A Shell V-Power Racing egy magasabb oktánszámú üzemanyag, amely a motor potenciális teljesítményének elérésében segítheti Önt1, bármerre is vigye útja.

shell v-power racing logo

A termék előnyei

Teljesítmény

A Shell V-Power Racing megnövelt 100-as oktánszámmal segíthet több erőt és nagyobb hatékonyságot nyújtani a hatékonyabb égés által. A Shell V-Power Racing egy egyedi összetételű üzemanyag, amely a legújabb generációs súrlódáscsökkentő molekulákat és erős tisztító összetevőt tartalmaz, amelyek segítenek visszaállítani a motor megfelelő teljesítményét.2

Hatékonyság

A Shell V-Power Racing hatékony tisztító technológiát tartalmaz, amely segíthet eltávolítani és megakadályozni a lerakódásokat az üzemanyag-ellátó rendszerben2, és új súrlódáscsökkentő molekulája támogatja a motor hatékonyságát.3

DYNAFLEX technológia

A DYNAFLEX technológiával továbbfejlesztett Shell V-Power Racing nem csak a motor állapotának javulását segítheti elő, de segíthet az üzemanyagból származó energia maximalizálásában is. A Shell V-Power az egyetlen, a Ferrarival közösen tervezett és a Ferrari által ajánlott üzemanyag. A Shell V-Power Racing utcai üzemanyag 99%-ban azonos típusú összetevőket tartalmaz, mint a Ferrarinak szállított versenyüzemanyagunk.

Tudjon meg többet a DYNAFLEX technológiáról

1 A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

A motorok állapotának javulását, illetve az energiaveszteség minimalizálását az üzemanyagellátó-rendszer létfontosságú alkatrészeiben, így a beömlőszelepben és/vagy az üzemanyagfecskendőkben fellelhető teljesítménykorlátozó lerakódások eltávolításával sikerül elérni. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

A súrlódáscsökkentő molekulák segítenek a motor kritikus részeinek megfelelő működésében. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.

Shell töltőállomás-kereső

További részletek a Shell üzemanyagok részben

Shell V-Power Diesel

Fedezze fel, hogyan tud megfelelni a Shell V-Power Diesel üzemanyag összetétele a korszerű motorok által támasztott követelményeknek.