabb3 diesel üzemanyagunk, amely a lerakódások eltávolításával elősegítheti a motor megtisztulását.

Shell V-Power 95

A Shell V-Power benzin üzemanyag a megnövelt hatékonyságú tisztító technológiának1 köszönhetően nem csupán a motor állapotának javulását segítheti elő, de az üzemanyagból kinyerhető energia maximalizálását is segítheti.2

Shell V-Power. Fokozza az érzést!

Title: Shell V-Power – Fokozza az érzést

Hossz: 00:00:30

Újra átélni a tökéletes élményt. Ismerős? Shell V-Power üzemanyagainkat csúcsteljesítményre terveztük, hogy Ön is megtapasztalhassa a motor igazi erejét. Újra és újra!

Transcript:

Felirat:

Shell V-Power

Kép:

A kezdőképen egy autót vezető nőt látunk a visszapillantó tükörben, esti fényekben. A következő képen pedig egy nő sétál el egy piros fénnyel megvilágított épület előtt.

Hang:

Shell V-Power

Felirat:

Érezze a magabiztosságot

Kép:

Vágás után a kocsit vezető nőt látjuk oldalról, aki a piros fénnyel megvilágított utcát nézi. Ezt követően egy kép következik a gyorsan elmosódó városról.

Hang:

Érezze!

Kép:

Most egy távolba tekintő nőt látunk, a háttérben pedig egy elmosódott autó körvonalait lehet felfedezni. A kamera elkezd ráközelíteni a nő szemére, majd szemből látjuk, ahogy a pupilla kitágul.

Felirat:

Érezze az izgalmat

Kép:

A következő képen egy csigalépcsőként tekergő, piros fényben úszó hullámvasutat látunk, mely egy fehéren világító fényben ér véget. Gyors váltás következik, egy női kezet látunk, ami éppen sebességet vált, majd még egy gyors snitt, melyen a nő épp a gázpedálra lép.

Kép:

Most egy másik nő arcát látjuk oldalról, majd vágás után a nőt látjuk piros ruhában a strandon, miközben az eget kémleli.

Kép:

Távoli képet látunk egy autóról, amint éppen egy üres, festői mezőn halad át, melyet hegyek ölelnek körbe. Ahogy az autó áthalad a mezőn porfelhőt ver fel maga után. Majd újra közeli képet látunk egy nő arcáról, aki a napba néz, miközben arcán árnyékcsíkok futnak végig.

Felirat:

Érezze az irányítást

Kép:

Egy bézs színű emlékműről mutat képet a kamera, melynek oldalában jobb oldalt egy alagút van, bal oldalt pedig egy fém szék hintázik. Vágás után egy autót látunk, amint egy üres hegyi szerpentinen halad. Majd vágás és egy közeli kép következik faágakról, melyeket a szél fúj. Vegül egy mosolygó nőt látunk oldalról, aki autót vezet.

Felirat:

Érezze a teljesítményt

Kép:

A következő képen egy sötét alagútban, fény felé futó nőt látunk, majd gyors képek következnek egy autó sebességmérőjéről, majd egy sötét szobában nyújtó nőről.

Hang:

Üzemanyagainkat csúcsteljesítményre terveztük, hogy Ön is érezhesse a motor igazi erejét.

Kép:

Miközben halljuk a narrátort, távoli képet látunk egy nyílt úton keresztül haladó autóról, az út jobb oldalát erdő szegélyezi, bal oldalon pedig a tenger látható. Ezt követően közeli kép következik a lágyan hullámzó tengerről, majd vízalatti képen egy nőt látunk, ahogy alámerül a mélybe.

Vágás után egy másik, autót vezető nőt látunk, miközben a szélvédőn az esti fényekben visszatükröződik egy Shell töltőállomás. Majd hátulról látjuk az autót, amint az esti fényekkel kivilágított város felé tart a hegyekben. Ezután az autó elkanyarodik jobbra az úton.

Hang:

Fokozza az érzést!

Felirat:

Fokozza az érzést!

A tájékoztatás nem teljes körű. Részletek: shell.hu

Vége Kép:

Piros háttéren látjuk a Shell V-Power logót.

Fehér háttéren látjuk a Shell logót.

Felirat:

Go Well

1 A Shell FuelSave üzemanyagokhoz viszonyítva.

2 A motorok állapotának javulását az üzemanyagellátó-rendszer létfontosságú alkatrészeiben, így a beömlőszelepben és/vagy az üzemanyagfecskendőkben fellelhető teljesítménykorlátozó lerakódások eltávolításának elősegítésével sikerül elérni. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

3 A Shell FuelSave Diesel üzemanyagokhoz viszonyítva.

Kiemelt tartalom

Önt mi hajtja?

Ideje, hogy minden utazásból a legtöbbet hozza ki.

Motorsport

Ismerje meg hogyan vesz részt a Shell a motorsportban és azt, hogyan segítik elő partnerkapcsolataink az üzemanyagok és kenőanyagok kifejlesztését a járművezetők számára világszerte.