Shop eladó

A Shellnél szeretünk vendégként bánni vevőinkkel. Ezért ha Ön szereti minden helyzetből és minden emberből kihozni a legjobbat, jól kommunikál, megbízható és mosolygós, valamint fontos a vevőigények minél magasabb szintű kiszolgálása, akkor biztos,  hogy ez a legmegfelelőbb munka az Ön számára.

Érdekes és izgalmas feladatok várnák Önre: fizetési tranzakciókat fog lebonyolítani, kezeli majd a pénztárgépet, ajánlhatja a sokszínű promóciós termékeket, valamint Ön felel majd a polcok rendezettségéért és a shop tisztán tartásáért is.
Profi munkájáért cserébe stabil munkalehetőséget, rugalmas munkabeosztást és izgalmas fejlődési lehetőséget biztosítanak üzemeltető partnereink, mint munkáltatók. Ha kimagasló teljesítményt ér el, lehetősége nyílhat ellátogatni például a maranellói Ferrari-gyárba, a Forma-1 európai versenyeire vagy más remek autósport rendezvényekre.

Kútkezelő

Olyan munkát keres, amit könnyedén hozzáigazíthat a napi ritmusához? Szeretné feladatait a tanulmányaival, vagy a hobbijával kombinálni? Kiegészítő munkát keres a nyugdíj mellé, de még soha nem dolgozott töltőállomáson? Semmi gond, mindent megtanulhat majd tapasztalt kollégáitól és üzemeltető partnereink is sok jótanáccsal látják majd el!

Legfontosabb feladata a vevőkiszolgálás lesz, mert fontos, hogy a Shell állomásokon a vevők mindig vendégként érezhessék magukat.

Mivel járulhat ehhez hozzá? Az üzemanyagok, kenőanyagok aktív értékesítésével, egyéb szolgáltatások pl. szélvédőmosás, olajszint-mérés, keréknyomás-ellenőrzés aktív ajánlásával, udvarias viselkedéssel és kiszolgálással, valamint az előtető tisztán tartásával.
Ha Önnek fontos a vevői elégedettség, szereti a kihívásokat és a csapatjátékot, jól kezeli az embereket, akkor ebben az állásban biztosan jól érzi majd Magát!

Kiváló munkáját üzemeltető partnereink számtalan formában értékelik majd: stabil munkalehetőség, rugalmas munkabeosztás és izgalmas fejlődési lehetőségek várnak Önre. A legjobbak jutalma pedig lehet maranellói Ferrari-gyárlátogatás vagy Forma-1 európai versenyeken, valamint más remek autósport rendezvényeken való részvétel.

Állomásvezető

Vannak vezetői képességei? Szereti a kihívásokat? Tudja, hogyan kell motiválni egy csapatot? Szeret értékesítési területen dolgozni? Ha válasza igen és ezt eddigi munkatapasztalataival alá is tudja támasztani, akkor mindenképp jelentkezzen ilyen állásra!
Önt keressük, ha minimum középfokú végzettséggel és középszintű számítógépes (MS Office, Excel) ismeretekkel rendelkezik, már van kiskereskedelmi tapasztalata, tud és szeret munkát szervezni és embereket motiválni.

Főbb feladatai lesznek többek között a töltőállomás és teljes csapatának vezetése, a legjobb vásárlói kiszolgálás biztosítása, valamint az értékesítési tervek megvalósítása. Kreativitására számítunk a promóciók hatékony bevezetésénél, pontosságára pedig az árurendelés során.

Amit üzemeltető partnereink, mint munkáltatók ajánlanak cserébe: hosszútávú munkalehetőség, nagyfokú önállóság az állomási csapat vezetésében, folyamatos fejlődési lehetőség és üzemanyag vásárlási kedvezmények. A legkiválóbbak pedig Ferrari-gyárlátogatásra, Forma-1 európai versenyekre és más remek autósport rendezvényekre juthatnak el.

Tájékozódjon a legújabb állásajánlatokról és adja be jelentkezését még ma az Önnek legmegfelelőbb állásra!

Tekintse meg az állásajánlatokat!

Még több történet a Karrier menüpont alatt

Igaz történetek

A töltőállomáson dolgozók tudják legjobban, hogy miért szeretnek a Shellnél dolgozni. Ismerkedjen meg néhányukkal kicsit jobban!

Tájékozódjon és tudjon meg többet!

Itt találja válaszainkat a leggyakoribb kérdésekre.