Ebben a részben

Tapasztalt szakemberek

Építse tovább tapasztalt szakemberként a Shellnél szakmai előmenetelét, és folytassa már megkezdett pályafutását az Önben rejlő lehetőségek maradéktalan kibontakoztatásáért.

Diákok és végzősök

Ön kiemelkedő képességű diák vagy végzős hallgató, aki három évnél kevesebb szakmai tapasztalattal rendelkezik? Csatlakozzon hozzánk küldetésünkben, amelynek célja, hogy együtt jobb energiaipari megoldásokat fedezzünk fel és dolgozzunk ki.

Munkavégzés a töltőállomásokon

Olvassa el történeteinket és találja meg az elvárásainak leginkább megfelelő állást!

Globális üzemeltetés és karbantartás

A Shellnél kínált üzemeltetési és karbantartási állások a Shell nemzetközi tevékenységeinek és úttörő projektjeinek élvonalába tartoznak.

Shell Üzleti Tevékenységek üzletág

A Shell Üzleti Tevékenységek üzletága egyedülálló lehetőségeket kínál arra, hogy világszerte hatást gyakoroljon a Shell üzleti megoldásaira.

Élet a Shellnél

Ismerje meg az úttörőinket, újítóinkat, kalandorainkat és felfedezőinket a világ számos pontjáról, akik az Ön számára is ösztönzést jelenthetnek Fedezze fel történeteiket, és nyerjen betekintést a Shellnél megvalósított pályafutásukba.

Sokszínűség és befogadás

Hiszünk egy olyan befogadó kultúra megteremtésében, ahol Ön is gyarapodhat. Tudja meg, miért fontos a Shellnek a sokszínűség és a befogadás.

Érdekelheti még

Toborzási visszaélések

Ez egy fontos figyelmeztetés azokról a csaló üzenetekről, amelyeket a lakosság számára küldtek.

Miért válassza a Shellt?

Csatlakozzon egy olyan együttműködő, új utakat kereső csapathoz, amely elkötelezetten segít feltárni a haladás felgyorsításához szükséges energiaforrásokat.