Fizetés elektronikus fedélzeti egységgel – InterRoute+ és Satellic

Az útdíjat elektronikus fedélzeti egységgel fizetheti, mely euroShell számlájához van kötve, tehát az útdíjat továbbra is Shell számlán fizetheti, előre- és utólagos fizetési módban is.

Belgium három régiója (Brüsszel, Flandria, Vallónia) külön-külön felügyeleti rendszerrel monitorozza az útdíjfizetést, készülékeink természetesen mindenhol alkalmasak az útdíjfizetésre.

Jelenleg két féle fedélzeti egység közül választhat:

Satellic: A Satellic készülék csak Belgium területén használható útdíj fizetésére. Előre feltöltős módban is kérheti, illetve utólagos fizetésre is van lehetőség, mindkét esetben Shell számlán fizetheti az útdíjat. A készüléket számos elárusító ponton veheti fel személyesen, megrendelhet a www.satellic.be weboldalon (regisztrációhoz kötött), valamint regisztrálhat ügyfélszolgáltunk segítségével is.

InterRoute+: a jelenleg forgalomban lévő francia-spanyol-portugál útdíjfizető box bővíthető ki a belga útdíjfizetéssel. Ez a készülék a belgiumi Liefkenshoek alagútban is használható díjfizetésre. Utólagos fizetési rendszerben működik, regisztráció után futár szállítja házhoz a készüléket.

 

További információért, és a készülék megrendeléséhez, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 480 1111 telefonszámon, vagy keressen minket e-mailben: a kartyainfo-hu@shell.com vagy az utdij-hu@shell.com címen.