A tiszta motorok hatékonyabban működnek.1 A DYNAFLEX technológiával továbbfejlesztett Shell V-Power Diesel lerakódáseltávolító összetevőket tartalmaz, a tiszta és hatékony motor érdekében.1 Ezek télen különösen fontos szempontok, ha autózásról van szó! Shell V-Power Diesel üzemanyagunk hidegszűrhetőségi határhőmérséklete (CFPP) az MSZ EN 590 szabvány előírásainak megfelelően legfeljebb -20 celsius fok.

Shell V-Power Diesel a BMW M ajánlásával.

Shell v-power diesel logó

A termék előnyei

Teljesítmény

Az Shell V-Power Diesel segíthet minimalizálni az energiaveszteséget és támogathatja motorja teljesítményét.1

DYNAFLEX

Az Shell V-Power Diesel az alap diesel üzemanyagunkhoz képest megnövelt DYNAFLEX technológiával a Shell legjobb2 tisztítási hatékonyságát biztosítja.

Hatékonyság

Shell V-Power Diesel a leghatékonyabb2 diesel üzemanyagunk, amely a lerakódások eltávolításával elősegítheti a motor megtisztulását.1 A Shell V-Power Diesel új, lerakódáseltávolító részecskéket tartalmaz a tisztább és hatékonyabb motor érdekében.1

Tudjon meg többet a DYNAFLEX technológiáról

1A motorok állapotának javulását, illetve az energiaveszteség minimalizálását az üzemanyagellátó-rendszer létfontosságú alkatrészeiben, így a beömlőszelepben és/vagy az üzemanyagfecskendőkben fellelhető teljesítménykorlátozó lerakódások eltávolításával sikerül elérni. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

2A Shell FuelSave üzemanyagokhoz viszonyítva.

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.

Shell töltőállomás-kereső

További részletek a Shell üzemanyagok részben