Nézzük mit és hogyan is fog tanulni!

Az online tanfolyamok kényelmes lehetőséget biztosítanak arra, hogy megfelelő tudással vértezze fel magát a töltőállomáson található termékekről, pl: üzemanyagok, motorolajok, élelmiszerek, ClubSmart hűségprogram.

A Shell-nél fontos elvárás, hogy a vevők mindig vendégként érezhessék magukat. Ahhoz tehát, hogy biztosítsuk a vásárlók elégedettségét, olyan hatékony értékesítési tippekkel és módszerekkel ismerkedhet meg, melyek segítik a termékek és szolgáltatások sikeres értékesítését napi munkája során. Segítséget kap ahhoz is, hogy megbirkózzon a nehéz szituációkkal és a vásárlói igények hatékony felismerésével.

A biztonság kiemelkedő fontosságú a töltőállomásokon, ezért üzemeltető partnereink nagy hangsúlyt fektetnek az állomási dolgozók biztonságtechnikai tréningjére, a környezetvédelemre és a katasztrófa elhárításra is.

A tréningek mellett számíthat majd az állomáson dolgozó tapasztalt kollégák támogatására is, ami további gyakorlati tapasztalatokkal egészíti ki az értékesítési ismeretekre, valamint az üzemanyagokra vonatkozó technikai tudását.

Ösztönző programok és jutalomutak

A tréningeken, online tanfolyamokon megszerzett tudás nem csak a napi rutin feladatokban segíti majd, hanem növeli esélyeit a különböző ösztönző programokban is. Azok, akik a legjobb eredményeket érik el, értékes jutalomban részesülhetnek.

„ A Shell hősök” ösztönző program egy olyan napi verseny, ami két kategóriában (shop eladók és kútkezelők) zajlik. Célja: a versenyben meghatározott értékesítési célszámok elérése.

Negyedévente 10-10 állomásnak van lehetősége arra, hogy ‘shop-eladói’ és ‘kútkezelői’ kategóriában pénzjutalmat nyerjen. További 5-5 állomás dolgozói és a 2 legjobb állomásvezető pedig felejthetetlen utazáson vehet részt, pl. Ferrari gyárlátogatáson, Forma 1 versenyen Monzában, Spaban, LeMans 24 órás versenyen Párizs mellett, WRC Rally versenyen Portugáliában. 

Az állomások ún. helyi versenyben is összemérhetik tudásukat. A 13 állomáscsoporból negyedévente egy-egy állomás kerül ki győztesen, ahonnan 6 szerencsés dolgozó vehet részt üzemeltető partnerünk által szervezett közös vacsorán.

Az előzőeken felül egy éves versenyben is részt vesznek az állomások. A legjobb eredményt elérő shop eladó és kútkezelő kolléga az éves "Mosolygó Csillagok" rendezvényre utazhat, amely például Párizsban, Tokióban, New Yorkban került megrendezésre az elmúlt években.

Ferrari gyárlátogatás

Maranello a Ferrari fellegvára. Ez a kis olasz falu ad otthont annak a Ferrari gyárnak és múzeumnak, amit rajongók milliói tekintenek a Ferrari szentélyének, és ahova az éves ösztönző program alapján kiemelkedő eredményeket elért üzemeltető partnereink legjobb dolgozói is eljutottak 2016-ban.

A szerencsés nyertesek megtekinthették a múzeumban a Ferrari gyűjtemény összes modelljét, a klasszikustól a legmodernebb Forma 1 versenyautóig, hallhattak a Ferrari gyártás titkairól és rejtélyeiről a múzeum melletti gyárban, valamint megnézhették azt a versenypályát, ahol a Ferrari a versenyautókat teszteli 1972 óta.

Az utazás alatt a csoportnak lehetősége volt tapasztalatot is cserélni a közös olasz vacsora alkalmával, a következő napon pedig bolognai városnézésen vettek részt. Rengeteg izgalmas élménnyel tértek haza.

Még több történet a Karrier menüpont alatt

Álláslehetőségek

Olvassa el az egyes munkakörök részletes leírását, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb munkát!

Tájékozódjon és tudjon meg többet!

Itt találja válaszainkat a leggyakoribb kérdésekre.