Ebben a részben

Tankoljon shell üzemanyagkártyával gyorsan és egyszerűen!

Próbálja ki üzemanyagkártya terminállal felszerelt kútoszlopainkat már 19 Shell töltőállomáson!

Mire jó a Shell üzemanyagkártya?

Akár helyi, akár nemzetközi viszonylatban működik a vállalkozása, mi tudunk olyan üzemanyagkártyát biztosítani, amely megfelel az igényeinek. Alaposan körbejárjuk a helyzetét, hogy az Önnek legmegfelelőbb eszközöket és szolgáltatásokat kínálhassunk.

Válassza ki az Önnek való kártyát

Üzemanyagkártyánkat úgy alakítottuk ki, hogy egyetlen személyautó vagy egy teljes tehergépjármű-flotta üzemeltetéséhez is segítséget jelentsen. Tudjuk, hogy vállalkozása pénzügyeiben a kis dolgok vezetnek a nagy haszonhoz.

Elektromobilitás a Shell kártyával vállalkozása számára

Töltse hagyományos járművei mellett elektromos járműveit is a Shell Hibrid kártyával. Csökkentse flottája széndioxid kibocsátását elektromos járművekkel, a Shell pedig biztosítja az egyszerű adminisztrációt és a kényelmes töltést kiterjedt hálózatunkban.

Shell Fleet Assistant

A Shell Fleet Assistant applikáció használatával a fuvarozással foglalkozó vállalkozások könnyen megtervezhetik az útvonalakat a be- és kirakodáshoz, emellett lehetőségük nyílik megtekinteni a forgalmi korlátozások figyelembevételével tervezett leggyorsabb útvonalat, a részletes útdíjszámításokat és a legkedvezőbb árú üzemanyagtöltő állomásokat.

Elektronikus Pin Kód Shell Kártyájához

A Shellnél törekszünk arra, hogy egyre biztonságosabb és fenntarthatóbb szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.

Shell üzemanyagkártya kisebb flottáknak

Ön egy kis flotta tulajdonosa? Csökkentse az üzemanyagköltségeket, és könnyítse meg az adminisztrációt a Shell Fleet App alkalmazással, a zsebben elférő flottakezelővel.

CO₂-kibocsátás semlegesítése a Shell-lel

A Shell világszerte részt vesz olyan projektekben, amelyek célja az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése, egyúttal a helyi közösségek életkörülményeinek javítása, valamint a biodiverzitás és az érintetlen természet védelme.

EETS útdíj fizetés Magyarországon a Shell-lel

Fedezze fel az európai útdíjfizetés egyszerűbb és költséghatékonyabb módját, amely megoldást kínálhat Önnek, függetlenül a flottája méretétől. Hívja még ma útdíjszakértőnket vállalkozására szabott ajánlatáért.

Cseppfolyósított földgáz – LNG

Az LNG (cseppfolyósított földgáz) tiszta, színtelen és nem mérgező folyadék, amely a földgáz -162ºC-ra (-260ºF) történő lehűtésekor képződik, és üzemanyagként használható teherautók és hajók számára. A földgáz, a legtisztábban égő szénhidrogén jelentős energiaforrás. A földgázt lehűtik, hogy folyadékká váljon, így csökkentve annak térfogatát az egyszerűbb, biztonságosabb tárolás és a tengerentúli szállítás érdekében.

Shell töltőállomás-kereső

Keresse meg a legközelebbi Shell töltőállomást töltőállomás-kereső eszközünkkel, és tervezze meg az útvonalát.

Tervek a jövő flottáihoz kiadvány

Az ember lépten-nyomon a kereskedelmi flottakezelési iparágat átalakító, gyors és gyökeres változásokról szóló hírekbe botlik. Készüljön fel a változásokra és töltse le ingyenes kiadványunkat!

Online eszköztár

Ezen az oldalon felhasználóbarát űrlapokat és egyéb hasznos lehetőségeket kínálunk Önnek, melyekkel flottája kezeléséhez szeretnénk segítséget nyújtani.

Ami érdekelheti még

Shell üzemanyagkártya – hírek és vélemények

Folyamatosan változó világban élünk, és kiterjedt hálózata révén a Shell elhozza Önnek az Ön számára fontos híreket és véleményeket.

Alagutak és hidak

Maradjon lendületben a Shell üzemanyagkártyával. A legtöbb európai országban így is fizethet az alagutak és hidak használatáért.