MIÉRT CSATLAKOZZON A SHELLHEZ?

Jutalmak és előnyök

Egyesítse a kreatív, együttműködő munkakörnyezetünket és globális működésünket a lenyűgöző jutalmakkal, és máris megtudja, hogy a Shellhez való csatlakozás miért jelent kiváló pályaválasztást.

Tegyen olyan hatást, ami igazán számít

Tekintsen várakozással egy céltudatos pályafutásra a Shellnél. A munkája pozitív befolyással lehet az Ön életére, a közösségére és a világra.

Egy csapat vagyunk

Elkötelezettek vagyunk egymást jóllétéért és sikeréért. Az együttműködést, tiszteletet, integritást és egymás iránti törődést támogató kultúránkban közös értékeket vallunk, amelyek minden tevékenységünkben megnyilvánulnak.

Fedezze fel a határtalan lehetőségeket

A globális mértékű és sokszínű üzletvitelünk rugalmasságot biztosít, amellyel számos lehetőséget fedezhet fel a Shellen belül, így folyamatosan fejlődhet a pályája során.

KIEMELT TARTALOM

Munkavégzés a töltőállomásokon

Olvasd el történeteinket és találd meg az elvárásaidnak megfelelő állást!

Az üzletvitelünk áttekintése

A vállalkozásunk az innovatív technológiára és a szakképzett munkavállalóinkra épül. Azáltal, hogy több mint 125 éve látja el az embereket energiával, a Shell a világ vezető vállalatai közé emelkedett. Mindezt úgy értük el, hogy az ügyfeleink igényeinek megfelelően fejlődtünk. Tudjon meg többet arról, hogy milyen módon dolgozunk az energiaellátás előrehaladásán közösen.

Hasznos tanácsok a pályafutásához

Böngésszen az Erőforrásközpontban, és ismerjen meg olyan trükköket és tippeket, amelyek segítenek az állásjelentkezés során, illetve többet megtudhat arról, hogy milyen az élet a Shellnél.

KARRIERT KERES A SHELLNÉL?

Pozicióinkra munkatársakat fejvadászok és toborzási cégeken keresztül keresünk, akik közvetlen kereséssel vagy álláskeresési portálakon hirdetéssel és közösségi hálók használatával, mint pl. a LinkedIn keresik a jelölteket.

ÉRDEKELHETI MÉG

Kapcsolat

Ha segítségre vagy további információkra van szüksége a jelentkezésével vagy a toborzási folyamattal kapcsolatban, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Toborzási visszaélések

Ez egy fontos figyelmeztetés azokról a csaló üzenetekről, amelyeket a lakosság számára küldtek.

Karrierekkel kapcsolatos GYIK

Ismerje meg gyakori kérdéseinket, és találja meg a kérdésére a választ.