Ebben A Részben

Útjára indult a Shell Café Food Truck

2023 júl. 31.

A Shell Hungary zRt. júliusban elindította a Shell Café Food Truckot, amely hazai sport- és kulturális rendezvények, fesztiválok vendégei számára hozza helybe a Shell Cafék prémium termékeit, köztük a frissen készült barista kávékülönlegességeket forró és jeges változatban is. A népszerű Shell hot dog és pannini, valamint a Shell shopok sajátmárkás ropogtatnivalói és vitamin italai sem maradhatnak ki a kínálatból, így a látogatók a töltőállomásokon és a budaörsi Shell Café kávézón kívül is találkozhatnak a Shell Café termékekkel.

A Shell megnyitotta első LNG-töltőállomását Magyarországon

2023 ápr. 13.

A Shell folyamatosan bővíti európai cseppfolyósított földgáz, azaz LNG-töltőállomás-hálózatát, hogy támogassa közúti teherfuvarozási partnerei szén-dioxid-kibocsátáscsökkentési törekvéseit. A mai napon a Shell Hungary zRt. megnyitotta első LNG-töltőállomását Magyarországon. A létesítmény a több transzeurópai folyosót összekötő M0 körgyűrű 19 kilométerszelvényénél, Szigetszentmiklóson található.

A Shell egységes rendben üzemelteti magyarországi töltőállomásait

2023 jan. 13.

A Shell magyarországi töltőállomás-hálózatának üzemanyag-ellátása stabilizálódott. A készletek elvárt, biztonságos szintre való visszatöltése után a Shell Hungary zRt. újra egységes rendben üzemelteti töltőállomás-hálózatát. 2023. január 13-tól minden nyitva tartó, kis nyomású kútoszloppal rendelkező Shell-állomás egységesen fogadja a lakossági és az üzleti ügyfeleket is. Szeretettel várjuk vásárlóinkat!