A Shellnél alaposan körbejárjuk a helyzetét, és átfogó szolgáltatáscsomagot kínálunk Önnek a nap 24 órájában. Segítünk, hogy a legtöbbet hozhassa ki a flottájából. Több mint 60 évnyi tapasztalattal, a világ egyik legnagyobb töltőállomás-hálózatának birtokában a Shell az Ön tökéletes partnere lehet az úton.

Shell Kártya

A Shell Kártyával egyszerűen és biztonságosan kezelheti flottájának mindennapos igényeit. Legyen szó hatékony üzemanyag-kezelésről vagy a költségek optimalizálásáról, a Shell Kártya mindig rendelkezésére áll.

Útdíjak és útadók

Minden európai országnak saját rendszere van az útdíjak fizetésére. A nemzetközi fuvarozók számára, akik több országba is fuvaroznak, átkelve alagutakon és hidakon, ez a folyamat rendkívül összetett lehet. A Shell Kártyához kapcsolt útdíjfizető készülékek segítségével Ön könnyen és egyszerűen egyenlítheti ki az útdíjakat, és a költségeket egy összesítő számlán követheti. Nincs több felesleges aggodalom, csak gördülékeny fuvarozás!

Áfa és jövedéki adó visszatérítés

Az áfa és jövedéki adó visszaigénylésének joga megillet minden fuvarozót Európában. A folyamat sokszor bonyolult és időigényes, valamint képzett munkaerőt igényel. A Shell segítségével könnyen és gyorsan visszaigényelheti az üzemanyagkártyájával végzett vásárlás után visszajáró áfát és jövedéki adót.

Cseppfolyósított földgáz - LNG

Az LNG a hagyományos dízelmotorokkal összehasonlítva akár 22%-kal csökentheti a tehergépjárművek CO2 kibocsátását, a részecskekibocsátást pedig 90%-kal, az előállítástól a felhasználásig. Ezzel az üzemanyaggal Ön is tehet a nettó zéró kibocsátás érdekében. Az LNG segít fenntarthatóan és hatékonyan üzemeltetni flottáját.

Közúti szolgáltatások

A flottamenedzserek számára kulcsfontosságú, hogy járműveik megfelelő állapotban legyenek, és a sofőreiket biztonságban tudhassák a megállók során is - a Shell szolgáltatásai segítenek ebben. Shell kártyája segítségével számos parkolási, kamion- és tartálytisztítási lehetőség közül választhat.