Picture of car on snowing road

AZ ALPOKTÓL A ZEMPLÉNIG, BÁRMERRE JÁR, KIÁLLJA A TÉL PRÓBÁJÁT

Készítse fel autóját Ön is a télre Shell V-Power Diesel üzemanyaggal!

A Shell V-Power Diesel megbízható és innovatív prémium dízel üzemanyagunk, amely zord körülmények között is gondoskodik autója motorjáról.1 Válassza Ön is a Shell V-Power Dieselt, bármerre is vigye az útja!

A BMW M a Shell V-Power Dieselt ajánlja

grey car standing on snowfull of road

Érezze az irányítást

A Shell V-Power Diesel az alap dízel üzemanyagunkhoz képest megnövelt hatékonyságú adalékkal a Shell legjobb2 tisztítási hatékonyságát biztosítja.3

 

red car on snowy road

Érezze a különbséget

Szennyeződésbontó összetevőket tartalmaz a tiszta és hatékony motorért. Ez télen különösen fontos szempont, ha autózásról van szó.1

Egy közeli kép egy sebességmérőről

Érezze a teljesítményt

A Shell V-Power Diesel segíthet minimalizálni az energiaveszteséget és támogathatja motorja teljesítményét.4

Snow covered ghat road

Érezze a bizalmat

Számos üzleti ügyfelünk is a Shell V-Power Dieselt választja hideg időben.

A Shell V-Power üzemanyag összetétele országonként eltérő lehet. A képek illusztációk.

1A Shell V-Power Diesel üzemanyagunk hidegszűrhetőségi határhőmérséklete (CFPP) az MSZ EN 590 szabvány előírásainak megfelelően legfeljebb -20 Celsius fok.

2A Shell FuelSave Diesel üzemanyagokhoz viszonyítva.

3 Segít tisztán tartani az üzemanyagellátó-rendszer létfontosságú alkatrészeit, így a beömlőszelepeket és/vagy az üzemanyagfecskendőket a teljesítménykorlátozó lerakódások kialakulásától. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa, kora és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

4 Segít eltávolítani a teljesítménykorlátozó lerakódásokat az üzemanyagellátó-rendszer létfontosságú alkatrészeiből, így a beömlőszelepekből és/vagy az üzemanyagfecskendőkből. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa, kora és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.

Shell töltőállomás-kereső

További részletek a Shell üzemanyagok részben

Shell V-Power 95

A Shell V-Power benzin üzemanyag a megnövelt hatékonyságú tisztító technológiának1 köszönhetően nem csupán a motor állapotának javulását segítheti elő, de az üzemanyagból kinyerhető energia maximalizálását is segítheti.2

Shell V-Power Racing

A Shell V-Power Racing egy magasabb oktánszámú üzemanyag, amely a motor potenciális teljesítményének elérésében segítheti Önt1, bármerre is vigye útja.