Parkolás, Kamionmosás és tartálytisztítás

Egy flotta üzemeltetése többről szól, mint eljuttatni a járműveket egyik helyről a másikra.

A flottamenedzserek számára kulcsfontosságú, hogy járműveik megfelelő állapotban legyenek, és a sofőreiket biztonságban tudhassák a megállók során is - a Shell szolgáltatásai segítenek ebben.

Kamion szerviz

Alapvető fontosságú, hogy járművei mindig kifogástalan műszaki állapotban legyenek. Egy hosszú út során azonban adódhatnak nem várt nehézségek, amik kitérőket, előre nem látható költségeket eredményeznek. Hálózatunkban megtalálhatók kamion szervizek is, online felületünkon pedig azonnal tájékozódhat, hol található a bajba jutott gépjárművéhez legközelebb eső szerviz.

Kamionparkolás

Kiterjedt és megbízható parkoló hálózatunk a sofőrök kényelmét szolgálja, miközben a járművet is biztonságban tudhatja. Segítünk abban is, hogy vállalkozása megfeleljen a közúti biztonsági szabályozásoknak is.

Kamionmosás

A tiszta kamion a cég védjegye, ezenkívül a rendszeres mosással csökkentheti a fenntartási költségeket is. Kamionmosók széles hálózatával dolgozunk együtt, aminek köszönhetően könnyen beillesztheti a mosáshoz szükséges megállókat a sofőr útvonalába.

Tartálytisztítás

Az egészségügyi és biztonsági előírások megkövetelik, hogy a járművek tankját rendszeres és alapos tisztításnak vessék alá, kívül-belül. Partnereink szakemberei pontosan ismerik az eljárás minden lépését, így járműve mindig a legmagasabb színvonalú karbantartásban részesülhet.

Gyakran Ismételt kérdések

Tudjon meg többet a Shell közúti szolgáltatásairól

Állomás kereső

45 ezer töltőállomással világszerte, további 10 ezer partner állomással a világ egyik legnagyobb hálózatát a Shell biztosítja.

Shell Fleet Hub

Shell Fleet Hub online felületünkön naprakészen nyomon követheti a tranzakcióit, riportokat és biztonsági beállításokat készíthet, letöltheti elektronikus számláit.