A Shell média könyvtára a Flickr oldalon olyan anyagokat tartalmaz, amelyek a világban folytatott tevékenységünket mutatja be, a logónkat, valamint a Vezetőségi Bizottság tagjait. A grafikai fájlokat le lehet tölteni kis és nagy felbontásban is, ezek azonban kizárólag újságíróknak szólnak. A YouTube csatorna rendszeresen frissített, a Shell cégről szóló videó filmek gyűjteményét nyújtja.

Illusztrációk könyvtára a Flickr oldalon

A Flickr oldalon lévő gyűjtemény olyan illusztrációk gyűjteménye, amelyek a világban folytatott tevékenységünket, a logónkat, valamint a Vezetőség Bizottság tagjait mutatják be. Az ebben a könyvtárban található anyagok kizárólag újságíróknak szólnak. Abban az esetben, ha Ön beszállító vagy kiadó, vagy kérdése van, kérjük a Shell Photographic Service-szel vegye fel a kapcsolatot.

Illusztrációk könyvtára a Flickr oldalon

A YouTube oldalon található videó filmek könyvtára

A céges videóink többsége a YouTube csatornán megtalálható. A videó filmjeinket meg lehet nézni, meg lehet osztani vagy kommentárt lehet hozzájuk fűzni, de nem lehet őket letölteni. Abban az esetben, ha a videó filmjeink egyikéből szeretnének egy példányt, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a Shell weboldal adminisztrátorával