Négy kútoszlop várja mától a Shell új, a szentgotthárdi 8-as úton, Rábafüzesnél átadott töltőállomásán az ügyfeleket, így egy időben akár nyolc gépjárművel is tankolhatnak a modern, a fenntarthatósági szempontokat is figyelembe vevő létesítménynél. A kúton Jet Wash autómosó üzemel, amely garantálja az érkező autók tisztán tartását.

A csak egy frissítőre betérőket is a Shelltől már megszokott, magas színvonalú kiszolgálás várja, ugyanis a közkedvelt barista kávékülönlegességek frissen, szakértő kollégák kezei között, kávéházi karos gépekkel készülnek. A szezonális jegeskávé válogatás, a széles teakínálat és megszokott üdítőitalok mellett a Shell sajátmárkás vitamin vizei, valamint a V-Power Racing energiaital adhat új lendületet egy hosszabb út során. A felbukkanó éhséget a méltán népszerű Shell doggal csillapíthatják az ügyfelek. A néhány falatnyi energiára vágyók számára a Shell müzliszeletei és ropogós magvak kínálnak alternatívát.

Az állomást a fenntarthatóságot támogató megoldásokkal alakították ki: a LED-alapú, alacsony energiaigényű világításon túl korszerű hűtőberendezésekkel szerelték fel a kutat, de mellőzik a műanyag evőeszközök használatát is. A létesítmény teljes mértékben kutyabarát, a kis kedvencek friss vizet kapnak és biztonságos körülmények között várhatják meg a gazdit a forgalomtól elzárt helyen lévő póráztartóknál.

Érdemes mielőbb ellátogatni a töltőállomásra, ugyanis a ClubSmart kártyát felmutatók üzemanyag-kedvezményben részesülnek, a Shell Caféba betérők számára pedig szerencsekerékkel kedveskednek: a legalább ezerötszáz forint értékben vásárlók bármely cikkelyt pörgetve egy Shell shop termékkel gazdagodnak.