piston

Utazásról utazásra segít megújítani motorja teljesítményét.1

Válassza minden tankoláskor a Shell V-Powert, és hozza ki a maximumot autója motorjából! 1

100 percent

A továbbfejlesztett Shell V-Power akár 100%-ban megtisztítja a kulcsfontosságú motoralkatrészeket a teljesítménycsökkentő lerakódásoktól.1

light trail from a car window

Háromszor több tisztító- és védőmolekulát tartalmaz.2

A magyar bioüzemanyagok fenntarthatósági követelményeiről szóló jogszabály 2020-tól magasabb bioetanol-részarányt ír elő. Az E10 bevezetését kormányrendelet írja elő, amely 2020 január 1-én lépett életbe. A Shell töltőállomásain már 2019. decemberében bevezettük az E10 motorbenzint.

A motorbenzineink közül a Shell FuelSave 95 és a Shell V-Power95 E10-et tartalmaz, a Shell V-Power Racing 100 prémium üzemanyagunkat E5 biotartalommal biztosítjuk.

E10-et csak E10 kompatibilis járműbe lehet tankolni. A gépjárművek üzemeltetési útmutatója tartalmazza, hogy milyen üzemanyaggal működtethető a gépjármű megfelelően. Kétség esetén, a gépjármű gyártója vagy forgalmazója tud megfelelő tájékoztatást adni. Az Európai Autógyártók Szövetségének (ACEA) tájékoztatását az E10 kompatibilitásról itt is elérheti ellenőrzés céljából.

További tájékoztatást itt érhet el.

1 Eltávolítja az üzemanyagrendszer kulcsfontosságú alkatrészeinek, például a szívószelepek és/vagy az üzemanyag-befecskendezők teljesítménycsökkentő lerakódásait, és védelmet nyújt azok újraképződése ellen. Az optimális hatás a Shell V-Power folyamatos használatával érhető el, az első teljes tank elhasználásától kezdve. A tisztítást és a motorteljesítmény megújulását az iparági szabványoknak megfelelő és a Shell saját tesztjei bizonyítják. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa, kora és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus. A kép illusztráció, nem ábrázolja a motor kulcsfontosságú alkatrészeit.

2 A Shell FuelSave 95 üzemanyagokhoz viszonyítva. Segít megvédeni az üzemanyagrendszer kulcsfontosságú elemeit, például a szívószelepeket és az üzemanyag-befecskendező szelepeket, a teljesítménycsökkentő szennyeződésektől. A súrlódáscsökkentő molekulák támogatják a motor létfontosságú alkatrészeit. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa, kora és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

Ebben a részben

Tudja meg, miért veszélyes a lerakódás az autó motorjára!

Mik azok a teljesítménycsökkentő lerakódások, és miért fontos tisztán tartani autójának motorját?

Továbbfejlesztett Shell V-Power

Akár 100%-ban megtisztítja a kulcsfontosságú motoralkatrészeket a teljesítménycsökkentő lerakódásoktól, amivel teljesen megújítja a motor teljesítményét.1

Shell V-Power Diesel

A Shell V-Power Diesel a leghatékonyabb3 diesel üzemanyagunk, amely a lerakódások eltávolításával elősegítheti a motor megtisztulását.

Shell V-Power Racing

A 100-as oktánszámú Shell V-Power Racing kiemelkedő teljesítményt nyújt a legtöbb járműtípusnál, a legkülönbözőbb vezetési körülmények között.1