Fizetés elektronikus fedélzeti egységgel – az EETS rendszerében is elérhető

Az útdíjat elektronikus fedélzeti egységgel fizetheti, melyet Shell számlájához regisztrálunk, így az útdíjat is Shell számlán fizetheti, az EETS készülékeink segítségével, vagy akár előre- és utólagos fizetési módban is. Belgium három régiója (Brüsszel, Flandria, Vallónia) külön-külön felügyeleti rendszerrel monitorozza az útdíjfizetést, készülékeink természetesen mindenhol alkalmasak az útdíjfizetésre.

Többféle készülék közül választhat

A Shell EETS4U vagy Telepass SAT vagy Axxess készülékekkel, melyekről bővebb információt itt talál: EETS

  • Satellic készülék: csak Belgium területén használható útdíj fizetésére. Előre feltöltős módban is kérheti, illetve utólagos fizetésre is van lehetőség, mindkét esetben Shell kártyájával rendezheti az útdíjfizetést. A készüléket számos elárusító ponton veheti fel személyesen, illetve megrendelheti a www.satellic.be weboldalon (regisztrációhoz kötött).

A Belgiumban 2023. január 1-től érvényes útdíjakat megtalálja a Viapass weboldalán: Belgium útdíjai 2023. január 1-től

A táblázatokban szereplő díjak a kilométenkénti díjak, Euróban megadva, áfa nélkül. Áfa csak Wallónia tartományban fizetendő.

További információért, és a készülék megrendeléséhez, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 480 1111 telefonszámon, vagy keressen minket e-mailben: az utdij-hu@shell.com címen.