A BMW M a Shell V-Power Dieselt ajánlja

Kép egy autót vezető nőről

Érezze az irányítást

A Shell V-Power Diesel az alap diesel üzemanyagunkhoz képest megnövelt hatékonyságú adalékkal a Shell legjobb1  tisztítási hatékonyságát biztosítja.2

 

Kép egy erdei úton haladó autóról

Érezze a különbséget

Szennyeződésbontó összetevőket tartalmaz a tiszta és hatékony motorért.

Egy közeli kép egy sebességmérőről

Érezze a teljesítményt

A Shell V-Power Diesel segíthet minimalizálni az energiaveszteséget és támogathatja motorja teljesítményét.2

1 A Shell FuelSave Diesel üzemanyagokhoz viszonyítva.

2 Segít tisztán tartani az üzemanyagellátó-rendszer létfontosságú alkatrészeit, így a beömlőszelepeket és/vagy az üzemanyagfecskendőket a teljesítménykorlátozó lerakódások kialakulásától. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa, kora és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

3 Segít eltávolítani a teljesítménykorlátozó lerakódásokat az üzemanyagellátó-rendszer létfontosságú alkatrészeiből, így a beömlőszelepekből és/vagy az üzemanyagfecskendőkből. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa, kora és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.

Shell töltőállomás-kereső

További részletek a Shell üzemanyagok részben

Shell V-Power 95

A Shell V-Power benzin üzemanyag a megnövelt hatékonyságú tisztító technológiának1 köszönhetően nem csupán a motor állapotának javulását segítheti elő, de az üzemanyagból kinyerhető energia maximalizálását is segítheti.2

Shell V-Power Racing 100

A Shell V-Power Racing100 egy magasabb oktánszámú üzemanyag, amely a motor potenciális teljesítményének elérésében segítheti Önt1, bármerre is vigye útja.