A Shell V-Power benzin az autó beindításának pillanatától védheti a motorját.1 Az alap benzin üzemanyagokhoz képest megnövelt Dynaflex technológiát tartalmaz, amely segítheti csökkenteni a motor belsejében fellépő súrlódást.2 A továbbfejlesztett súrlódásmódosító most még hatékonyabb, mintegy 20 %-kal több tisztító összetevőt tartalmaz az előző Shell V-Power benzin üzemanyagok formulájához képest. A BMW M a Shell V-Power üzemanyagokat ajánlja.

Shell v-power benzin logó

A termék előnyei

Teljesítmény

Az új Shell V-Power benzin üzemanyagok segíthetnek eltüntetni a motorban lerakódott teljesítményt csökkentő szennyeződéseket és visszanyerni az energiaveszteséget.1

DYNAFLEX

A Shell V-Power benzin üzemanyagok, az alap üzemanyagunkhoz képest megnövelt DYNAFLEX technológiával, nemcsak a motor állapotát javíthatják, hanem az üzemanyagból kinyerhető energia maximalizálást is segíthetik.1

Hatékonyság

A súrlódáscsökkentő összetevők használatával alacsonyabb lesz a hő okozta energiaveszteség. Az alacsonyabb energiaveszteség pedig segít javítani a motor hatékonyságát, és így a teljesítményét is.2 A Shell V-Power az egyetlen, a Ferrarival közösen tervezett és a Ferrari által ajánlott üzemanyag.

Súrlódás

3x annyi tisztító és súrlódáscsökkentő összetevőt tartalmaznak, mint a Shell FuelSave Euro95 üzemanyag.2

Tudjon meg többet a DYNAFLEX technológiáról

 

1A motorok állapotának javulását, illetve az energiaveszteség minimalizálását az üzemanyagellátó-rendszer létfontosságú alkatrészeiben, így a beömlőszelepben és/vagy az üzemanyagfecskendőkben fellelhető teljesítménykorlátozó lerakódások eltávolításával sikerül elérni. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

2A súrlódáscsökkentő molekulák segítenek a motor kritikus részeinek megfelelő működésében. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.

Shell töltőállomás-kereső

További részletek a Shell üzemanyagok részben

Shell V-Power Diesel

Fedezze fel, hogyan tud megfelelni a Shell V-Power Diesel üzemanyag összetétele a korszerű motorok által támasztott követelményeknek.