A különböző pozíciókat fejvadászok és toborzó cégek segítségével töltjük be. A megkeresés általában közvetlen kiválasztással, hirdetésekkel és a social médián - például a Linkedin-en – keresztül történik. Minden kérést és jelentkezést partnercégünknek továbbítunk. Ha a Shell Hungary-nél szeretne dolgozni, javasoljuk, hogy válasszon a fent említett csatornákon meghirdetett pozíciók közül. Egyéb megkereséseket nem tudunk figyelembe venni.

További lehetőségekért látogasson el a nemzetközi karrier weboldalra a Shell.com-on.

A jelentkezési folyamat

Fedezze fel az aktuális álláslehetőségeket

Böngéssze át a jelenleg betölthető munkaköröket. Ha Önnek megfelelő álláslehetőséget talál, kattintson a „Küldje be jelentkezését online” gombra. Ha nem talál megfelelő betölthető munkakört, feliratkozhat, hogy létrehozza személyes profilját. Csatlakozhat a Shell tehetségekből álló közösségéhez is, ha értesítéseket kíván kapni szakterületén a legújabb álláslehetőségekről, jelentős projektekről és eseményekről. Adatait emellett toborzóink rendelkezésére bocsátjuk, akik kapcsolatba léphetnek Önnel, ha megfelelő betölthető munkakörrel rendelkezünk.

Fedezze fel a lehetőségeket, majd jelentkezzen online

Ha korábban már jelentkezett a Shell egyik munkakörére, közvetlenül beléphet személyes profiljába, majd az új munkakörre beküldhet egy másik pályázatot. Ha még nem állunk Önnel kapcsolatban, kérjük, regisztráljon, és hozzon létre egy profilt. Ezután beküldheti pályázatát. Önnek 48 órán belül meg kell kapnia a küldeménye beérkezéséről szóló visszaigazolásunkat. Jelentkezése állapotát a bejelentkezés után a „Pályázat állapota” hivatkozásra kattintva ellenőrizheti.

Kapcsolatfelvétel interjú keretében

Ha jelentkezése sikeres volt, a legtöbb esetben két héten belül szervezünk Önnel egy telefonos interjút. Ez rendszerint 45 perc és egy óra közötti időt vesz igénybe. Engedje felszínre törni kíváncsiságát, és tegyen fel nekünk kérdéseket a munkakörrel kapcsolatban, hogy további részleteket tudjon meg az adott feladatkörről, és felfedezze, milyen a Shellnél dolgozni.

Felmérjük az Önben rejlő lehetőségeket

Ha interjúja sikeres volt, körülbelül három héten belül felkérjük, hogy vegyen részt felmérésünkben. Amennyiben az értékelők/interjúztató személyek tartózkodási helye nem egyezik meg az Ön tartózkodási helyével, virtuális interjút egyeztetünk Önnel. Ez egy viselkedésalapú, strukturált interjú, egy szakmai interjú, vagy a szaktudását felmérő bemutató lehet. Egyes esetekben tartalmaz majd egy forgatókönyvre épülő gyakorlatot. Mindez körülbelül négy órát vesz igénybe. Lehetősége lesz arra, hogy további kérdéseket tegyen fel nekünk, például a jutalmakkal és juttatásokkal kapcsolatban. A felmérés eredményéről igyekszünk néhány napon belül értesíteni Önt.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az időtartamok csak jelzésértékűek. A pályázatok nagy száma miatt a folyamat valamivel több időt is igénybe vehet. Sem a Shell, sem a számunkra toborzást végző szervezetek nem kérnek pénzt vagy díjfizetést a jelentkezőktől, ami a jelentkezési folyamat bármely pontjára igaz. Mindenkinek, aki sikerrel jár és munkaajánlatot kap a Shelltől – akár közvetlenül, akár közvetett módon –, kötelezően át kell esnie a hivatalos toborzási folyamaton.

További információk a Szakemberek részben

Álláskeresés szakembereknek

Fedezze fel a karrierlehetőségeket, és tudja meg, hogyan gyakorolhat hatást a Shell-lel.

Műszaki állások

Emberi megoldások a globális kihívásokra: tudja meg, hogyan futhat be szakmai karriert műszaki csapatainkban.