Fizetés elektronikus fedélzeti egységgel – InterRoute+ , Satellic és a legújabb EETS készülékek

Az útdíjat elektronikus fedélzeti egységgel fizetheti, melyet Shell számlájához regisztrálunk, így az útdíjat is Shell számlán fizetheti, előre- és utólagos fizetési módban is.

Belgium három régiója (Brüsszel, Flandria, Vallónia) külön-külön felügyeleti rendszerrel monitorozza az útdíjfizetést, készülékeink természetesen mindenhol alkalmasak az útdíjfizetésre.

Jelenleg négy fedélzeti egység közül választhat:

Satellic: A Satellic készülék csak Belgium területén használható útdíj fizetésére. Előre feltöltős módban is kérheti, illetve utólagos fizetésre is van lehetőség, mindkét esetben Shell kártyájával rendezheti az útdíjfizetést. A készüléket számos elárusító ponton veheti fel személyesen, illetve megrendelheti a www.satellic.be weboldalon (regisztrációhoz kötött).

InterRoute+: a jelenleg forgalomban lévő francia-spanyol-portugál útdíjfizető box bővíthető ki a belga útdíjfizetéssel. Ez a készülék a belgiumi Liefkenshoek alagútban is használható díjfizetésre. Utólagos fizetési rendszerben működik, regisztráció után futár szállítja házhoz a készüléket.

Telepass SAT: Európa 7 országában fizetheti vele az útdíjat, utólagos fizetési móddal. Belgium (Liefkenshoek alagút díjfizetése is), Németország, Franciaország, Ausztria, Olaszország, Spanyolország, Portugália – melyekhez hamarosan újabb országok csatlakoznak. A készülék használatával egyszerűen, online módosíthatja az országokat, ahol útdíjat szeretne fizetni.

T4Europe (EETS4U): Európa 6 országában fizetheti vele az útdíjat, utólagos fizetési móddal. Belgium (Liefkenshoek alagút díjfizetése is), Németország (Herrentunnel és Warrowtunnel alagút díjfizetése is), Franciaország, Ausztria, Spanyolország, Portugália – melyekhez hamarosan újabb országok csatlakoznak. A készülék használatával egyszerűen, online módosíthatja az országokat, ahol útdíjat szeretne fizetni.

 

A Belgiumban 2021. január 1-től érvényes útdíjakat megtalálja a Viapass weboldalán: Belgium útdíjai 2021. január 1-től

Belgium útdíjai legutóbb 2020. július 1-én módosultak, ezt a változást itt megtekintheti: Belgium útdíjai 2020. július 1-től

Ezt megelőzően 2020. január 1-én volt emelkedés, ezeket az árakat itt találja: Belgium útdíjai 2020. január 1-től

A táblázatokban szereplő díjak a kilométenkénti díjak, Euróban megadva, áfa nélkül. Áfa csak Wallónia tartományban fizetendő.

További információért, és a készülék megrendeléséhez, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 480 1111 telefonszámon, vagy keressen minket e-mailben: az utdij-hu@shell.com címen.