*Shell V‑Power Diesel üzemanyagunk hidegszűrhetőségi határhőmérséklete (CFPP) az MSZ EN 590 szabvány előírásainak megfelelően legfeljebb -20 Celsius-fok.

A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű, a további részletekért kattintson!​

piston

A Shell V-Power Diesel a leghatékonyabb1 diesel üzemanyagunk

Válassza minden tankoláskor a Shell V-Powert, és hozza ki a maximumot autója motorjából!2

Az üzemanyag-befecskendezők belsejében lerakódás halmozódhat fel. A Shell V-Power Diesel biztosítja a dízel-befecskendező belső lerakódásainak alapos tisztítását. 2

diesel car on the road

A Shell V-Power segít megvédeni az autója károsanyagkibocsátást szabályozó rendszerét (EGR). 3

*Shell V‑Power Diesel üzemanyagunk hidegszűrhetőségi határhőmérséklete (CFPP) az MSZ EN 590 szabvány előírásainak megfelelően legfeljebb -20 Celsius-fok. ​A Shell V-Power Diesel üzemanyag-kínálat töltőállomásonként eltérő lehet.

**Eltávolítja az üzemanyagrendszer kulcsfontosságú alkatrészeinek, például a szívószelepek és/vagy az üzemanyag-befecskendezők teljesítménycsökkentő lerakódásait, és védelmet nyújt azok újraképződése ellen. Az optimális hatás a Shell V-Power folyamatos használatával érhető el, az első teljes tank felhasználásától kezdve. A tisztítást és a motorteljesítmény megújulását az iparági szabványoknak megfelelő és a Shell saját tesztjei bizonyítják. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa, kora és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus. A kép illusztráció, nem ábrázolja a motor kulcsfontosságú alkatrészeit.

A Shell FuelSave Diesel üzemanyagokhoz viszonyítva.

Segít megtisztítani és megvédeni az üzemanyagrendszer kulcsfontosságú alkatrészeit, például az üzemanyag-befecskendezőket a teljesítménycsökkentő lerakódások felhalmozódásától. Az optimális hatás a Shell V-Power folyamatos használatával érhető el, az első teljes tank elhasználásától kezdve. A megújult Shell V-Power Diesel hatása a korábbi Shell V-Power Diesel üzemanyaghoz valamint az üzemanyagpiacon tapasztalható átlagos lerakódási szintekhez viszonyítottan. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa, kora és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

Segít megvédeni az EGR rendszert a lerakódások képződésétől. A hatást a Shell saját tesztjei bizonyítják. A valós hatást és előnyöket több tényező, többek között a jármű típusa, állapota és a vezetési stílus is befolyásolhatja.

Ebben a részben

Tudja meg, miért veszélyes a lerakódás az autó motorjára!

Mik azok a teljesítménycsökkentő lerakódások, és miért fontos tisztán tartani autójának motorját?

Shell V-Power 95

Fedezze fel prémium benzin-üzemanyagunk előnyeit!

Továbbfejlesztett Shell V-Power

Akár 100%-ban megtisztítja a kulcsfontosságú motoralkatrészeket a teljesítménycsökkentő lerakódásoktól, amivel teljesen megújítja a motor teljesítményét.1

Shell V-Power Racing

A 100-as oktánszámú Shell V-Power Racing kiemelkedő teljesítményt nyújt a legtöbb járműtípusnál, a legkülönbözőbb vezetési körülmények között.1