A motor teljesítményének maximalizálása a versenyzés egyik alapvető eleme, ismerje meg milyen előnyei vannak a Shell V-Power Racing üzemanyagnak!

Egy közeli kép egy sebességmérőről

Érezze a teljesítményt

A Shell V-Power Racing megnövelt oktánszámmal segíthet több erőt és nagyobb hatékonyságot nyújtani a hatékonyabb égés által. A Shell V-Power Racing egy egyedi összetételű üzemanyag, amely a legújabb generációs súrlódáscsökkentő molekulákat és erős tisztító összetevőt tartalmaz, amelyek segítenek visszaállítani a motor megfelelő teljesítményét.²

Kép egy erdei úton haladó autóról

Érezze a különbséget

A Shell V-Power Racing nemcsak a motor állapotának javulását segítheti elő, de segíthet az üzemanyagból származó energia maximalizálásában is.¹

Kép egy autót vezető nőről

Érezze az irányítást

A Shell V-Power Racing hatékony tisztító technológiát tartalmaz, amely segíthet eltávolítani és megakadályozni a lerakódásokat az üzemanyag-ellátó rendszerben², és új súrlódáscsökkentő molekulája támogatja a motor hatékonyságát.²

Kép a Ferrari csapatról a boxutcában

Bízza a profikra

Ha a Shell V-Powert választja, jó dönést hoz, hiszen ez az egyetlen, a Ferrarival közösen tervezett és a Ferrari által ajánlott üzemanyag. A Shell V-Power Racing utcai üzemanyag 99%-ban azonos típusú összetevőket tartalmaz, mint a Ferrarinak szállított versenyüzemanyagunk.

Shell V-Power. Fokozza az érzést!

Title: Shell V-Power – Fokozza az érzést

Hossz: 00:00:30

Újra átélni a tökéletes élményt. Ismerős? Shell V-Power üzemanyagainkat csúcsteljesítményre terveztük, hogy Ön is megtapasztalhassa a motor igazi erejét. Újra és újra!

Transcript:

Felirat:

Shell V-Power

Kép:

A kezdőképen egy autót vezető nőt látunk a visszapillantó tükörben, esti fényekben. A következő képen pedig egy nő sétál el egy piros fénnyel megvilágított épület előtt.

Hang:

Shell V-Power

Felirat:

Érezze a magabiztosságot

Kép:

Vágás után a kocsit vezető nőt látjuk oldalról, aki a piros fénnyel megvilágított utcát nézi. Ezt követően egy kép következik a gyorsan elmosódó városról.

Hang:

Érezze!

Kép:

Most egy távolba tekintő nőt látunk, a háttérben pedig egy elmosódott autó körvonalait lehet felfedezni. A kamera elkezd ráközelíteni a nő szemére, majd szemből látjuk, ahogy a pupilla kitágul.

Felirat:

Érezze az izgalmat

Kép:

A következő képen egy csigalépcsőként tekergő, piros fényben úszó hullámvasutat látunk, mely egy fehéren világító fényben ér véget. Gyors váltás következik, egy női kezet látunk, ami éppen sebességet vált, majd még egy gyors snitt, melyen a nő épp a gázpedálra lép.

Kép:

Most egy másik nő arcát látjuk oldalról, majd vágás után a nőt látjuk piros ruhában a strandon, miközben az eget kémleli.

Kép:

Távoli képet látunk egy autóról, amint éppen egy üres, festői mezőn halad át, melyet hegyek ölelnek körbe. Ahogy az autó áthalad a mezőn porfelhőt ver fel maga után. Majd újra közeli képet látunk egy nő arcáról, aki a napba néz, miközben arcán árnyékcsíkok futnak végig.

Felirat:

Érezze az irányítást

Kép:

Egy bézs színű emlékműről mutat képet a kamera, melynek oldalában jobb oldalt egy alagút van, bal oldalt pedig egy fém szék hintázik. Vágás után egy autót látunk, amint egy üres hegyi szerpentinen halad. Majd vágás és egy közeli kép következik faágakról, melyeket a szél fúj. Vegül egy mosolygó nőt látunk oldalról, aki autót vezet.

Felirat:

Érezze a teljesítményt

Kép:

A következő képen egy sötét alagútban, fény felé futó nőt látunk, majd gyors képek következnek egy autó sebességmérőjéről, majd egy sötét szobában nyújtó nőről.

Hang:

Üzemanyagainkat csúcsteljesítményre terveztük, hogy Ön is érezhesse a motor igazi erejét.

Kép:

Miközben halljuk a narrátort, távoli képet látunk egy nyílt úton keresztül haladó autóról, az út jobb oldalát erdő szegélyezi, bal oldalon pedig a tenger látható. Ezt követően közeli kép következik a lágyan hullámzó tengerről, majd vízalatti képen egy nőt látunk, ahogy alámerül a mélybe.

Vágás után egy másik, autót vezető nőt látunk, miközben a szélvédőn az esti fényekben visszatükröződik egy Shell töltőállomás. Majd hátulról látjuk az autót, amint az esti fényekkel kivilágított város felé tart a hegyekben. Ezután az autó elkanyarodik jobbra az úton.

Hang:

Fokozza az érzést!

Felirat:

Fokozza az érzést!

A tájékoztatás nem teljes körű. Részletek: shell.hu

Vége Kép:

Piros háttéren látjuk a Shell V-Power logót.

Fehér háttéren látjuk a Shell logót.

Felirat:

Go Well

A Shell V-Power Racing legfeljebb 5 térfogatszázalék bioetanolt tartalmaz (E5).

1 A motorok állapotának javulását, illetve az energiaveszteség minimalizálását az üzemanyagellátó-rendszer létfontosságú alkatrészeiben, így a beömlőszelepben és/vagy az üzemanyagfecskendőkben fellelhető teljesítménykorlátozó lerakódások eltávolításával sikerül elérni. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

A súrlódáscsökkentő molekulák segítenek a motor kritikus részeinek megfelelő működésében. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.

Shell töltőállomás-kereső

További részletek a Shell üzemanyagok részben

TELJESÍTMÉNY MINDEN IDŐBEN

A Shell V-Power Diesel a lerakódások eltávolításával hozzájárulhat a motor tisztaságához, ugyanis szennyeződésbontó összetevőket tartalmaz a tiszta és hatékony motorért.1

Shell V-Power 95

A Shell V-Power benzin üzemanyag a megnövelt hatékonyságú tisztító technológiának1 köszönhetően nem csupán a motor állapotának javulását segítheti elő, de az üzemanyagból kinyerhető energia maximalizálását is segítheti.2