Ebben A Részben

Tarolt legutóbbi versenyén a Talmácsi-Ring utánpótlás csapata

aug. 17, 2018

A Shell támagatóként csatlakozott a Talmácsi-Ring utánpótlás versenycsapatához, ami kiválóan szerepelt legutóbbi versenyén

Életet mentett a Peter Cerny Alapítványnak adományozott új, nitrogén monoxidos lélegeztető

jún. 22, 2018

A vásárlóink támogatásával év elején megvásárolt lélegeztető egység egy veleszületett rekeszizom fejlődési zavarban szenvedő baba életét mentette meg.

Profitálhatnak a közúti fuvarozók a Shell LNG kúthálózatának terjeszkedéséből

jún. 20, 2018

A Shell a napokban nyitotta meg első belgiumi LNG (Liquefied Natural Gas – cseppfolyósított földgáz) töltőállomását Herstalban. Ez a Shell nyolcadik LNG töltőállomása Európában, amely három határátkelőhöz is közel található és az egyik kulcsfontosságú fuvarozási útvonalon biztosít üzemanyag ellátást.

Tények és sztereotípiák a kelet-európai vezetési szokásokról

jún. 05, 2018

A Shell autóvezetői kutatása hordozható okoseszközök, chatbotok illetve mobil appok és GPS segítségével térképezte fel a magyar, lengyel, bolgár, szlovák, és cseh vezetési szokásokat.

Négy magyar diákcsapat új üzemanyag-hatékonysági rekordok felállítását kísérli meg a Make the Future Live-on

máj. 18, 2018

Shell Eco-marathon Europe az ötletek és innovációk fesztiváljának keretében tér vissza Londonba.

A Shell bemutatja: deli by Shell

máj. 08, 2018

Átalakított shopok és exkluzív ételkínálat Fördős Zé közreműködésével.

Életmentő légzéstámogató eszközöket kapott a Shelltől a koraszülöttmentő Peter Cerny Alapítvány

febr. 01, 2018

A Peter Cerny Alapítványi Mentőszolgálat átvette és beszerelte az új eszközöket, amelyekkel a koraszülötteknél már útközben elkezdhetik a légzéstámogató terápiát, amit eddig csak a koraszülött intenzív osztályon alkalmaztak. A Shell Hungary a vásárlókkal összefogva támogatta a mentőszolgálatot az eszközök beszerzésében.