Ügyfélszolgálati elérhetőségek:

Ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségeken léphet kapcsolatba, hétfőtől péntekig 8-tól 17 óráig:

Telefonszám: 061 480 1111
E-mail cím: kartyainfo-hu@shell.com

Amennyiben szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról, kérjük adja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk Önt a lehető leggyorsabban.

Még nem rendelkezik Shell kártyával?

A Shell üzemanyagkártya és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások magas színvonalon segítenek a kis-és középvállalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak abban, hogy üzletmenetük minél gördülékenyebb legyen.

Magyarországon 190 Shell töltőállomás, és Európa-szerte 34 országban 10 000 állomás között biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pontokat. Kártyáit igény szerint kérheti névre- vagy rendszámra szólóan, illetve ún. OPEN kártyaként is, melyet a cég bármely autója használhat.

A kártyák biztonságáról a beépített chip, a mágnescsík, a hátoldalon található CVV2 kód, az egyedi PIN kód és a flotta PIN kód, és az igény szerinti biztonság riasztások együttesen gondoskodnak. Online felületünkön további beállításokat, limiteket, korlátozásokat tehet, hogy kártyáját teljes mértékben a saját igényeihez igazítsa.

További részleteket a kártyáról és a szolgáltatásokról ezen az oldalon olvashat: Mire jó a Shell üzemanyag kártya?

Lépjen velünk kapcsolatba a fenti elérhetőségek valamelyikén, és munkatársunk tájékoztatja a jelentkezéshez szükséges tudnivalókról.

Rendelkezik már Shell kártyával, de vannak még további kérdései?

Forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, vagy ügyfélmenedzseréhez.

Shell Fleet Hub online kártyakezelő felületünkön, regisztráció után, a legtöbb ügyét elintézheti online is:

  • Kártyarendelés, igény szerint egyéni PIN kód megadásával
  • Kártyatiltás
  • Kártyalimitek- és korlátozások beállítása
  • Listaár megtekintése
  • Részletes tranzakció-kimutatás
  • Riportok
Shell Card Service

CLUBSMART vásárlói hűségprogramunk részleteit megtalálja a Shell CLUBSMART oldalon.

Bővebben a Shell üzemanyagkártyáról

Mire jó a Shell üzemanyagkártya?

Akár helyi, akár nemzetközi viszonylatban működik a vállalkozása, mi tudunk olyan üzemanyagkártyát biztosítani, amely megfelel az igényeinek. Alaposan körbejárjuk a helyzetét, hogy az Önnek legmegfelelőbb eszközöket és szolgáltatásokat kínálhassunk.

Válassza ki az Önnek való kártyát

Üzemanyagkártyánkat úgy alakítottuk ki, hogy egyetlen személyautó vagy egy teljes tehergépjármű-flotta üzemeltetéséhez is segítséget jelentsen. Tudjuk, hogy vállalkozása pénzügyeiben a kis dolgok vezetnek a nagy haszonhoz.