Ebben a részben

Shell MobilFizetés – mert minden perc számít!

A Shell MobilFizetés kifejezetten üzleti ügyfeleknek készült, lehetővé téve a sofőrök számára, hogy tankolás közben értékes perceket takarítsanak meg. A Shell töltőállomásokon mobiltelefonjuk segítségével autójukból intézhetik a fizetést – gyorsan és kényelmesen.

Mire jó a Shell üzemanyagkártya?

Akár helyi, akár nemzetközi viszonylatban működik a vállalkozása, mi tudunk olyan üzemanyagkártyát biztosítani, amely megfelel az igényeinek. Alaposan körbejárjuk a helyzetét, hogy az Önnek legmegfelelőbb eszközöket és szolgáltatásokat kínálhassunk.

Igényeljen Shell üzemanyagkártyát

Ismerje meg a Shell üzemanyagkártya személyautós, és kis- és nagy haszongépjárműves flották számára is egyaránt elérhető előnyeit.

Elektromobilitás a Shell kártyával vállalkozása számára

Töltse hagyományos járművei mellett elektromos járműveit is a Shell Hibrid kártyával. Csökkentse flottája széndioxid kibocsátását elektromos járművekkel, a Shell pedig biztosítja az egyszerű adminisztrációt és a kényelmes töltést kiterjedt hálózatunkban.

Tankoljon shell üzemanyagkártyával gyorsan és egyszerűen!

Próbálja ki üzemanyagkártya terminállal felszerelt kútoszlopainkat már 19 Shell töltőállomáson!

Elektronikus számlázás

A Shell termékei és szolgáltatásai folyamatos fejlesztése érdekében és a fenntartható üzleti gyakorlatok iránti elkötelezettsége révén, örömmel vezette be az e-számlázást, amely jelentős mértékben csökkentheti papírfelhasználását, ezzel is kímélve környezetünket. Az elektronikus számla használta a Shell Ügyfelei esetében teljesen ingyenes.

Elektronikus Pin Kód Shell Kártyájához

A Shellnél törekszünk arra, hogy egyre biztonságosabb és fenntarthatóbb szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.

Shell üzemanyagkártya kisebb flottáknak

Ön egy kis flotta tulajdonosa? Csökkentse az üzemanyagköltségeket, és könnyítse meg az adminisztrációt a Shell Fleet App alkalmazással, a zsebben elférő flottakezelővel.

CO₂-kibocsátás semlegesítése a Shell-lel

A Shell világszerte részt vesz olyan projektekben, amelyek célja az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése, egyúttal a helyi közösségek életkörülményeinek javítása, valamint a biodiverzitás és az érintetlen természet védelme.

EETS útdíj fizetés Magyarországon a Shell-el

Fedezze fel az európai útdíjfizetés egyszerűbb és költséghatékonyabb módját, amely megoldást kínálhat Önnek, függetlenül a flottája méretétől. Hívja még ma útdíjszakértőnket vállalkozására szabott ajánlatáért.

Cseppfolyósított földgáz – LNG

Az LNG (cseppfolyósított földgáz) tiszta, színtelen és nem mérgező folyadék, amely a földgáz -162ºC-ra (-260ºF) történő lehűtésekor képződik, és üzemanyagként használható teherautók és hajók számára. A földgáz, a legtisztábban égő szénhidrogén jelentős energiaforrás. A földgázt lehűtik, hogy folyadékká váljon, így csökkentve annak térfogatát az egyszerűbb, biztonságosabb tárolás és a tengerentúli szállítás érdekében.

Shell töltőállomás-kereső

Keresse meg a legközelebbi Shell töltőállomást töltőállomás-kereső eszközünkkel, és tervezze meg az útvonalát.

Tervek a jövő flottáihoz kiadvány

Az ember lépten-nyomon a kereskedelmi flottakezelési iparágat átalakító, gyors és gyökeres változásokról szóló hírekbe botlik. Készüljön fel a változásokra és töltse le ingyenes kiadványunkat!

Online eszköztár

Ezen az oldalon felhasználóbarát űrlapokat és egyéb hasznos lehetőségeket kínálunk Önnek, melyekkel flottája kezeléséhez szeretnénk segítséget nyújtani.

Ami érdekelheti még

Shell üzemanyagkártya – hírek és vélemények

Folyamatosan változó világban élünk, és kiterjedt hálózata révén a Shell elhozza Önnek az Ön számára fontos híreket és véleményeket.

Alagutak és hidak

Maradjon lendületben a Shell üzemanyagkártyával. A legtöbb európai országban így is fizethet az alagutak és hidak használatáért.